Slideshow

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »
Martin Roelofs

Martin Roelofs

13/09/2019 19:52:37
Quote Anchor link
Hallo allemaal,
Mijn naam is Martin en heb mij net geregistreerd op dit Forum.
Sinds kort ben ik de website van onze Virtual Airline aan het aanpassen, maar weet nog niets van PHP.
Ik heb al wel veel aangepast wat wel duidelijk was, maar heb veel moeten zoeken.
Hopelijk kan ik er hier meer van leren.

Een van de probleempjes waar ik nu even tegenaan loop is dat de slideshow op de website op random staat en pakt veel dezelfde foto's. Ik zou willen dat de foto's op volgorde worden getoond. Graag zou ik willen weten wat ik in onderstaand script zou moeten veranderen.
Alvast heel hartelijk dank.

Hier het stukje script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
$(document).ready(function() {
    $("#mainContent").css("min-height", ($("#sidebar2").height() + 30) + "px");
    $(".menu li:has(li.active)").addClass("active");
    var top = nrimg * 156 + 3000;
    $("#preload").css("top", "-"+top+"px");
    for (i=0;i<nrimg;i++) {
        var nr = i + 1;
        var url = mainUrl + "dbr/slide" + nr + ".jpg";
        var imghtml = "<img src='"+url+"' /><br />";
        $("#preload").append(imghtml);
    }
    $("#headerbg2").fadeTo(0, 0);
    SlideShow();
});

function SlideShow() {
    var bgimg = $("#headerbg2").css("background-image");
    var nr = prevnr;
    while (nr == prevnr) {
        nr = Math.floor(Math.random() * nrimg) + 1;
    }
    prevnr = nr;
    var url = "url("+mainUrl+"dbr/slide"+nr+".jpg)";
    $("#headerbg2").css("background-image", url);
    $("#headerbg2").fadeTo(fadeinTimeout, 1, function() {
        $("#headerbg1").css("background-image", $("#headerbg2").css("background-image"));
        $("#headerbg2").css("background-image", "");
        $("#headerbg2").fadeTo(0, 0);
    });
    setTimeout("SlideShow();", timeout);
}
</script>


Edit:
Code tags toegevoegd, zie ook de opmaakcodes in de Veelgestelde Vragen
Gewijzigd op 13/09/2019 20:15:50 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 22:33:20
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

13/09/2019 20:05:47
Quote Anchor link
Misschien is het handiger om de (alle) bestaande foto's in een random volgorde te zetten in plaats van elke volgende foto random te maken waarbij "random" niet meer is dan "verschilt van de vorige foto", want dat is volgens mij wat er in de bovenstaande code gebeurt.

Dit wordt natuurlijk mede bepaald door hoeveel verschillende foto's je daadwerkelijk hebt.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

13/09/2019 20:54:34
Quote Anchor link
Thomas van den Heuvel op 13/09/2019 20:05:47:
Misschien is het handiger om de (alle) bestaande foto's in een random volgorde te zetten in plaats van elke volgende foto random te maken waarbij "random" niet meer is dan "verschilt van de vorige foto", want dat is volgens mij wat er in de bovenstaande code gebeurt.

Dit wordt natuurlijk mede bepaald door hoeveel verschillende foto's je daadwerkelijk hebt.


Precies. Direct een leuke oefening..

Maak met PHP een array van foto URL's en gebruik shuffle() om deze door elkaar te gooien. Gebruik het resultaat van deze array in je javascript.
Gewijzigd op 13/09/2019 20:57:02 door Frank Nietbelangrijk
 
Martin Roelofs

Martin Roelofs

14/09/2019 13:14:04
Quote Anchor link
Allereerst natuurlijk hartelijk dank voor jullie reactie!
Maar dit is nl. wat ik bedoel dat ik nog nooit met PHP heb gewerkt en dus ook jullie advies (nog) niet begrijp.
Ik had gehoopt dat het met een kleine aanpassing gedaan kon worden.
Bijvoorbeeld door het woordje RANDOM te vervangen in ORDER. (wat ik ook heb gedaan, maar toen was de slideshow verdwenen) dus er snel weer random van gemaakt.

Frank: Jij schrijft: Dit wordt natuurlijk mede bepaald door hoeveel verschillende foto's je daadwerkelijk hebt.
Nou, dat zijn er 11 (slide1, slide2 enz.
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

14/09/2019 13:50:23
Quote Anchor link
Vervang regels 18-22 door :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
if ( ++nr > nrimg )
{
    nr = 1;
}
 
Martin Roelofs

Martin Roelofs

14/09/2019 16:19:29
Quote Anchor link
bedankt, maar werkt nog steeds niet. (nog steeds in willekeurige volgorde en veel dezelfde foto's achter elkaar.) 1,11,8,2,5,9,11,2,11

Ik vermoed ook dat sommige dingen er dubbel in staan, klopt dat of hoort dat zo?

Hier onder staat alles van de slideshow.
De eerste regel is regelnummer 55
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
<script type="text/javascript">
var nrimg = 10;

var mainUrl = "<?php echo $mainurl ?>";
var prevnr = 0;
var fadeinTimeout = 1000;
var timeout = 5000;


$(document).ready(function() {
    $("#mainContent").css("min-height", ($("#sidebar2").height() + 30) + "px");
    $(".menu li:has(li.active)").addClass("active");
    var top = nrimg * 156 + 3000;
    $("#preload").css("top", "-"+top+"px");
    for (i=0;i<nrimg;i++) {
        var nr = i + 1;
        var url = mainUrl + "dbr/slide" + nr + ".jpg";
        var imghtml = "<img src='"+url+"' /><br />";
        $("#preload").append(imghtml);
    }
    $("#headerbg2").fadeTo(0, 0);
    SlideShow();
});

function SlideShow() {
    var bgimg = $("#headerbg2").css("background-image");
    if (++nr > nring )
    {
        nr = 1;
    }
    prevnr = nr;
    var url = "url("+mainUrl+"dbr/slide"+nr+".jpg)";
    $("#headerbg2").css("background-image", url);
    $("#headerbg2").fadeTo(fadeinTimeout, 1, function() {
        $("#headerbg1").css("background-image", $("#headerbg2").css("background-image"));
        $("#headerbg2").css("background-image", "");
        $("#headerbg2").fadeTo(0, 0);
    });
    setTimeout("SlideShow();", timeout);
}
</script>
<?php
}
else {
?>

<script type="text/javascript">
var nrimg = 11;

var mainUrl = "<?php echo $mainurl ?>";
var prevnr = 0;
var fadeinTimeout = 1000;
var timeout = 8000;


$(document).ready(function() {
    $("#mainContent").css("min-height", ($("#sidebar2").height() + 30) + "px");
    $(".menu li:has(li.active)").addClass("active");
    var top = nrimg * 156 + 3000;
    $("#preload").css("top", "-"+top+"px");
    for (i=0;i<nrimg;i++) {
        var nr = i + 1;
        var url = mainUrl + "slide" + nr + ".jpg";
        var imghtml = "<img src='"+url+"' /><br />";
        $("#preload").append(imghtml);
    }
    $("#headerbg2").fadeTo(0, 0);
    SlideShow();
});

function SlideShow() {
    var bgimg = $("#headerbg2").css("background-image");
    var nr = prevnr;
    while (nr == prevnr) {
        nr = Math.floor(Math.random() * nrimg) + 1;
    }
    prevnr = nr;
    var url = "url("+mainUrl+"slide"+nr+".jpg)";
    $("#headerbg2").css("background-image", url);
    $("#headerbg2").fadeTo(fadeinTimeout, 1, function() {
        $("#headerbg1").css("background-image", $("#headerbg2").css("background-image"));
        $("#headerbg2").css("background-image", "");
        $("#headerbg2").fadeTo(0, 0);
    });
    setTimeout("SlideShow();", timeout);
}
</script>


Toevoeging op 14/09/2019 16:22:49:

Weet niet hoe het komt, maar wordt nu wel beetje raar weergegeven.
Hopelijk kan je er wat mee. ander stuur ik het even opnieuw.


Toevoeging op 14/09/2019 16:47:10:

slideshow staat op www.dutchflyva.nl onderaan de homepage
Gewijzigd op 15/09/2019 13:09:17 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/09/2019 16:57:28
Quote Anchor link
Gelukkig hebben we ook code-tags. Zie ook de edit-text in je vorige bericht.
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

14/09/2019 18:02:05
Quote Anchor link
Ik heb dit ervan gemaakt :


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<script type="text/javascript">
var nrimg = 11;
var nr = 1;
var mainUrl = "https://www.dutchflyva.nl/";
var fadeinTimeout = 1000;
var timeout = 8000;

$(document).ready(function() {

    var top = nrimg * 156 + 3000;
    $("#preload").css("top", "-"+top+"px");
    for ( i = 1; i <= nrimg; i++ ) {
        var url = mainUrl + "slide" + i + ".jpg";
        var imghtml = "<img src='"+url+"' /><br />";
        $("#preload").append(imghtml);
    }
    $("#headerbg2").fadeTo(0, 0);
    SlideShow();
});

function SlideShow() {
    var bgimg = $("#headerbg2").css("background-image");
    if ( ++nr > nrimg )
    {
        nr = 1;
    }
    var url = "url("+mainUrl+"slide"+nr+".jpg)";
    $("#headerbg2").css("background-image", url);
    $("#headerbg2").fadeTo(fadeinTimeout, 1, function() {
        $("#headerbg1").css("background-image", $("#headerbg2").css("background-image"));
        $("#headerbg2").css("background-image", "");
        $("#headerbg2").fadeTo(0, 0);
    });
    setTimeout( SlideShow , timeout);
}
</script>
 
Martin Roelofs

Martin Roelofs

14/09/2019 23:12:22
Quote Anchor link
Bedankt, ik ga het morgen even proberen en laat het nog even weten of het gelukt is.

Toevoeging op 15/09/2019 09:48:03:

- Ariën - op 14/09/2019 16:57:28:
Gelukkig hebben we ook code-tags. Zie ook de edit-text in je vorige bericht.


Die tekst heb gewoon in het bericht geplakt en nu lukt dat niet meer. Hoe kan ik nu tekst in mijn bericht plakken met regelnummers? (code-tags)
 
Sylvester vader

sylvester vader

15/09/2019 11:16:21
Quote Anchor link
ik vroeg mij af he, staan deze fotos alleen in een map of staan ze ook bv in een database?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

15/09/2019 12:34:31
Quote Anchor link
Martin Roelofs op 14/09/2019 23:12:22:
Die tekst heb gewoon in het bericht geplakt en nu lukt dat niet meer. Hoe kan ik nu tekst in mijn bericht plakken met regelnummers? (code-tags)


Je vindt dat bij de veel gestelde vragen --> bbcodes
Gewijzigd op 15/09/2019 12:36:38 door Frank Nietbelangrijk
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/09/2019 13:10:15
Quote Anchor link
Done! Bericht is ook gelockt. Dus vandaar lukte het niet.
 
Martin Roelofs

Martin Roelofs

15/09/2019 15:57:30
Quote Anchor link
Nou, het lukt niet met regelnummers.
Ik kopieer de tekst en plak het hier.
Sommige regels hebben wel regelnummers maar de meeste niet.
Geen idee waarom dat bij de eerste keer wel zo was. Ook dat is gewoon gekopieerd en geplakt.
Gewijzigd op 15/09/2019 16:00:35 door Martin Roelofs
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/09/2019 16:21:02
Quote Anchor link
Wel als je code-tags gebruikt. Dan zie je wél regelnummers.
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

15/09/2019 17:37:19
Quote Anchor link
De reden dat het niet werkte is dat op regel 27 dit staat :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if (++nr > nring )


In plaats van

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if (++nr > nrimg )


Blijkbaar is bij het knippen en plakken een letter verschoven.
 
Martin Roelofs

Martin Roelofs

15/09/2019 22:30:35
Quote Anchor link
Kunnen jullie mij vertellen wat ik moet doen?
Ik plak de tekst hier in maar krijg er geen regelnummers bij.
Zo is het voor jullie ook moeilijk om het goed te krijgen.
Ik wil graag de hele code even aan jullie tonen

En in de code staat het goed, dus wel met nrimg i.p.v. nring.
Dan nog worden de foto's niet in volgorde weergegeven.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/09/2019 23:29:46
Quote Anchor link
Het forum heeft geen idee wat een bericht is, of wat scriptcode is. Bij PHP-scripts kan het automatisch worden gedetecteerd, mits je netjes <?php en ?> gebruikt. Maar in het algemeen raad ik aan om netjes [code] en [/code] tags te gebruiken om je script.
Gewijzigd op 15/09/2019 23:30:02 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.