Slicen & Basing

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

---- ----

---- ----

03/02/2010 17:09:00
Quote Anchor link
Beste,

Heefd iemand intresse in een opdracht?
Ik heb een layout en die wil ik graag in een website om willen zetten,
Zou iemand dit voor mij willen doen?

http://ronniekoestering.nl/klanten/hiphop/layout.jpg

Zo gaat ziet het eruit.
Maximale prijs om dit te doen is : 35 euro,
Heefd iemand intresse? Stuur me een PB'tje

Gr,
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 06:14:13
 
Tamara

Tamara

03/02/2010 17:26:00
Quote Anchor link
Zou ik opzich wel willen doen, maar niet voor 35 euro.
 
John D

John D

03/02/2010 17:29:00
Quote Anchor link
Alleen deze lay-out, dit plaatje (layout.jpg) in een index.html zetten: Dat wil ik wel doen voor 35 euro !! Het is 5 minuutjes werk:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<html>
<body>
<div>
<img src="layout.jpg" width="201" height="23" border="0" id="pic_10" name="pic_10" title="" alt="">
</div>
</body>
</html>

Maak de 35 eu maar over voor Haiti giro 555
 
Tom K

Tom K

03/02/2010 17:38:00
Quote Anchor link
John schreef op 03.02.2010 17:29:
Alleen deze lay-out, dit plaatje (layout.jpg) in een index.html zetten: Dat wil ik wel doen voor 35 euro !! Het is 5 minuutjes werk:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<html>
<body>
<div>
<img src="layout.jpg" width="201" height="23" border="0" id="pic_10" name="pic_10" title="" alt="">
</div>
</body>
</html>

Maak de 35 eu maar over voor Haiti giro 555


waar slaat dat nou op, hij wil natuurlijk ook de tekst kunnen aanpassen....?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Tom K
 
---- ----

---- ----

03/02/2010 17:47:00
Quote Anchor link
John schreef op 03.02.2010 17:29:
Alleen deze lay-out, dit plaatje (layout.jpg) in een index.html zetten: Dat wil ik wel doen voor 35 euro !! Het is 5 minuutjes werk:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<html>
<body>
<div>
<img src="layout.jpg" width="201" height="23" border="0" id="pic_10" name="pic_10" title="" alt="">
</div>
</body>
</html>

Maak de 35 eu maar over voor Haiti giro 555


indd dit weet ik zelf ook wel
 
Steen

steen

03/02/2010 17:48:00
Quote Anchor link
De minimumprijs ligt toch al wel op 50 euro op een goede dag en ik zou er iets van 100 euro voor rekenen, maar zoek verder. Succes.
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

03/02/2010 17:49:00
Quote Anchor link
John schreef op 03.02.2010 17:29:
Alleen deze lay-out, dit plaatje (layout.jpg) in een index.html zetten: Dat wil ik wel doen voor 35 euro !! Het is 5 minuutjes werk:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<html>
<body>
<div>
<img src="layout.jpg" width="201" height="23" border="0" id="pic_10" name="pic_10" title="" alt="">
</div>
</body>
</html>

Maak de 35 eu maar over voor Haiti giro 555


Sinds wanneer heeft een plaatje een naam,id en titel ????
 
---- ----

---- ----

03/02/2010 17:51:00
Quote Anchor link
steen schreef op 03.02.2010 17:48:
De minimumprijs ligt toch al wel op 50 euro op een goede dag en ik zou er iets van 100 euro voor rekenen, maar zoek verder. Succes.


Heb al iemand gevonden die het voor 30wilt toen "Tom"
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

03/02/2010 17:53:00
Quote Anchor link
Maar zou je dit eigenlijk uit willen besteden?

Je opent photoshop*, pikt de nodig plaatjes eruit en opent dreamweaver* en plakt het erin. Even een CSS'je opmaken en klaar. Voor iemand die niet direct begaan hiermee is, is het hooguit een uurtje werk lijkt me.

* kunnen natuurlijk ook gelijksoortige of andere programma's zijn
 
John D

John D

03/02/2010 18:00:00
Quote Anchor link
Yearupie schreef op 03.02.2010 17:49:
John schreef op 03.02.2010 17:29:
Alleen deze lay-out, dit plaatje (layout.jpg) in een index.html zetten: Dat wil ik wel doen voor 35 euro !! Het is 5 minuutjes werk:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<html>
<body>
<div>
<img src="layout.jpg" width="201" height="23" border="0" id="pic_10" name="pic_10" title="" alt="">
</div>
</body>
</html>

Maak de 35 eu maar over voor Haiti giro 555


Sinds wanneer heeft een plaatje een naam,id en titel ????

grappig dat je reageert op mijn code-grapje in plaats van op het belachelijke bedrag van 35 eu, de reden waarom ik de grap maak. Overigens is de html code syntactisch juist ondanks jouw opmerking....
 
Yearupie Achternaamloos

Yearupie Achternaamloos

03/02/2010 18:09:00
Quote Anchor link
John schreef op 03.02.2010 18:00:
Yearupie schreef op 03.02.2010 17:49:
John schreef op 03.02.2010 17:29:
Alleen deze lay-out, dit plaatje (layout.jpg) in een index.html zetten: Dat wil ik wel doen voor 35 euro !! Het is 5 minuutjes werk:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<html>
<body>
<div>
<img src="layout.jpg" width="201" height="23" border="0" id="pic_10" name="pic_10" title="" alt="">
</div>
</body>
</html>

Maak de 35 eu maar over voor Haiti giro 555


Sinds wanneer heeft een plaatje een naam,id en titel ????

grappig dat je reageert op mijn code-grapje in plaats van op het belachelijke bedrag van 35 eu, de reden waarom ik de grap maak. Overigens is de html code syntactisch juist ondanks jouw opmerking....

Het is wel vrij overbodig en doelloos?

Voor derest heb ik hier niks meer te zeggen, omdat de TS al ergens een oplossing gevonden heeft.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yearupie Achternaamloos
 
Naam Loos

Naam Loos

03/02/2010 20:46:00
Quote Anchor link
Voor mensen met hetzelfde "probleem". Op SD (sitedeals) komt nog wel eens voor dat iemand het gratis doet voor een vermelding op de site...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.