Site

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »
Jasper DS

Jasper DS

30/08/2010 20:50:21
Quote Anchor link
Beste lezers,

ik heb hier ongeveer een maand geleden een site review gedaan.
Dit was nogal slecht dus nu ben ik opnieuw begonnen. (deze keer met echte plaatjes)

Mijn vorig ontwerp (alleen met css)
Afbeelding

mijn nieuw (met paint .net)
Afbeelding

nog tips? want ik ben niet goed in lay-out

mvg
Gewijzigd op 30/08/2010 22:32:37 door Jasper DS
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 09:06:47
 
Hipska BE

Hipska BE

30/08/2010 21:15:30
Quote Anchor link
Die eerste was nog leesbaar...

En doe ook eens iets aan je topictitels!

PS: Hoe deed je die tekstballon in enkel css en geen images? :-O
 
Jasper DS

Jasper DS

30/08/2010 21:19:14
Quote Anchor link
Hipska BE op 30/08/2010 21:15:30:
Die eerste was nog leesbaar...

En doe ook eens iets aan je topictitels!

PS: Hoe deed je die tekstballon in enkel css en geen images? :-O



ja dat was de enige afbeelding

(die tekst dat er nu instaat is niet het lettertype dat is gewoon wat info... ik zal het even aanpassen)

ik wil vooral weten wat jullie van de vormgeving vinden.. beter of slechter?
 
Milo S

Milo S

30/08/2010 21:24:55
Quote Anchor link
Opbouw vind ik beter, kleurgebruik minder (te donker). Schenk de volgende keer met tekenen ook een beetje aandacht aan de marges, laat ze in paint.net ook gewoon kloppen. Helemaal niks staat gelijk uitgelijnd namelijk.
 
Elio vp

Elio vp

30/08/2010 21:35:35
Quote Anchor link
Mijn persoonlijke mening:

Dan vond ik eerlijk gezegd de eerste beter..
kwestie van kleuren gebruik(duidelijkheid)...

Ik zou idd ook voor de kleuren gaan zoals je had.

Verder als je blijft knutselen en proberen komt het wel dik in orde!

Groeten
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

30/08/2010 21:36:34
Quote Anchor link
kijk eens naar wat templates, niet gebruiken alleen wat inspiratie opdoen.
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

30/08/2010 22:09:24
Quote Anchor link
Inderdaad, http://freelayouts.com/websites/html-templates/CSS dit is zonder al te veel photoshop, ik denk dat je hier veel van kan leren!
Zo heb ik het ook geleerd, en ben ik ook xhtml & css valid beginnen werken.
 
Pim -

Pim -

30/08/2010 22:14:12
Quote Anchor link
Horen tussenvoegsels niet zonder hoofdletters? ;)
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

30/08/2010 22:15:18
Quote Anchor link
Pim de Haan op 30/08/2010 22:14:12:
Horen tussenvoegsels niet zonder hoofdletters? ;)


Offtopic
 
Jasper DS

Jasper DS

30/08/2010 22:34:27
Quote Anchor link
Paradox - op 30/08/2010 22:09:24:
Inderdaad, http://freelayouts.com/websites/html-templates/CSS dit is zonder al te veel photoshop, ik denk dat je hier veel van kan leren!
Zo heb ik het ook geleerd, en ben ik ook xhtml & css valid beginnen werken.


xhtml is geen probleem.

Ik heb het nu uitgelijnd.

edit: omdat ik echt geen ervaring heb met dit soort dingen.. moet ik elk blokje apart weergeven of kan dat in 1 keer en dan de tekst er over plaatsen met css?

edit: ik heb het dan geprobeerd in 1 stuk, maar het lukt me niet echt.
Klik
Gewijzigd op 30/08/2010 23:20:06 door Jasper DS
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

30/08/2010 23:22:38
Quote Anchor link
PHP jasper op 30/08/2010 22:34:27:
Paradox - op 30/08/2010 22:09:24:
Inderdaad, http://freelayouts.com/websites/html-templates/CSS dit is zonder al te veel photoshop, ik denk dat je hier veel van kan leren!
Zo heb ik het ook geleerd, en ben ik ook xhtml & css valid beginnen werken.


xhtml is geen probleem.

Ik heb het nu uitgelijnd.

edit: omdat ik echt geen ervaring heb met dit soort dingen.. moet ik elk blokje apart weergeven of kan dat in 1 keer en dan de tekst er over plaatsen met css?

edit: ik heb het dan geprobeerd in 1 stuk, maar het lukt me niet echt.
Klik

In die link kan je ook nog veel leren van CSS -.-"...
Anyway, nog een voorbeeldje met slechts 3 afbeeldingen
Afbeelding

-

Ik snap je probleem niet zo goed?
 
Jasper DS

Jasper DS

31/08/2010 10:25:39
Quote Anchor link
in IE is het in orde maar in chrome en FF niet
 
Jasper DS

Jasper DS

02/09/2010 21:37:52
Quote Anchor link
hey,

ik heb nu mijn site aan de nieuwe lay-out aangepast.
Maar als je naar de blog kijkt is het nog niet helemaal in orde.. iemand een idee hoe dit best te doen?
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

02/09/2010 21:41:02
Quote Anchor link
Misschien wat offtopic; maar je hebt nog steeds je query niet beveiligt tegen sql injecties..

http://jasperdesmet.bplaced.net/index.php?start=%27

Blog:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '\', 3' at line 1
 
Pim -

Pim -

02/09/2010 22:04:45
Quote Anchor link
Natuurlijk wel, maar op de lelijke manier.
Gebruik mysql_real_escape_string() ipv addslashes() !
 
Jasper DS

Jasper DS

03/09/2010 16:38:41
Quote Anchor link
Pim de Haan op 02/09/2010 22:04:45:
Natuurlijk wel, maar op de lelijke manier.
Gebruik mysql_real_escape_string() ipv addslashes() !


zo was mij query al:
mysql_query("INSERT INTO ... (..,..,..,..,..) VALUES
('".mysql_real_escape_string($_POST['..'])."','".mysql_real_escape_string($_POST['..'])."','".mysql_real_escape_string($_POST['..'])."',NOW(),$_GET[id])");

.. zijn natuurlijk woorden ;)
Gewijzigd op 03/09/2010 16:39:50 door Jasper DS
 
Pim -

Pim -

03/09/2010 16:40:27
Quote Anchor link
Paradox - op 30/08/2010 22:15:18:
Pim de Haan op 30/08/2010 22:14:12:
Horen tussenvoegsels niet zonder hoofdletters? ;)


Offtopic


Nee, dit is kritiek op de opmaak van de site...

@Jasper
Heb je magic quotes aan staan?
 
Jasper DS

Jasper DS

03/09/2010 16:42:22
Quote Anchor link
Neen ik denk van niet .. waar zou dat aan staan?
Gewijzigd op 03/09/2010 16:43:48 door Jasper DS
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.