Slicen Layout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »
Pepijn

Pepijn

02/04/2008 22:29:00
Quote Anchor link
Beste mensen van phphulp,

Ik heb gebprobeerd mijn design te slicen. En in Css te verwerken.

Ik kwam uiteindelijk op meer dan 30 divjes uit.

Nu heb ik naar de broncode van andere websites gekeken, maar daar stonden veel minden divjes.

Nu wil ik graag weten in welke divjes ik mijn design moet knippen.

Klik, even barts voorbeeld gepakt, awardspace doet moeilijl

Mvg
Pepijn

PS: Het design is door de webmaster van phonuts.org bedacht.
Ik heb toestemming om het te bewerken en te gebruiken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pepijn
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 13:00:31
 
Robert Deiman

Robert Deiman

03/04/2008 00:14:00
Quote Anchor link
Ik kom op heel wat minder uit...

-> Het blauwe er helemaal omheen kan je gewoon de achtergrondkleur van de body maken. (de inhoud komt in een container)
-> Het menu is 1 div, waarin je een unordered list maakt die met een margin-top van weet k niet precies hoeveel pixels.
-> Daaronder staat een alinea (p-tag) met de adresgegevens. (positioneren met margin-top, of met een margin-bottom op de menu-lijst.
->De foto daarnaast is gewoon maar 1 div.
->De content die daarnaast staat kan je inderdaad 1 div maken, met daarbinnen 2 divs (beiden beginnen met een h2, en de tekst staat in een alinea) De h2 is prima zo op te maken, dat deze die balk daar gaat vormen.
-> Tot slot positioneer je de text "Flux Consultants" nog op de juiste plek en dan ben je klaar.

Je komt dan op 7 divs uit, zou volgens mij prima moeten kunnen.
 
Bart van der veen

bart van der veen

03/04/2008 11:39:00
Quote Anchor link
als jij nou even een afbeelding plaats zonder streepjes kan ik je wel helpen slicen...
 
Robert Deiman

Robert Deiman

03/04/2008 11:47:00
Quote Anchor link
Dat is ook een manier ;) Ik probeer juist door die uitleg hem te laten zien dat het helemaal niet zo lastig is. Je moet het gewoon opdelen in verschillende onderdelen van de site, niet in verschillende onderdelen van de lay-out zoals in je afbeelding is getekend.
 
Pepijn

Pepijn

03/04/2008 15:53:00
Quote Anchor link
Afbeelding zonder streepjes, staat nu online.


Nooit gedacht dat je voor zoiets ook margin kon gebruiken.
Voor margin gebruikte ik een opvul divje.


Maar in iedergeval bedankt, ik doe er zeker wat mee.

PS: de achtergrond wordt donker-grijs-blauw, dus daar gebruik ik de background al voor.

Mvg
Pepijn
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pepijn
 
Robert Deiman

Robert Deiman

03/04/2008 15:59:00
Quote Anchor link
Naja, dan komt er een extra container div omheen, niet zo'n groot probleem.. rest blijft dan wel hetzelfde :)
 
Bart van der veen

bart van der veen

04/04/2008 20:13:00
Quote Anchor link
met 4 divjes:

http://bart.ugins.com/flux/

veel plezier ermee....
 
Pepijn

Pepijn

04/04/2008 21:37:00
Quote Anchor link
Heel erg bedankt Bart!

Het is nog niet helemaal perfect maar het is veel beter dan ik had.

Als ik nog een keer wat voor je kan doen, moet je het zeggen.

Mvg
Pepijn
 
Pepijn

Pepijn

07/07/2008 19:54:00
Quote Anchor link
Sorry dat ik er zo laat mee kom.

Website moet bijna online, kom ik er op het laatste moment achter dat de css niet goed is.

De manier van bart is ook niet de juiste als ik meer links toe voeg dan schuift het contact gedeelte mee.

Ik vind dit heel erg moeilijk.

Graag wat extra hulp.

Mvg
Pepijn

EDIT:

Ik dacht aan de hele layout absoluut postitioneren... Is dit een goede oplossing?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pepijn
 

07/07/2008 20:36:00
Quote Anchor link
Geen flauw idee misschien een life voorbeeldje.
 
Pepijn

Pepijn

07/07/2008 20:44:00
 

07/07/2008 20:49:00
Quote Anchor link
Ik zie daar niks misgaan.
Misschien kan je er ook effe html en css linkje van maken dan kunnen we wat zien. Dit helpt vrij weinig
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

07/07/2008 20:53:00
Quote Anchor link
Het voorbeeld van Bart valideert niet helemaal, dat kan ook problemen opleveren voor de lay-out.
 
Pepijn

Pepijn

07/07/2008 21:32:00
Quote Anchor link
Ok, mijn probleem is dat ik niet weet hoe ik deze layout moet slicen?

Waar ik graag hulp bij wil:

-In welke stukken moet ik het design knippen

-hoe moet ik deze stukken positioneren, absolute, relative?

Mvg
Pepijn
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

07/07/2008 21:35:00
Quote Anchor link
Ik maak wel even een voorbeeld voor je.

Edit: als ik tenminste een reactie krijg.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 

07/07/2008 21:38:00
 
Pepijn

Pepijn

07/07/2008 21:45:00
Quote Anchor link
maar in welke stukken moet ik het design knippen?
 

07/07/2008 21:54:00
Quote Anchor link
Je foto
Je achtergrond
 
Bart van der veen

bart van der veen

07/07/2008 22:04:00
Quote Anchor link
in de div die left heet zit een p element, dat p element is naar onderen gezet door middel van margin, als je de margin verminderd komt het allemaal goed.

@jan sorry voor het niet valideren, dat doe ik bij hoe moet ik slicen voorbeelden eigenlijk nooit, het was meer om een punt aan te geven...
 
Pepijn

Pepijn

08/07/2008 08:08:00
Quote Anchor link
Bedankt iedereen, maar het is mij nu toch zelf gelukt.

Als ik klaar ben zal ik de code wel posten.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.