Slideshow

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »
Martin Roelofs

Martin Roelofs

13/09/2019 19:52:37
Quote Anchor link
Hallo allemaal,
Mijn naam is Martin en heb mij net geregistreerd op dit Forum.
Sinds kort ben ik de website van onze Virtual Airline aan het aanpassen, maar weet nog niets van PHP.
Ik heb al wel veel aangepast wat wel duidelijk was, maar heb veel moeten zoeken.
Hopelijk kan ik er hier meer van leren.

Een van de probleempjes waar ik nu even tegenaan loop is dat de slideshow op de website op random staat en pakt veel dezelfde foto's. Ik zou willen dat de foto's op volgorde worden getoond. Graag zou ik willen weten wat ik in onderstaand script zou moeten veranderen.
Alvast heel hartelijk dank.

Hier het stukje script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
$(document).ready(function() {
    $("#mainContent").css("min-height", ($("#sidebar2").height() + 30) + "px");
    $(".menu li:has(li.active)").addClass("active");
    var top = nrimg * 156 + 3000;
    $("#preload").css("top", "-"+top+"px");
    for (i=0;i<nrimg;i++) {
        var nr = i + 1;
        var url = mainUrl + "dbr/slide" + nr + ".jpg";
        var imghtml = "<img src='"+url+"' /><br />";
        $("#preload").append(imghtml);
    }
    $("#headerbg2").fadeTo(0, 0);
    SlideShow();
});

function SlideShow() {
    var bgimg = $("#headerbg2").css("background-image");
    var nr = prevnr;
    while (nr == prevnr) {
        nr = Math.floor(Math.random() * nrimg) + 1;
    }
    prevnr = nr;
    var url = "url("+mainUrl+"dbr/slide"+nr+".jpg)";
    $("#headerbg2").css("background-image", url);
    $("#headerbg2").fadeTo(fadeinTimeout, 1, function() {
        $("#headerbg1").css("background-image", $("#headerbg2").css("background-image"));
        $("#headerbg2").css("background-image", "");
        $("#headerbg2").fadeTo(0, 0);
    });
    setTimeout("SlideShow();", timeout);
}
</script>


Edit:
Code tags toegevoegd, zie ook de opmaakcodes in de Veelgestelde Vragen
Gewijzigd op 13/09/2019 20:15:50 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 06:47:27
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

13/09/2019 20:05:47
Quote Anchor link
Misschien is het handiger om de (alle) bestaande foto's in een random volgorde te zetten in plaats van elke volgende foto random te maken waarbij "random" niet meer is dan "verschilt van de vorige foto", want dat is volgens mij wat er in de bovenstaande code gebeurt.

Dit wordt natuurlijk mede bepaald door hoeveel verschillende foto's je daadwerkelijk hebt.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

13/09/2019 20:54:34
Quote Anchor link
Thomas van den Heuvel op 13/09/2019 20:05:47:
Misschien is het handiger om de (alle) bestaande foto's in een random volgorde te zetten in plaats van elke volgende foto random te maken waarbij "random" niet meer is dan "verschilt van de vorige foto", want dat is volgens mij wat er in de bovenstaande code gebeurt.

Dit wordt natuurlijk mede bepaald door hoeveel verschillende foto's je daadwerkelijk hebt.


Precies. Direct een leuke oefening..

Maak met PHP een array van foto URL's en gebruik shuffle() om deze door elkaar te gooien. Gebruik het resultaat van deze array in je javascript.
Gewijzigd op 13/09/2019 20:57:02 door Frank Nietbelangrijk
 
Martin Roelofs

Martin Roelofs

14/09/2019 13:14:04
Quote Anchor link
Allereerst natuurlijk hartelijk dank voor jullie reactie!
Maar dit is nl. wat ik bedoel dat ik nog nooit met PHP heb gewerkt en dus ook jullie advies (nog) niet begrijp.
Ik had gehoopt dat het met een kleine aanpassing gedaan kon worden.
Bijvoorbeeld door het woordje RANDOM te vervangen in ORDER. (wat ik ook heb gedaan, maar toen was de slideshow verdwenen) dus er snel weer random van gemaakt.

Frank: Jij schrijft: Dit wordt natuurlijk mede bepaald door hoeveel verschillende foto's je daadwerkelijk hebt.
Nou, dat zijn er 11 (slide1, slide2 enz.
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

14/09/2019 13:50:23
Quote Anchor link
Vervang regels 18-22 door :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
if ( ++nr > nrimg )
{
    nr = 1;
}
 
Martin Roelofs

Martin Roelofs

14/09/2019 16:19:29
Quote Anchor link
bedankt, maar werkt nog steeds niet. (nog steeds in willekeurige volgorde en veel dezelfde foto's achter elkaar.) 1,11,8,2,5,9,11,2,11

Ik vermoed ook dat sommige dingen er dubbel in staan, klopt dat of hoort dat zo?

Hier onder staat alles van de slideshow.
De eerste regel is regelnummer 55
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
<script type="text/javascript">
var nrimg = 10;

var mainUrl = "<?php echo $mainurl ?>";
var prevnr = 0;
var fadeinTimeout = 1000;
var timeout = 5000;


$(document).ready(function() {
    $("#mainContent").css("min-height", ($("#sidebar2").height() + 30) + "px");
    $(".menu li:has(li.active)").addClass("active");
    var top = nrimg * 156 + 3000;
    $("#preload").css("top", "-"+top+"px");
    for (i=0;i<nrimg;i++) {
        var nr = i + 1;
        var url = mainUrl + "dbr/slide" + nr + ".jpg";
        var imghtml = "<img src='"+url+"' /><br />";
        $("#preload").append(imghtml);
    }
    $("#headerbg2").fadeTo(0, 0);
    SlideShow();
});

function SlideShow() {
    var bgimg = $("#headerbg2").css("background-image");
    if (++nr > nring )
    {
        nr = 1;
    }
    prevnr = nr;
    var url = "url("+mainUrl+"dbr/slide"+nr+".jpg)";
    $("#headerbg2").css("background-image", url);
    $("#headerbg2").fadeTo(fadeinTimeout, 1, function() {
        $("#headerbg1").css("background-image", $("#headerbg2").css("background-image"));
        $("#headerbg2").css("background-image", "");
        $("#headerbg2").fadeTo(0, 0);
    });
    setTimeout("SlideShow();", timeout);
}
</script>
<?php
}
else {
?>

<script type="text/javascript">
var nrimg = 11;

var mainUrl = "<?php echo $mainurl ?>";
var prevnr = 0;
var fadeinTimeout = 1000;
var timeout = 8000;


$(document).ready(function() {
    $("#mainContent").css("min-height", ($("#sidebar2").height() + 30) + "px");
    $(".menu li:has(li.active)").addClass("active");
    var top = nrimg * 156 + 3000;
    $("#preload").css("top", "-"+top+"px");
    for (i=0;i<nrimg;i++) {
        var nr = i + 1;
        var url = mainUrl + "slide" + nr + ".jpg";
        var imghtml = "<img src='"+url+"' /><br />";
        $("#preload").append(imghtml);
    }
    $("#headerbg2").fadeTo(0, 0);
    SlideShow();
});

function SlideShow() {
    var bgimg = $("#headerbg2").css("background-image");
    var nr = prevnr;
    while (nr == prevnr) {
        nr = Math.floor(Math.random() * nrimg) + 1;
    }
    prevnr = nr;
    var url = "url("+mainUrl+"slide"+nr+".jpg)";
    $("#headerbg2").css("background-image", url);
    $("#headerbg2").fadeTo(fadeinTimeout, 1, function() {
        $("#headerbg1").css("background-image", $("#headerbg2").css("background-image"));
        $("#headerbg2").css("background-image", "");
        $("#headerbg2").fadeTo(0, 0);
    });
    setTimeout("SlideShow();", timeout);
}
</script>


Toevoeging op 14/09/2019 16:22:49:

Weet niet hoe het komt, maar wordt nu wel beetje raar weergegeven.
Hopelijk kan je er wat mee. ander stuur ik het even opnieuw.


Toevoeging op 14/09/2019 16:47:10:

slideshow staat op www.dutchflyva.nl onderaan de homepage
Gewijzigd op 15/09/2019 13:09:17 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/09/2019 16:57:28
Quote Anchor link
Gelukkig hebben we ook code-tags. Zie ook de edit-text in je vorige bericht.
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

14/09/2019 18:02:05
Quote Anchor link
Ik heb dit ervan gemaakt :


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<script type="text/javascript">
var nrimg = 11;
var nr = 1;
var mainUrl = "https://www.dutchflyva.nl/";
var fadeinTimeout = 1000;
var timeout = 8000;

$(document).ready(function() {

    var top = nrimg * 156 + 3000;
    $("#preload").css("top", "-"+top+"px");
    for ( i = 1; i <= nrimg; i++ ) {
        var url = mainUrl + "slide" + i + ".jpg";
        var imghtml = "<img src='"+url+"' /><br />";
        $("#preload").append(imghtml);
    }
    $("#headerbg2").fadeTo(0, 0);
    SlideShow();
});

function SlideShow() {
    var bgimg = $("#headerbg2").css("background-image");
    if ( ++nr > nrimg )
    {
        nr = 1;
    }
    var url = "url("+mainUrl+"slide"+nr+".jpg)";
    $("#headerbg2").css("background-image", url);
    $("#headerbg2").fadeTo(fadeinTimeout, 1, function() {
        $("#headerbg1").css("background-image", $("#headerbg2").css("background-image"));
        $("#headerbg2").css("background-image", "");
        $("#headerbg2").fadeTo(0, 0);
    });
    setTimeout( SlideShow , timeout);
}
</script>
 
Martin Roelofs

Martin Roelofs

14/09/2019 23:12:22
Quote Anchor link
Bedankt, ik ga het morgen even proberen en laat het nog even weten of het gelukt is.

Toevoeging op 15/09/2019 09:48:03:

- Ariën - op 14/09/2019 16:57:28:
Gelukkig hebben we ook code-tags. Zie ook de edit-text in je vorige bericht.


Die tekst heb gewoon in het bericht geplakt en nu lukt dat niet meer. Hoe kan ik nu tekst in mijn bericht plakken met regelnummers? (code-tags)
 
Sylvester vader

sylvester vader

15/09/2019 11:16:21
Quote Anchor link
ik vroeg mij af he, staan deze fotos alleen in een map of staan ze ook bv in een database?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

15/09/2019 12:34:31
Quote Anchor link
Martin Roelofs op 14/09/2019 23:12:22:
Die tekst heb gewoon in het bericht geplakt en nu lukt dat niet meer. Hoe kan ik nu tekst in mijn bericht plakken met regelnummers? (code-tags)


Je vindt dat bij de veel gestelde vragen --> bbcodes
Gewijzigd op 15/09/2019 12:36:38 door Frank Nietbelangrijk
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/09/2019 13:10:15
Quote Anchor link
Done! Bericht is ook gelockt. Dus vandaar lukte het niet.
 
Martin Roelofs

Martin Roelofs

15/09/2019 15:57:30
Quote Anchor link
Nou, het lukt niet met regelnummers.
Ik kopieer de tekst en plak het hier.
Sommige regels hebben wel regelnummers maar de meeste niet.
Geen idee waarom dat bij de eerste keer wel zo was. Ook dat is gewoon gekopieerd en geplakt.
Gewijzigd op 15/09/2019 16:00:35 door Martin Roelofs
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/09/2019 16:21:02
Quote Anchor link
Wel als je code-tags gebruikt. Dan zie je wél regelnummers.
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

15/09/2019 17:37:19
Quote Anchor link
De reden dat het niet werkte is dat op regel 27 dit staat :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if (++nr > nring )


In plaats van

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if (++nr > nrimg )


Blijkbaar is bij het knippen en plakken een letter verschoven.
 
Martin Roelofs

Martin Roelofs

15/09/2019 22:30:35
Quote Anchor link
Kunnen jullie mij vertellen wat ik moet doen?
Ik plak de tekst hier in maar krijg er geen regelnummers bij.
Zo is het voor jullie ook moeilijk om het goed te krijgen.
Ik wil graag de hele code even aan jullie tonen

En in de code staat het goed, dus wel met nrimg i.p.v. nring.
Dan nog worden de foto's niet in volgorde weergegeven.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/09/2019 23:29:46
Quote Anchor link
Het forum heeft geen idee wat een bericht is, of wat scriptcode is. Bij PHP-scripts kan het automatisch worden gedetecteerd, mits je netjes <?php en ?> gebruikt. Maar in het algemeen raad ik aan om netjes [code] en [/code] tags te gebruiken om je script.
Gewijzigd op 15/09/2019 23:30:02 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.