Sitecheck gangstergod

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Developer gezocht! Ben jij een enthousiaste developer die graag wil bijdragen aan ontwikkelingen binnen een mooie organisatie? Solliciteer dan snel. Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer uit de regio Nijkerk die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een SaaS applicatie. Je moet beschikken over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal aangezien je samen met de klant gaat werken. Bedrijfsprofiel Je komt te werken binnen een echt familiebedrijf dat al sinds 1925 actief is binnen de FMCG branche. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en er heerst een platte communicatiestructuur waarbij

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Boy krijgjeniet

boy krijgjeniet

27/01/2019 12:44:10
Anchor link
deze mmorpg heb ik zelf gemaakt
het is een maffia mmorpg die ik zelf in de loop van de jaren heen zelf code voor code in elkaar heb gezet en nog steeds mee bezig ben
op de registreer pagina hoef je geen email in te vullen een x voldoet ook
kunnen jullie eens kijken op deze site om de functionaliteit te testen

alleen de functionaliteit!

ik heb gisteren op tweakers gestaan en heb ik nu al weer verborgen
omdat ik alleen maar gezeur kreeg over typefouten en de site style
ik weet dat er veel typefouten in staan en dat de style te wensen overlaat

mijn vraag is functioneert de site en zo nee wat gaat er dan mis
voor dat ik moeite ga doen om de style te verbeteren en typefouten er uit te halen en als volgt netjes online te gooien
de site link is www.redsystems.nl/gangstergod
indien gewenst kan ik je vip maken dan kun je in ieder geval gratis ziekenhuis bezoeken

mijn todo lijstje
wachtschermpjes tijd bij zetten (bart)
Warning nakijken (arien)!! gefixt!!
Gewijzigd op 27/01/2019 18:27:42 door Boy krijgjeniet
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 08:33:16
 
Bart Smulders

Bart Smulders

27/01/2019 12:57:34
Anchor link
Je bent nog niet klaar om te gaan zakkerollen.Graag de tijd aangeven die ik nog moet wachten.
 
Boy krijgjeniet

boy krijgjeniet

27/01/2019 13:03:20
Anchor link
yes eindelijk iemand die iets nuttigs geeft ik zal al die meldingen aanpassen vanavond dank je wel bart
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/01/2019 13:30:04
Anchor link
Ik wist heel niet dat ze op Tweakers aan site-reviews deden? ;-)

Trouwens, bij het aanpassen van de titel tot wat duidelijkers heb ik de URL weggehaald. Ik dacht dat die ook in het bericht stond, dus als je die opnieuw kan posten. Sorry nogmaals!
Gewijzigd op 27/01/2019 13:31:45 door - Ariën -
 
Boy krijgjeniet

boy krijgjeniet

27/01/2019 13:34:54
Anchor link
gefixt geen probleem en tweakers geen idee ik had het gewoon gevraagd
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/01/2019 13:44:57
Anchor link
Bij de hit-list krijg ik dit:
Quote:
Warning: number_format() expects parameter 1 to be double, string given in /volume1/web/redsystems.nl/gangstergod/hitlist.php on line 110


Maar ik snap enigszins de reactie van anderen wel. Als je iets wil laten testen, dan testen is de layout ook van belangrijk essentieel belang. "Past de tekst prima in de het kader", "staan de afbeeldingen goed.", "er moet een aftelbalkje bij"

Als je een site wilt opzetten is het handig om alvast een functioneel ontwerp te hebben die je uitwerkt tot een redelijk werkende layout. Wat je nu hebt oogt behoorlijk Web 1.0 en ik vermoed dat het een project van vroeger is die je een re-boot wilt geven?

Ik denk dat het toch echt zinvoller is om eerst de layout te verbeteren alvorens je verder gaat. Als je met een templateparser werkt (PHP, Twig, Smarty) werkt, zou het helemaal mooi zijn omdat dit een aparte laag is in het model van je website. Anders moet je bij het wijzigen van je layout alle HTML tussen je PHP-code er weer inpassen.
Gewijzigd op 27/01/2019 13:47:24 door - Ariën -
 
Boy krijgjeniet

boy krijgjeniet

27/01/2019 15:17:51
Anchor link
de Warning nakijken zal ik doen en dat het zo oogt kan ik mij voorstellen maar ik ben geen front end maar back end ontwerper dus front end komt op de laatste plaats en het klopt dat ik er mee ben begonnen toen ik nog geen 1% wist van mijn kennis nu maar nogmaals daar ga ik mee bezig ALS het functioneert
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

27/01/2019 18:02:16
Anchor link
Als ik registreer krijg ik "alleen letters en cijvers toegestaan" (vermoedelijk de gebruikersnaam). Op zich duidelijk, maar zo bam tekst op een verder wit scherm is niet heel chique (vermoedelijk gewoon die('...') ). Dat kan wel iets netter.

Als ik in het wachtwoord een aanhalingsteken gebruik krijg ik "Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /volume1/web/redsystems.nl/gangstergod/registreren.php on line 54" -> ik vermoed dat hier sprake is van SQL-injectie (niet verder uitgezocht, wel iets wat je zeker aan moet pakken).

"je accound is in de planning om te worden verwijdert klopt dit niet?" [ik wil niet verwijdert worden] -> even de d's en t's recht trekken.

Als ik nu opnieuw wil registreren krijg ik "Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /volume1/web/redsystems.nl/gangstergod/registreren.php on line 54 Error - ip in gebruik! maximaal 1 registratie per huis wilt u dit tog neem dan contact op met de webmaster." (ook weer op zo'n mooi wit scherm). Dat eerste zal die SQLi dinges weer zijn. Dat tweede snap ik ook, maar ga d'r eens met de spell check doorheen ...

Vraagje ter interesse: loopt dit soort "maffia spellen" echt? Zie het hier vaker voorbij komen (incl. fantastische prijzen), maar kan er vergeleken met het "overige aanbod" aan games niet echt warm voor lopen (doet heel erg jaren '90 aan).
Gewijzigd op 27/01/2019 18:03:29 door Rob Doemaarwat
 
Boy krijgjeniet

boy krijgjeniet

27/01/2019 18:26:39
Anchor link
ik heb net de hitlist opgelost

rob dat is idd een die word nog wel beter is 1 van de eerste pagina's die ik jaren geleden heb gemaakt
sql injectie raar maar zal er zeer zeker even naar kijken nogmaals 1 van de eerste pagina's die ik jaren geleden heb gemaakt
je accound is in de planning om te worden verwijdert klopt dit niet? heb je op verwijderen gedrukt? zo ja ik zal ff de ds en t recht trekken maar (nogmaals en ik hoop dat dit de laatste keer is dat komt nog)
en ip in gebruik! dat komt omdat je minimaal 24 uur bedenk tijd hebt (dus je bent niet gelijk verwijdert) en ja weer een die
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/01/2019 18:32:12
Anchor link
Eigenlijk ben ik benieuwd: Ben je nu dus een oud script aan het patchen zodat deze met de tijd mee kan gaan? Ik weet niet hoe oud het script is, maar is nieuwbouw 'from scratch' niet een beter idee?

In het begin zal het even duren voordat je een mooie basis hebt, maar je zult zien dat het steeds sneller zal gaan. Terwijl je anders op oude code en structuren blijft aanleunen en aanmodderen, en misschien zelf veiligheidsfouten over het hoofd ziet.

Zomaar een tip als je het goed en grondig wilt aanpakken! ;-)
Gewijzigd op 27/01/2019 18:37:02 door - Ariën -
 
Boy krijgjeniet

boy krijgjeniet

27/01/2019 18:39:53
Anchor link
ja heb ik ook wel aan zitten te denken maar dan denk ik dat ik heel snel het bijltje er bij neer gooi ik heb op mijn werk wel een front end ontwerper zitten misschien dat hij wat kan maken maar hij is druk met een b2b site en het zelf gaan doen word niet veel beter
Gewijzigd op 27/01/2019 18:41:10 door boy krijgjeniet
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/01/2019 18:44:11
Anchor link
Ik denk het niet, want als je met een schone lei begint, denk ik dat je meteen meer motivatie zal hebben.
Je hebt dan zoveel nieuwe ideeën voor een goede opbouw. Je zou dan meteen bijvoorbeeld al een goede scheiding in de scripting en je layout kunnen brengen met een templateparser. Dan kan de 'frontend'-programmeur of designer eenvoudig een layout integreren.
Gewijzigd op 27/01/2019 18:50:12 door - Ariën -
 
Boy krijgjeniet

boy krijgjeniet

27/01/2019 18:59:26
Anchor link
ik zal hem vragen (weinig kans) maar dan als nog moet ik de php scripts getest hebben
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/01/2019 19:27:16
Anchor link
Het gaat om het principe dat het een goed idee is om de applicatielaag van je code gescheiden te houden van je layout. Wie de site gaat designen maakt niet uit, of het nou je vaste front-end collega, je buurman of je kat is.

Uit vroegere ervaring weet ik dat het behoorlijk pijn doet als je oude code van 10 jaar geleden gaat staan lappen en patchen. (Ik vermoed deze periode, omdat je oude table's gebruikt en oude Dreamweaver layout-futseltjes.)
 
Remco nvt

Remco nvt

27/01/2019 22:47:20
Anchor link
Hi,

Heb je dit zelf gemaakt of is het een script die je ergens vandaan hebt geplukt?
Mocht je het zelf hebben gemaakt:
- Ik kan iedereen zijn prive berichten lezen
- md5(md5(md5($password))) doen en in je cookie stoppen is niet de veiligste manier ;) (uberhaupt je wachtwoord in een cookie stoppen)
- Ik kan veel acties doen ik die nog niet zou mogen volgens mijn rank/level/equipment
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/01/2019 22:59:10
Anchor link
That's what i've been thinking....

- Ariën - op 27/01/2019 18:32:12:
Terwijl je anders op oude code en structuren blijft aanleunen en aanmodderen, en misschien zelf veiligheidsfouten over het hoofd ziet.
 
Boy krijgjeniet

boy krijgjeniet

27/01/2019 23:26:44
Anchor link
zeg remco prima dat je wat wild zeggen maar hacken gaat te ver als je de veiligheid wild testen dan kom je bij mij in een prive gesprek en dan al helemaal niet openbaar op een forum
Gewijzigd op 27/01/2019 23:43:05 door boy krijgjeniet
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

27/01/2019 23:35:35
Anchor link
Ah, dus je gaat de beveiliging "later" op orde maken?
 
Boy krijgjeniet

boy krijgjeniet

27/01/2019 23:46:53
Anchor link
beveiliging is wel iets belangrijker "punt gemaakt" maar hacken zonder toestemming is tegen de wet ik zie dat hij niet te veel gekke dingen heeft gedaan dus schade te overzien maar de volgende keer als iemand wat doet (zonder toestemming) word er gelijk de politie bij gehaald
 
Remco nvt

Remco nvt

27/01/2019 23:48:43
Anchor link
Wow, een ID in een url post aanpassen is hacken?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/01/2019 23:56:10
Anchor link
Boy krijgjeniet op 27/01/2019 23:46:53:
... word er gelijk de politie bij gehaald

Lol ... eerst vragen of mensen je site willen checken ... en vervolgens gaan dreigen om de politie erbij te halen :D
 

Pagina: 1 2 3 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.