[Site-check] Profielwerkstuk

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »
Axel de Mol

Axel de Mol

19/12/2004 20:33:00
Quote Anchor link
Ik moet dus voor een profielwerkstuk een website gaan maken over vogelgeluiden. Daar ga ik dus met een vriend een heel onderzoek over doen. Nu ben ik dus wat gaan vogelen :P om een leuke site in elkaar te zetten, en ik denk dat het aardig gelukt is.

Het staat nog helaas tijdelijk op een lycos servertje.. met firefox heb je er niet echt last van, maar met IE nog wel. Mijn vriend en ik bestellen over een paar weken wat goede webruimte, want zo'n lycos servertje is weinig.

De site werkt trouwens goed op het moment in IE en Firefox. Dat is in ieder geval gelukt.

Vogelgeluiden

het gaat dus vooral om de layout en nog niet over de inhoud (die is er namelijk nog niet echt) Heb eigenlijk alleen nog maar wat tekst gepakt en die er op gezet.

De sit moest natuurlijk niet al te flashy zijn aangezien het vooral een informatieve site wordt en dus ook vooral door leraren enzo bekeken gaat worden.

Ik zou dus graag jullie mening willen hebben over deze site.
Gewijzigd op 19/12/2004 20:36:00 door Axel de Mol
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 20:10:46
 
Marijn

Marijn

19/12/2004 20:38:00
Quote Anchor link
ziet er leuk uit..
strak en duidelijk..
zou alleen dan wel in de banner niet zo'n slorig lettertype gebruiken want dat past niet bij de stijl van de rest van de pagina..
 

19/12/2004 20:56:00
Quote Anchor link
Nice site! In tegenstelling tot Marijn zal ik die banner wel houden. Het geeft mooi contrast met de strake layout. Echter het plaatje van die vogel, zal ik wat meer ruimte omheen doen. Ook doe je het hier met een tabel terwijl je ook een align kan geven. VB:
<img src="images/layout1_16.jpg" width="770" height="33" hspace="20" vspace="10" align="left">

P.S. in de bron zag ik een paar dingetje met CSS die niet zo moeten maar maak je daar vooral geen zorgen om. Dat kan best ook zo het is alleen niet volgens W3C
 
Baken

Baken

19/12/2004 21:18:00
Quote Anchor link
Ziet er erg strak uit.
Mssn kun je een goede vogeldatabase maken met alle gegevens van de volgens. Ik kan je wel een ftp account geven dan kun je tijdelijk van een subdomein van mijn site gebruik maken als je dit op prijs steld :-)

Jelmer
 
Ro-G :o)

Ro-G :o)

19/12/2004 21:43:00
Quote Anchor link
A, proficiat.

Houden zo zou ik zeggen. :o)

Toe té pojnt ;o) allemaal. Duidelijk, strak, men moet het niet altijd te ver gaan zoeken...
Alleen, de tekst plakt tegen de afbeelding, misschien dit nog even verhelpen?
 
Axel de Mol

Axel de Mol

20/12/2004 12:02:00
Quote Anchor link
Zat ook al te denken om die tekst een beetje weg te halen van dat plaatje. Kan ik dat dan gewoon oplossen door er een tabelletje omheen te maken?

Dat lettertype in de banner is het naruto lettertype. De rest van de site is inderdaad een beetje strak en om het toch wat speelser te maken heb ik toch voor een wat "wilder" lettertype gekozen.
 

20/12/2004 12:30:00
Quote Anchor link
@Axel de Mol
Je moet de celspacing aanpassen maar zoals al eerdere gezegd in mijn post, je kan ook zo de afbeelding neerzetten, helemaal zonder tabel.

<img src="images/layout1_16.jpg" width="770" height="33" hspace="20" vspace="10" align="left">

Die align="left" zorgt ervoor dat de tekst er aan de rechterkant omheen loopt. Met hspace en vspace geef je de ruimte er om heen weer
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

20/12/2004 12:47:00
Quote Anchor link
Het zal aan mij liggen, maar ik vind het lettertype van 'vogelgeluiden' in dit plaatje niet echt passen bij de rest. Ik zou voor een iets strakkere kiezen...

Elwin
 
Axel de Mol

Axel de Mol

20/12/2004 16:37:00
Quote Anchor link
@webmakerij
Dank je voor de tip. Ik zal hem in ieder geval onthouden. Heb namelijk ff een home pagina gemaakt en daar staat het plaatje niet meer zo tussen de teks. Maar ik heb het in ieder geval ergens genoteerd staan dus kan ik het altijd gebruiken als ik het nodig heb.

@Elwin
Over het lettertype. Ik laat het nog ff zo. Heb namelijk van sommigen gehoord dat het niet goed is en sommigen vinden het weer wel mooi. Maar in ieder geval de partner waar ik mee samen werk vindt het tot nu toe toppie dus van hem hoef ik verder weinig veranderen.

Wat ik in ieder geval nog ga veranderen zijn de slices. Zoals je rechts van het menu kunt zien klopt het niet helemaal en met de huidige sliceindeling kan ik dat nog niet veranderen.
 
Baken

Baken

20/12/2004 17:29:00
Quote Anchor link
Trouwens wij mochten geen website maken als profielwerkstuk...flauw :-(

:-)

Jelmer
 
Axel de Mol

Axel de Mol

20/12/2004 21:23:00
Quote Anchor link
Tegenwoordig mag je aardig veel op school. Hier tenminste. Hier vinden ze het zelfs mooi als je de hedendaagse techniek gebruikt ;-) Ze loven zelfs een prijs uit voor het mooiste profielwerkstuk en blijkbaar maken websites een grote kans :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.