[SITECHECK} xlwebs

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Front-end developer (medior/senior)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

XL webs

XL webs

10/11/2011 10:38:30
Quote Anchor link
Beste leden,

Ik zelf ben 15 jaar jong, ben begonnen met het maken van websites toen ik 14 was. In het begin ging het heel moeilijk en langzaam omdat, ik geen budget had om een webhosting te kopen.

Bij deze ben ik xlwebs begonnen. Een website waar jonge webmasters een gratis webhosting pakket kunnen aanvragen. Het doel is om jonge webmasters een kans te geven om zonder enige budget hun eerste website online te gooien, en hierbij wil ik hun graag helpen. Niet alleen met een webhosting, maar ook support bij eventuele vragen kunnen ze bij mij terecht (forum).

We zijn net enkele dag begonnen, en de leden stromen eigelijk al automatisch binnen. Hierbij wil ik graag XLwebslaten keuren door jullie.

To-do-list:
- Logo van betere kwaliteit voorzien
- Twitter icon vergroten, zodat hij even groot als de hyves icpn is

Graag opbouwende kritiek, alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 15:26:04
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

10/11/2011 11:45:30
Quote Anchor link
hmm,

Ik vindt hem nogal saai en grijs.

- Logo inderdaad slechte kwalitiet
- Button voorwaarden is niet mooi in firefox (de 'N' valt er buiten)
- Als je op voorwaarden klikt ga je naar een of ander forum. waarna ik niet meer terug kan naar de website.
- Aanmeld formulier valt buiten de lay-out (firefox)
- website is niet W3C valid
- startpagina blijft gehighlight terwijl ik op een andere pagina zit
- ik mis een disclaimer/privacy policy
- je voorwaarden zijn slecht (voor jou zelf maar ook voor de ander) bijvoorbeeld: regel 4 'voor illegale of onwenselijke praktijken.' onwenselijk is een heel ruim begrip!
- ik hoef geen voorwaarden te accepteren als ik een pakket bij jou afneem??
- De pakketen verwijzen naar 'registreren.html' als ik erop klik terwijl de echte pagina 'aanmelden.html' is.
- 'die gratis professionele webhosting pakketen uitdeeld' waarom ben jij proffesioneel?
- Je biedt 3 pakketen aan? ik kan bij het aanmelden geen pakket kiezen. en waarom zou ik een small pakket kiezen als ik gratis ook een groot pakket kan kiezen. Doe dan gewoon 1 pakket!
- als ik wil inloggen verwijst de pagina door naar Cpanel om daar opnieuw in te loggen
- Volg ons ook op twitter, en vindt ons op hyves! jammer dat je facebook dan weer weg laat.
- waarom XLweb: 'de snelste servers in amerika.' dit is gebasseerd op? en trouwens servers in nederland zijn soms beter omdat het minder lang door de kabel moet.
- waarom XLweb: 'zonder addertje onder het gras.' dit is wel degelijk zo: je plaatst adds op een website van een ander, in elk geval die jij gaat hosten.
- wat is het verschil tussen het XL logo en het H logo in de footer.

Nou een hele bulk. Een cijfer geef ik niet, maar vindt hem wel onvoldoende. Onder de voorwaarden die jij stelt ga ik geen website afnemen. De website is niet logisch opgebouwd. De lay-out vindt ik verre van mooi. Zou iets anders gaan maken als ik jou was.

Edit:

ik mis ook nog:

- contact pagina met adres gegevens, formulier etc.
- er staat nergens hoe de domein naam eruit gaat zien. Krijg je die gratis en hoe is deze opgebouwd.
Gewijzigd op 10/11/2011 11:47:16 door Bas IJzelendoorn
 
Chris -

Chris -

10/11/2011 12:01:59
Quote Anchor link
Het aanmelden werkt nog niet, klopt dat? Heb je evt. een demo account?

Toevoeging op 10/11/2011 12:02:33:

Overigens, dat de website niet W3C valide is, maakt niet veel uit. Het zijn richtlijnen, geen regels.
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

10/11/2011 12:38:58
Quote Anchor link
Hoe heb je PHP/Perl/Python beveiligd?
 
XL webs

XL webs

10/11/2011 15:30:31
Quote Anchor link
Bedankt, Bas IJzelendoorn voor je suggestie's.
Hier ga ik aanwerken, tevens 3 webhosting pakketten: basis is zonder enige reclame, medium met een bannertje en de pro webhosting pakket is een webhosting met een bannertje en een tekstje. Als je duidelijk even de voorwaarden had gelezen, had je dat kunnen zien. Verder wat je had over het inloggen, als je inlogt via de index (xlwebs.nl/inloggen) kom je gelijk in je Cpanel?

Tevens zijn we nog niet lang begonnen, dit neem ik mee in mijn to-do-list. Ik ga dit weekend even alle puntjes over de i zetten, meer suggestie's zijn welkom.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 15:32:29
Quote Anchor link
XL webs op 10/11/2011 15:30:31:
Tevens zijn we nog niet lang begonnen, dit neem ik mee in mijn to-do-list. Ik ga dit weekend even alle puntjes over de i zetten, meer suggestie's zijn welkom.

Ik kan me toch herinneren dat iemand op een niet nader te noemen blauw forum onder de naam 'Potloodjes' een jaar geleden al een dergelijke thread gestart had?
 
XL webs

XL webs

10/11/2011 15:53:01
Quote Anchor link
- Aar - op 10/11/2011 15:32:29:
XL webs op 10/11/2011 15:30:31:
Tevens zijn we nog niet lang begonnen, dit neem ik mee in mijn to-do-list. Ik ga dit weekend even alle puntjes over de i zetten, meer suggestie's zijn welkom.

Ik kan me toch herinneren dat iemand op een niet nader te noemen blauw forum onder de naam 'Potloodjes' een jaar geleden al een dergelijke thread gestart had?


een jaar kan helaas niet, heb hem nu denk ik zo'n klein half jaartje. Was er destijds mee begonnen zonder enige kennis van alles, ben toen een tijdje gestopt. Heb inmiddels een klein weekje weer begonnen met meteen een nieuwe template, forum geupdate ect.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/11/2011 16:27:44
Quote Anchor link
Ruim half jaartje, want je begon dus in maart van dit jaar. ;-)
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

10/11/2011 16:55:02
Quote Anchor link
hmmm,

http://dirkdejager.xlwebs.nl/blog/2011/01/gelukkig-2011/

bericht op 1 januari 2011? Half jaar? het is een subdomein van jou website. Just google it.
 
XL webs

XL webs

10/11/2011 17:03:39
Quote Anchor link
Bas IJzelendoorn op 10/11/2011 16:55:02:
hmmm,

http://dirkdejager.xlwebs.nl/blog/2011/01/gelukkig-2011/

bericht op 1 januari 2011? Half jaar? het is een subdomein van jou website. Just google it.

Lieve iets beter lezen, ik zeg ik ''heb hem'' bijna een halfjaartje, wat hiervoor mee gebeurd is weet ik niet ;) Verder on-topic.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

10/11/2011 17:04:58
Quote Anchor link
ik vind je c panel mooi maar hij lijkt best op freehostingnoads
 
Joey -

Joey -

10/11/2011 17:25:35
Quote Anchor link
Erg mooie site, ik ben ook eerder lid geweest, maar ik kan geen account meer aanmaken? Mijn broertje heeft er wel een. www.webqie.xlwebs.nl, zegt dit je wat?
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

10/11/2011 20:07:45
Quote Anchor link
XL webs op 10/11/2011 17:03:39:
Bas IJzelendoorn op 10/11/2011 16:55:02:
hmmm,

http://dirkdejager.xlwebs.nl/blog/2011/01/gelukkig-2011/

bericht op 1 januari 2011? Half jaar? het is een subdomein van jou website. Just google it.

Lieve iets beter lezen, ik zeg ik ''heb hem'' bijna een halfjaartje, wat hiervoor mee gebeurd is weet ik niet ;) Verder on-topic.


Dat slaat echt helemaal nergens op. Dit betreft een subdomein. xlwebs.nl is jou domein. Dus je zou moeten weten dat die andere een subdomein is van jou website. Hoe kan het anders dat die website nog actief is?
 
XL webs

XL webs

10/11/2011 20:29:41
Quote Anchor link
Joey Blankendaal op 10/11/2011 17:25:35:
Erg mooie site, ik ben ook eerder lid geweest, maar ik kan geen account meer aanmaken? Mijn broertje heeft er wel een. www.webqie.xlwebs.nl, zegt dit je wat?

Ken ik helaas niet, sorry.
Tevens kunt u een topic starten op het forum van XLwebs.nl, of mij een prive bericht hier sturen.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

10/11/2011 20:42:43
Quote Anchor link
Interessante content:

http://maxis.xlwebs.nl/
 
Chris -

Chris -

11/11/2011 00:00:48
Quote Anchor link
Is het uberhaupt wel mogelijk om je te registreren?
 
XL webs

XL webs

11/11/2011 08:33:33
Quote Anchor link
Chris Horeweg op 11/11/2011 00:00:48:
Is het uberhaupt wel mogelijk om je te registreren?


Registreren is gewoon mogelijk? inmiddels heeft Joey van Genderen die zo straks reageerder in dit topic, ook een account aangemaakt zie ik haha!
 
- Raoul -

- Raoul -

11/11/2011 10:17:16
Quote Anchor link
Je layout is lelijk en kijk, waarom zou je een basis pakket kiezen als je gratis ook gewoon een PRO pakket kunt krijgen, vind het maar belachelijk.
Verder zijn er té veel bugs in je layout en is het jammer dat je layout niet in het forum geïntegreerd is.
Ik zeg maar even, het maakt niet zo'n grote indruk op me en ik denk ook niet dat dat bij je klanten zo is.
 
Dirk de Jager

Dirk de Jager

11/11/2011 11:12:33
Quote Anchor link
aangetrokken door de stroom van mensen die opeens mijn site overspoelen, even een berichtje van mijn kant.

dat het bericht van 1-1-2011 stamt klopt; mijn site is gebouwd op wordpress en dat heb ik gemigreerd (stond vroeger ergens anders).

Xlwebs werkt makkelijk, maar sinds kort heb ik reclame op mijn site, iets wat niet afgesproken was (alleen reclame bij pro en hoger) ... Bovendien loopt de reclame overal in (tot in de backend van mijn site aan toe) en dat is knap irritant.

Echter goed initiatief en ga zo door (tenminste als je de bannering even goed zet ;) )!
 
Chris -

Chris -

11/11/2011 11:27:28
Quote Anchor link
Kun je dan voor mij een testaccount maken, want bij mij werkt hij niet.. Ik word teruggestuurd naar de index, met in de URL alle gegevens die ik heb ingevuld. Krijg geen bevestigingsmail en het e-mail adres kan ook niet worden gevonden.

Misschien omdat ik Chrome gebruik?
 
Dirk de Jager

Dirk de Jager

11/11/2011 11:34:22
Quote Anchor link
@chris staat de mail ook in je spam bak? ik heb aangemeld (in de steentijd ;) ) met firefox ...
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.