[sitecheck] Actieveplussers.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer .NET

Functie omschrijving .NET developer gezocht! Wij zoek op zoek naar een .NET Developer die zich niet uit het veld laat slaan voor een software bedrijf in de regio Veenendaal. Je gaat in deze functie aan de slag met het door ontwikkelen van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Dit bedrijf ontwikkeld SaaS applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Verder bestaat je functie uit: Het ontwikkelen en bouwen van webapplicatie, mobiele applicaties en websites vallen onder jouw verantwoordelijkheden; Werken met onder andere .NET, C#, HTML/CSS, Javascript en MSSQL/Oracle Databases; Hierin werk je samen met andere developers en

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Medior/senior Fullstack developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »
Kay Kay

Kay Kay

14/04/2009 20:57:00
Quote Anchor link
Voor een project ben ik samen met iemand anders een website aan het maken; www.actieveplussers.nl
Het is een datingsite voor 50 plussers.
Graag checken op snelheid, gebruiksgemak, fouten, veiligheid, seo.

Link: http://actieveplussers.nl/index

Mensen die zich aanmelden verwijder ik later weer uit de database. Dus wees niet bang om spam oid te krijgen.
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 02:13:33
 
W W

W W

14/04/2009 21:01:00
Quote Anchor link
Maak een account voor ons aan zodat we kunnen checken.

Maargoed, beetje kleine font voor een website speciaal voor oudere mensen.
 
Kay Kay

Kay Kay

14/04/2009 21:12:00
Quote Anchor link
Het aanmelden moet ook gechecked worden. :)

Ik vind het de letters zelf niet echt klein. Zijn meer mensen die dit vinden? In een krant staan nog kleinere letters.
 
GaMer B

GaMer B

14/04/2009 21:16:00
Quote Anchor link
Ja, vind 't best klein.
 
Kay Kay

Kay Kay

14/04/2009 21:28:00
Quote Anchor link
Ik heb het lettertype vergroot met 1 pt :)
 
W W

W W

14/04/2009 21:47:00
Quote Anchor link
Je vraagt hier aan relevante jongen mensen die bezig zijn met webdevelopment of het lettertype te klein is. Vraag het eens aan mensen van uit de doelgreop van je website. Die zullen daarop een hele andere kijk hebben.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

14/04/2009 22:32:00
Quote Anchor link
- laatste 10 mannen en laatste 10 vrouwen???? ik zie er maar 6 bij beide.
- bovenin staat dummytaal (lorem ipsum) met een plaatje en vervolgens bekijk profiel.
- Er staat in de voorwaarden/disclaimer wel dat jullie nergens aansprakelijk voor zijn etc. maar ik mis eigenlijk iets of wat waar mensen misbruik kunnen melden m.b.t. mensen die accounts aanmaken met verkeerde doeleinden.

(persoonlijk) vind ik dating site's altijd best wel gewaagd mensen weten vaak niet met wie ze te maken hebben en op de juistheid van de ingevulde gegevens door de personen zelf. Ik mis eigenlijk een beetje dat jullie niet aansprakelijk te stellen zijn voor dit misbruik. Naar mijn weten zijn hier in het verleden veel zaken over geweest. want wie is nou de schuldig. Mijn tip is dan ook verdiep je nog even heel goed in de voorwaarden/disclaimer.
 
Kay Kay

Kay Kay

14/04/2009 22:37:00
Quote Anchor link
Ja laatste 10 mannen en vrouwen, maar er zijn nog maar 12 leden aangemeld.
Wat bedoel je met het 2e punt? Die tekst heeft een gebruiker zelf getypt en verwisseld telkens.
Over de voorwaarden zal ik mijn mede persoon aanspreken :)
Bedankt voor de review
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

14/04/2009 22:41:00
Quote Anchor link
Ik vind het te druk voor de doelgroep. Maak grote knoppen met grote letters en hou de pagina rustig. Ik zou zeggen maximaal een kolom en een menu. Tevens denk ik dat je teveel tekst op je pagina's zet wat niet to lezen uitnodigt. Om een beeld te geven van wat ik bedoel: Volgens mij moet je toe naar een Google layout en heb je nu MSN.com gemaakt
 
- SanThe -

- SanThe -

15/04/2009 00:14:00
Quote Anchor link
Ziet er goed uit en alles is goed leesbaar.
En ja, ik zit in de doelgroep. ;-)
 
B a s
Beheerder

B a s

15/04/2009 00:18:00
Quote Anchor link
Heb even snel gekeken, maar misschien kun je vlakken achter de teksten doen zodat het overzichtelijker wordt. Staat nu onder iedere balk een stuk tekst, zwart op wit, maar als je er een hele lichte grijs oid onder zet, is het veel beter te lezen en is het ook rustiger voor je ogen.
 
Senet

Senet

15/04/2009 12:18:00
Quote Anchor link
Frisse goeduitziende pagina welke erg duidelijk gestructureerd is volgens de juiste hierarchie. Goede SEO toegepast, hier zijn enkel nog wel verbeteringen mogelijk: <h1> - <h6> kopjes, niet alle hyperlinks en afbeeldingen bevatten title/alt tags. (mouse over bij laatste mannen/vrouwen geeft de tekst dat er ingelogd moet worden, hier kan je beter andere tags aan koppellen).
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

15/04/2009 12:35:00
Quote Anchor link
Dragy schreef op 14.04.2009 21:12:
Het aanmelden moet ook gechecked worden. :)
Pay me for bug hunting !
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

15/04/2009 12:56:00
Quote Anchor link
voor de mensen die willen inloggen, die kunnen gewoon op inloggen klikken,
(gebruikersnaam: profielnaam)
(wachtwoord: wachtwoord)
Staat dus automatisch al ingevuld :P
 
- SanThe -

- SanThe -

15/04/2009 13:09:00
Quote Anchor link
Leuk profiel heb je de phphulpers gegeven. ;-)

Als je ingelogd bent en je klikt op een link onder laatste 10 mannen of vrouwen dan is bij diverse het profiel een heel eind naar rechts verschoven en dus niet meer goed zichtbaar.
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

15/04/2009 13:24:00
Quote Anchor link
ik zou zeggen,, try to deny it :P
 
Wesley Overdijk

wesley Overdijk

15/04/2009 14:01:00
Quote Anchor link
wel grappig, kan alleen wel wat rustiger, te veel van het goede nu.
 
Kay Kay

Kay Kay

15/04/2009 14:03:00
Quote Anchor link
Bedankt allemaal voor het testen :D

@SanThe's laatste reactie (15.04.2009 13:09): Ik weet niet wat je bedoelt. Zou je een screenshot kunnen maken? Of in iedergeval zeggen welke browser? Kan het komen omdat ik het lettertype heb vergroot?
En je zei dat je in de doelgroep zit. Als ik de letters 1pt kleiner maak (zoals het eerst was), denk je dan dat je het nog goed kan lezen? (lijkt mij wel eigenlijk :$) Is het dan verstandiger om de letters weer 1pt kleiner te maken? Want dat ziet wel mooier uit.
 
- SanThe -

- SanThe -

15/04/2009 14:32:00
Quote Anchor link
Het kleinere lettertype heb ik niet gezien.
Afbeelding
Firefox 2.0.0.20
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.