Slider [JQuery]

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »
Martijn L

Martijn L

04/01/2013 22:15:45
Quote Anchor link
Hallo,

Na enige tijd proberen en uitzoeken, heb ik een slider in JQuery aan de praat gekregen.

Maar als ik switch van tabblad of naar een ander full-screen openstaand programma en later weer terug ga naar de slider, haalt die de niet uitgevoerde functies weer in. In andere woorden hij slaat op hol.
Slider.

Kan iemand mij hiermee helpen, vertellen hoe ik hem kan laten doorlopen of stop kan zetten als de pagina niet actief wordt bekeken?


$(document).ready(function() {
var speed = 6000;
var slides = $('#slider ul li');
var slideAantal = slides.length;
var slideBreedte = 830;
var slideHuidig = 0;
var i = 1;
$("#slider ul").css('width', slideAantal * slideBreedte + (5 * slideAantal));

var run = setTimeout(slider, 6000);

$(".navigators").click(function(){
var nr = this.id;
$("#slider ul").animate({
'marginLeft' : -(835*(nr-1))
});
$("#navigator img").animate({
'marginLeft' : (75*(nr-1))+10
});
clearInterval(run);
});

function slider(){
$("#slider ul").animate({
'marginLeft' : -(835*i)
});
$("#navigator img").animate({
'marginLeft' : (75*i+10)
});
if(slideAantal == (i+1)){
i = 0;
}
else{
i++;
}

run = setTimeout(slider, 6000);
}
});
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 01:41:02
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

04/01/2013 22:25:53
Quote Anchor link
moet het perse in jquery?
want anders kan je toch zoiets als dit gebruiken.
LINK: http://www.scriptiny.com/2008/12/javascript-slideshow/
DEMO: http://sandbox.scriptiny.com/javascript-slideshow/
tenminste dit lijkt al best wel op jou slider.
en je kan hem toch net zo maken als jij wil!
met die link heb je de WERKENDE basis ;)
Gewijzigd op 04/01/2013 22:34:38 door Keizer Webdesign
 
Martijn L

Martijn L

04/01/2013 23:21:22
Quote Anchor link
RobertJan Keizer op 04/01/2013 22:25:53:
moet het perse in jquery?
want anders kan je toch zoiets als dit gebruiken.


Zou het graag in JQuery hebben. Wil meer leren scripten en niet afhankelijk zijn van wat andere hebben gemaakt. Dus open/compressed sources zijn leuk voor gebruik maar niet om van te leren. Tenzij er een goede uitleg boven elke functionaliteit staat. Dan lijkt het op een tutorial.

Een van de tuts die ik heb gebruikt:
Slider

Deze heeft alleen niet het effect dat die flipt.
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

04/01/2013 23:25:24
Quote Anchor link
dat snap ik.
maar als je snapt waarom dat zo is kan je toch een beetje afkijken van die code.
 
Martijn L

Martijn L

04/01/2013 23:32:42
Quote Anchor link
RobertJan Keizer op 04/01/2013 23:25:24:
dat snap ik.
maar als je snapt waarom dat zo is kan je toch een beetje afkijken van die code.


Ja dat zou ik heel graag willen. Maar zoals ik zei vele download sliders zijn compressed sources. Hieruit kun je dus niet zoveel leren.

En tutorials die er zijn, zijn zonder deze vorm van navigatie.
 
Wouter J

Wouter J

05/01/2013 00:21:09
Quote Anchor link
Het is een vreemd probleem die ik wel vaker zie (het updaten van de activiteiten pagina van deze site bijv.). Hoe je hem moet oplossen? Geen idee.

Het vreemde is dat toen ik een meting deed hij redelijk constant (op een paar langzame uitschieters na) bleef. Er leek werkelijk niks aan de hand: http://jsbin.com/oyafap/2/quiet
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

05/01/2013 00:28:01
Quote Anchor link
@wouter
Misschien een domme vraag maar wat houden die metingen in?
Wat toon je aan?
Wat betekent wat?
 
Wouter J

Wouter J

05/01/2013 00:32:13
Quote Anchor link
Dit is de tijd tussen elke slide. Deze is ingesteld op 6000ms in de setTimeout. Als hij 'op hol slaat' moet deze tijd korter worden. Ik heb dit script eerst 10x laten sliden (de eerste 10 resultaten), vervolgens heel lang wat anders gedaan en toen weer teruggekomen (dit zie je ergens aan het eind).

Mocht het script op hol slaan moet je een enorme vermindering zien in de tijd.
 
Martijn L

Martijn L

05/01/2013 15:18:59
Quote Anchor link
Wouter J op 05/01/2013 00:32:13:
Dit is de tijd tussen elke slide. Deze is ingesteld op 6000ms in de setTimeout. Als hij 'op hol slaat' moet deze tijd korter worden. Ik heb dit script eerst 10x laten sliden (de eerste 10 resultaten), vervolgens heel lang wat anders gedaan en toen weer teruggekomen (dit zie je ergens aan het eind).

Mocht het script op hol slaan moet je een enorme vermindering zien in de tijd.


Ja hij slaat niet op hol en de functie doet die ook om de 6 seconden, maar hij haalt de beweging weer in na het inactiviteit.

Als je bijv. 18 sec wat anders gaat doen, dan gaat die 3 keer snel en daarna weer op normale snelheid.
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

05/01/2013 15:20:48
Quote Anchor link
kan je dan niet kijken naar een ander script voor deze slider?
 
Martijn L

Martijn L

05/01/2013 15:36:59
Quote Anchor link
Daarom heb ik die tutorial erbij gegeven.

http://www.queness.com/post/443/jquery-image-gallerynews-slider-with-caption-tutorial

Maar zie de fout niet.

Hij is niet volledig aan mijn eisen, maar volgens mij heeft dat niets te maken met de functionaliteit van de slider.
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

05/01/2013 15:38:57
Quote Anchor link
heb je de css wel goed want die haalt overbodige text weg.
zeg maar de tekst buiten de slider
 
Martijn L

Martijn L

05/01/2013 15:41:53
Quote Anchor link
RobertJan Keizer op 05/01/2013 15:38:57:
heb je de css wel goed want die haalt overbodige text weg.
zeg maar de tekst buiten de slider


Dit is de harde versie zodat ik kon zien dat die werkte, zou dit kunnen uitmaken met wat het doet?
 
Tim S

Tim S

05/01/2013 15:43:49
Quote Anchor link
misschien heb je hier wat aan:
http://jquery.malsup.com/cycle/hover.html

icm http://jquery.malsup.com/cycle/pager2.html
Gewijzigd op 05/01/2013 15:48:43 door Tim S
 
Keizer Webdesign

Keizer Webdesign

05/01/2013 15:47:07
Quote Anchor link
uhm dat kan ja. ik zou hem eerst even uitwerken met gedeeltelijk de css want je heb niet alles nodig. en volgens mij heb jij het om gedraaid want wat verticaal gaat gaat bij jou horizontaal maar die verticale versie bestaat nog steeds dus die moet je ook nog uit je code slopen. en zoals je zelf ook al wel ziet gaat die tag img horizontaal?
 

05/01/2013 19:05:54
Quote Anchor link
Ik zou gewoon lekker een bestaande plugin gebruiken die bekijken op zijn werking, deed Bill Gates ook met de unix kernel en dan wat aanpassingen treffen, kan je biljoenen mee verdienen joh!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.