Sitecheck gangstergod

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Boy krijgjeniet

boy krijgjeniet

27/01/2019 12:44:10
Anchor link
deze mmorpg heb ik zelf gemaakt
het is een maffia mmorpg die ik zelf in de loop van de jaren heen zelf code voor code in elkaar heb gezet en nog steeds mee bezig ben
op de registreer pagina hoef je geen email in te vullen een x voldoet ook
kunnen jullie eens kijken op deze site om de functionaliteit te testen

alleen de functionaliteit!

ik heb gisteren op tweakers gestaan en heb ik nu al weer verborgen
omdat ik alleen maar gezeur kreeg over typefouten en de site style
ik weet dat er veel typefouten in staan en dat de style te wensen overlaat

mijn vraag is functioneert de site en zo nee wat gaat er dan mis
voor dat ik moeite ga doen om de style te verbeteren en typefouten er uit te halen en als volgt netjes online te gooien
de site link is www.redsystems.nl/gangstergod
indien gewenst kan ik je vip maken dan kun je in ieder geval gratis ziekenhuis bezoeken

mijn todo lijstje
wachtschermpjes tijd bij zetten (bart)
Warning nakijken (arien)!! gefixt!!
Gewijzigd op 27/01/2019 18:27:42 door Boy krijgjeniet
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 06:53:46
 
Bart Smulders

Bart Smulders

27/01/2019 12:57:34
Anchor link
Je bent nog niet klaar om te gaan zakkerollen.Graag de tijd aangeven die ik nog moet wachten.
 
Boy krijgjeniet

boy krijgjeniet

27/01/2019 13:03:20
Anchor link
yes eindelijk iemand die iets nuttigs geeft ik zal al die meldingen aanpassen vanavond dank je wel bart
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/01/2019 13:30:04
Anchor link
Ik wist heel niet dat ze op Tweakers aan site-reviews deden? ;-)

Trouwens, bij het aanpassen van de titel tot wat duidelijkers heb ik de URL weggehaald. Ik dacht dat die ook in het bericht stond, dus als je die opnieuw kan posten. Sorry nogmaals!
Gewijzigd op 27/01/2019 13:31:45 door - Ariën -
 
Boy krijgjeniet

boy krijgjeniet

27/01/2019 13:34:54
Anchor link
gefixt geen probleem en tweakers geen idee ik had het gewoon gevraagd
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/01/2019 13:44:57
Anchor link
Bij de hit-list krijg ik dit:
Quote:
Warning: number_format() expects parameter 1 to be double, string given in /volume1/web/redsystems.nl/gangstergod/hitlist.php on line 110


Maar ik snap enigszins de reactie van anderen wel. Als je iets wil laten testen, dan testen is de layout ook van belangrijk essentieel belang. "Past de tekst prima in de het kader", "staan de afbeeldingen goed.", "er moet een aftelbalkje bij"

Als je een site wilt opzetten is het handig om alvast een functioneel ontwerp te hebben die je uitwerkt tot een redelijk werkende layout. Wat je nu hebt oogt behoorlijk Web 1.0 en ik vermoed dat het een project van vroeger is die je een re-boot wilt geven?

Ik denk dat het toch echt zinvoller is om eerst de layout te verbeteren alvorens je verder gaat. Als je met een templateparser werkt (PHP, Twig, Smarty) werkt, zou het helemaal mooi zijn omdat dit een aparte laag is in het model van je website. Anders moet je bij het wijzigen van je layout alle HTML tussen je PHP-code er weer inpassen.
Gewijzigd op 27/01/2019 13:47:24 door - Ariën -
 
Boy krijgjeniet

boy krijgjeniet

27/01/2019 15:17:51
Anchor link
de Warning nakijken zal ik doen en dat het zo oogt kan ik mij voorstellen maar ik ben geen front end maar back end ontwerper dus front end komt op de laatste plaats en het klopt dat ik er mee ben begonnen toen ik nog geen 1% wist van mijn kennis nu maar nogmaals daar ga ik mee bezig ALS het functioneert
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

27/01/2019 18:02:16
Anchor link
Als ik registreer krijg ik "alleen letters en cijvers toegestaan" (vermoedelijk de gebruikersnaam). Op zich duidelijk, maar zo bam tekst op een verder wit scherm is niet heel chique (vermoedelijk gewoon die('...') ). Dat kan wel iets netter.

Als ik in het wachtwoord een aanhalingsteken gebruik krijg ik "Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /volume1/web/redsystems.nl/gangstergod/registreren.php on line 54" -> ik vermoed dat hier sprake is van SQL-injectie (niet verder uitgezocht, wel iets wat je zeker aan moet pakken).

"je accound is in de planning om te worden verwijdert klopt dit niet?" [ik wil niet verwijdert worden] -> even de d's en t's recht trekken.

Als ik nu opnieuw wil registreren krijg ik "Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /volume1/web/redsystems.nl/gangstergod/registreren.php on line 54 Error - ip in gebruik! maximaal 1 registratie per huis wilt u dit tog neem dan contact op met de webmaster." (ook weer op zo'n mooi wit scherm). Dat eerste zal die SQLi dinges weer zijn. Dat tweede snap ik ook, maar ga d'r eens met de spell check doorheen ...

Vraagje ter interesse: loopt dit soort "maffia spellen" echt? Zie het hier vaker voorbij komen (incl. fantastische prijzen), maar kan er vergeleken met het "overige aanbod" aan games niet echt warm voor lopen (doet heel erg jaren '90 aan).
Gewijzigd op 27/01/2019 18:03:29 door Rob Doemaarwat
 
Boy krijgjeniet

boy krijgjeniet

27/01/2019 18:26:39
Anchor link
ik heb net de hitlist opgelost

rob dat is idd een die word nog wel beter is 1 van de eerste pagina's die ik jaren geleden heb gemaakt
sql injectie raar maar zal er zeer zeker even naar kijken nogmaals 1 van de eerste pagina's die ik jaren geleden heb gemaakt
je accound is in de planning om te worden verwijdert klopt dit niet? heb je op verwijderen gedrukt? zo ja ik zal ff de ds en t recht trekken maar (nogmaals en ik hoop dat dit de laatste keer is dat komt nog)
en ip in gebruik! dat komt omdat je minimaal 24 uur bedenk tijd hebt (dus je bent niet gelijk verwijdert) en ja weer een die
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/01/2019 18:32:12
Anchor link
Eigenlijk ben ik benieuwd: Ben je nu dus een oud script aan het patchen zodat deze met de tijd mee kan gaan? Ik weet niet hoe oud het script is, maar is nieuwbouw 'from scratch' niet een beter idee?

In het begin zal het even duren voordat je een mooie basis hebt, maar je zult zien dat het steeds sneller zal gaan. Terwijl je anders op oude code en structuren blijft aanleunen en aanmodderen, en misschien zelf veiligheidsfouten over het hoofd ziet.

Zomaar een tip als je het goed en grondig wilt aanpakken! ;-)
Gewijzigd op 27/01/2019 18:37:02 door - Ariën -
 
Boy krijgjeniet

boy krijgjeniet

27/01/2019 18:39:53
Anchor link
ja heb ik ook wel aan zitten te denken maar dan denk ik dat ik heel snel het bijltje er bij neer gooi ik heb op mijn werk wel een front end ontwerper zitten misschien dat hij wat kan maken maar hij is druk met een b2b site en het zelf gaan doen word niet veel beter
Gewijzigd op 27/01/2019 18:41:10 door boy krijgjeniet
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/01/2019 18:44:11
Anchor link
Ik denk het niet, want als je met een schone lei begint, denk ik dat je meteen meer motivatie zal hebben.
Je hebt dan zoveel nieuwe ideeën voor een goede opbouw. Je zou dan meteen bijvoorbeeld al een goede scheiding in de scripting en je layout kunnen brengen met een templateparser. Dan kan de 'frontend'-programmeur of designer eenvoudig een layout integreren.
Gewijzigd op 27/01/2019 18:50:12 door - Ariën -
 
Boy krijgjeniet

boy krijgjeniet

27/01/2019 18:59:26
Anchor link
ik zal hem vragen (weinig kans) maar dan als nog moet ik de php scripts getest hebben
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/01/2019 19:27:16
Anchor link
Het gaat om het principe dat het een goed idee is om de applicatielaag van je code gescheiden te houden van je layout. Wie de site gaat designen maakt niet uit, of het nou je vaste front-end collega, je buurman of je kat is.

Uit vroegere ervaring weet ik dat het behoorlijk pijn doet als je oude code van 10 jaar geleden gaat staan lappen en patchen. (Ik vermoed deze periode, omdat je oude table's gebruikt en oude Dreamweaver layout-futseltjes.)
 
Remco nvt

Remco nvt

27/01/2019 22:47:20
Anchor link
Hi,

Heb je dit zelf gemaakt of is het een script die je ergens vandaan hebt geplukt?
Mocht je het zelf hebben gemaakt:
- Ik kan iedereen zijn prive berichten lezen
- md5(md5(md5($password))) doen en in je cookie stoppen is niet de veiligste manier ;) (uberhaupt je wachtwoord in een cookie stoppen)
- Ik kan veel acties doen ik die nog niet zou mogen volgens mijn rank/level/equipment
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/01/2019 22:59:10
Anchor link
That's what i've been thinking....

- Ariën - op 27/01/2019 18:32:12:
Terwijl je anders op oude code en structuren blijft aanleunen en aanmodderen, en misschien zelf veiligheidsfouten over het hoofd ziet.
 
Boy krijgjeniet

boy krijgjeniet

27/01/2019 23:26:44
Anchor link
zeg remco prima dat je wat wild zeggen maar hacken gaat te ver als je de veiligheid wild testen dan kom je bij mij in een prive gesprek en dan al helemaal niet openbaar op een forum
Gewijzigd op 27/01/2019 23:43:05 door boy krijgjeniet
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

27/01/2019 23:35:35
Anchor link
Ah, dus je gaat de beveiliging "later" op orde maken?
 
Boy krijgjeniet

boy krijgjeniet

27/01/2019 23:46:53
Anchor link
beveiliging is wel iets belangrijker "punt gemaakt" maar hacken zonder toestemming is tegen de wet ik zie dat hij niet te veel gekke dingen heeft gedaan dus schade te overzien maar de volgende keer als iemand wat doet (zonder toestemming) word er gelijk de politie bij gehaald
 
Remco nvt

Remco nvt

27/01/2019 23:48:43
Anchor link
Wow, een ID in een url post aanpassen is hacken?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/01/2019 23:56:10
Anchor link
Boy krijgjeniet op 27/01/2019 23:46:53:
... word er gelijk de politie bij gehaald

Lol ... eerst vragen of mensen je site willen checken ... en vervolgens gaan dreigen om de politie erbij te halen :D
 

Pagina: 1 2 3 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.