slimme model class maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ric swave

ric swave

08/12/2011 11:39:13
Quote Anchor link
Dag leden,


Ik heb een vraag over het maken van een 'slimme' model class.

Ik wil namelijk een model class maken die voor mij ook automatisch de echte model class instantieert en waarbij ik meteen ook functies kan aanroepen van de echte model. Kan dat?

dus zoiets:

$nieuwsModel = loadModel('nieuws') // nieuws is een class welke onder een map /models/nieuws bevind onder de foldernaam van de class naam.
$nieuwsModel->getNieuws(); //aanroepen van de echte class functie


Zodoende heb ik dan 1 class waarbij ik alles kan regelen.
Heeft iemand een idee of dit kan?
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 15:23:52
 
Pim -

Pim -

08/12/2011 19:13:13
Quote Anchor link
Ja dat kan. Zoek eens op internet of op dit forum naar 'ActiveRecord'.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.