Slogan PHPhulp

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

Justin S

Justin S

14/12/2010 23:20:28
Anchor link
Waar doel je nu eigenlijk Karl? Dat wij ons "werk" niet goed doen?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 10:04:05
 
Moe BE

Moe BE

14/12/2010 23:29:42
Anchor link
Ik hoop alleszinds dat jullie hier niet voor betaald worden! Want voor een beetje geld kan je wel wat meer moeite doen.

Ik krijg het eigenlijk vooral op mijn heupen van Bas. Ja die jongen met zijn valse beloftes altijd. Waar is die ene techneut, die deze website in orde ging houden. Waar blijft ons 'Karma systeem'. Wanneer word er nog eens iets gedaan met onze bug en feature thread. Hoe lang is deze site online, iets meer als een half jaar en het loopt weeral al mis. Als bas er geen tijd meer voor heeft, dat hij zijn admin rechten dan doorschuift naar iemand anders he en deelt in de winst.

Als Bas geld wilt verdienen door even op zijn tamme krent te gaan zitten, dan is dat zijn goed recht. Maar hij schaadt er wel de gehele community mee.
Gewijzigd op 14/12/2010 23:32:44 door Moe BE
 
Justin S

Justin S

14/12/2010 23:34:37
Anchor link
Wij krijgen niet betaald en dus is het vrijwillig. Daarnaast, als iedereen zich gewoon netjes gedraagt zou er niks aan de hand zijn. Dit is een mentaliteitsprobleem en daarnaast een kwestie van normen en waarden. Voorlopig houdt Bas deze site wel in de lucht zodat jullie elkaar kunnen helpen en kunnen discussiëren over van alles en nog wat. Hij kan ook gewoon de stekker eruit trekken en dan ga je maar lekker ergens anders je heil zoeken.

Een ander punt. Bas heeft, net als de meeste mods, gewoon werk en kan dus niet al zijn tijd in deze site stoppen wat niet meer dan logisch is dus vind ik het een beetje idioot dat iedereen zomaar dingen verwacht dat ze binnen een week of twee geregeld zijn. Geduld is een schone zaak.
 
Moe BE

Moe BE

14/12/2010 23:34:40
Anchor link
Oja!

Count one vote for 'Onzin ...'
 

14/12/2010 23:43:59
Anchor link
PHP Jasper op 14/12/2010 22:06:58:
en wat wil je hier mee zeggen karl? dat het niveau te laag is?

Heb je mijn bericht onder de afbeelding gelezen?
Inderdaad vind ik het niveau van phphulp te laag. Van de gebruikers kan dat nog hier en daar, die hebben gewoon een laag niveau. Maar dat betekend niet dat ze dom zijn of whatever.
Maar van het team achter phphulp heb ik zo langzamer had mijn twijfels. Er zijn maar een paar mods die nog langs komen, wat die uithalen. Tja, dat stelt niet zoveel voor. Oh, jeetje, iemand gebruikte het woordje lul, foei, foei, foei. Stoute jij. Maar als een topic verkeerd staat of iets dubbel, dan moet je echt wachten tot iemand dat gemeld heeft.
Oh en niet te vergeten, een mod is een mod, en dus is hij belangrijk. Alles wat hij zegt is waar. NOT!
Ook zie je in dit topic gelijk twee mooie voorbeelden van wat ik dus niet vind kunnen van de gebruikers. Waarom kan men tegenwoordig niet gewoon in correct Nederlands schrijven, zoals iedereen geleerd heeft op de basisschool.
Een zin begin je met een hoofdletter. Een zin eindigt met een punt. En als er een pauze is. Dan kan er een komma. (Of je doet het dyslectisch en stopt overal een punt achter.)
Daarna lees je de zin nog eens over om te kijken of het duidelijk is wat er staat. En klaar is kees.
Of van die gebruikers die verwachten dat iedereen maar even een oplossing verzorgd. Die gebruikers worden naar mijn mening te zwak bestraft.
En natuurlijk als klapstuk, die mensen die een bekende fout krijgen. Of iets willen, maar niet weten hoe. Het staat allemaal in de handleiding.
Wouter J op 14/12/2010 22:07:11:
Vind vooral die reclame heel leuk gemaakt! :D

Dankjewel.

Niels Kieviet op 14/12/2010 22:11:19:
@Vincent..

Jouw goedste vak is nederlands? Dat had mij nooit bedenkt.. Je leerde het al op je driede?

Jij dacht, laat ik het nog maar eens dunnetjes overdoen?

Jordi kroon op 14/12/2010 22:11:53:
Karl :

Je moet niet overdrijven
Ik weet wat je punt is maar niet iedereen is hetzelfde
Sterker nog jij bent toch ook klein begonnen
En toen snapte je ook niet alles

Voorbeeld #1. Al doe jij het nog wel redelijk goed.
Inderdaad is Karl (c’est moi) ook ooit eens begonnen. Inderdaad, toen Karl nog klein was (want ik ben wel gegroeid).
Ik ben inderdaad ook ooit eens heel simpel begonnen, maar heb veel van mijn eigen fouten geleerd. Alleen al door zelf te kijken naar je eigen fouten leer je enorm veel. Door echt kritisch naar jezelf te kijken kan je zelf al heel veel oplossen. Hier word dat naar mijn mening té weinig gedaan en word men daar te weinig op geattendeerd dat het mogelijk is om zelf je eigen problemen op te lossen.
Verder vind ik het gewoon ronduit belachelijk als je iets verkeerd doet wat in de docs uitgelegd staat. Php is een zeer goede gedocumenteerde taal, met veel voorbeelden. Als je naar een andere taal kijkt, dan heb je of dat het een API is en een ‘handleiding’ erbij (neem java), of dat het gewoon overal verspreid is en dat je zelf maar uit moet vinden wat correct is (neem javascript). Met php zit je daar mooi tussenin.
Arjen - op 14/12/2010 22:14:47:
@Niels: Probeer je nu met Karl mee te lullen? Beetje zinloos hé? Alsof jij nooit fouten hebt gemaakt in je leven.... Volgens mij hebben jullie een grote bus zout naast de pc staan om deze vervolgens uit te strooien over die geweldig mooie én slijmerige slak op jullie scherm.

Je moet eens zout gooien op je eigen slakken. Stelletje schijters.

Niels Kieviet op 14/12/2010 22:19:40:
@Arjen
Doe niet zo moeilijk joh:) Je snapt de grap toch wel?
Quote:
Probeer je nu met Karl mee te lullen? Beetje zinloos hé?

So wat? Loop jij nu met jordi mee te lullen? Alsof dat niet zinloos is.

Welke grap? Ja, er zit een komisch element in (namelijk dat het screenshot nergens op slaat). Maar er zit ook een echte boodschap in.
Ik lul met mijzelf mee. Mijn eigen richting. Heerlijk.
Tobias Witmer op 14/12/2010 22:20:00:
Grappig hoe zoveel mensen het hier een ***-boel vinden en toch terug blijven komen...

Tja. Heb je al gezien hoeveel mensen van de oude kern van phphulp al weg zijn? Ontzettend veel. En ook die kennis dus. Dat vind ik zonde. En voordat er nog meer kennis verdwijnt moet er dus een verandering zijn…

Niels Kieviet op 14/12/2010 22:21:13:
@Tobias.

Vind ik het hier een kut boel? Nee. Er moet gewoon af en toe wat gezelligheid in de tent zijn, en ik probeerde gewoon een grapje te maken, maar die kwam blijkbaar niet goed over.

Het leven is niet alleen maar programmeren hoor;)

Droom lekker verder.
Wouter J op 14/12/2010 22:25:03:
Dit topic moet je niet te serieus nemen. Niet zo oververhit reageren, mijn laptop houdt het bijna niet meer vol ;)

Niet orgineel.
Arjen - op 14/12/2010 22:25:30:
Ik doe niet moeilijk, jullie doen moeilijk door te muggenziften. Iets aanhalen wat iemand anders al heeft aangekaart komt erg zeikerig en zielig over. En als het een grap is dan is het wel een hele kinderachtige grap. Jullie vervuilen PHPHulp net zo veel met dit soort zinloze opmerkingen (waar deze er ook één van is :) ) als de mensen die het openen van dit onderwerp hebben veroorzaakt.

Natuurlijk moet men wel een bepaald iets kunnen aanhalen (anders kan je geen mening hebben en dus niet discussiëren), maar er moet dan wel relevante onderbouwing zijn. Dus an sich heb je wel een punt.

Arjen - op 14/12/2010 22:25:30:
@Wouter: Is ook zo, maar een discussie kan in dit topic nooit kwaad toch ;)?

Is dit daar dan niet voor bedoeld?
Arjen - op 14/12/2010 22:25:30:
En ik ben het er mee eens dat het leven niet alleen programmeren is. Ik moet er niet aan denken. Maar gezelligheid kan ook op een andere manier dan mensen afkraken op de Nederlandse taal.

Het afkraken van iemand ander zijn code? Vind jij het dan geen verloedering, slecht, zonde en onleesbaar?

Niels Kieviet op 14/12/2010 22:26:46:
Precies. Karl probeerde wat leuks te introduceren. Misschien dat zijn reactie wat hard is / was, maar ja dat zijn we onderhand van karl toch al gewend?

Misschien was het komische element om het harde wat te onderdrukken?
Niels Kieviet op 14/12/2010 22:26:46:
@Jordi.
Daarom kwam ook spontaan in mij naarboven, 'Je leerde het al op je driede?'

Is dit bashen ofzo?
Wouter J op 14/12/2010 22:27:50:
@arjen -, jullie?
En omdat er 2 van de 10(?) reacties over taalgrappen gaan gaat dit topic opeens over het afkraken van nederlandse taal?

In feite gaat het daar ook over.

Niels Kieviet op 14/12/2010 22:32:55:
@Wouter J, @arjen, rest
Zoals je al merkte aan de beginpost is dit geen serieus topic. Hij staat niet voor niks in de koffiehoek.
Maar goed

Jammer. Echt jammer. Maar dit bedoel ik dus. Als je even je ogen open had gedaan, dan had je gezien dat die Jens V stiekem dit topic vanuit admin / mods naar koffiehoek had verhuist, zonder melding (SLECHT!). Later heeft hij de melding er wel bij geplaatst. Daarom heb ik dat dus nu weer weggestreept (en zie je dus dat ik weer degene was die de reactie had aangepast).

Jordi kroon op 14/12/2010 22:37:45:
Sommige mensen hebben echt niks te doen en gaan iedereen in de zeik zeggen

Als je jezelf nou ook eens een keertje afzeikt, misschien maak jij dan ook kwalitatief goede code.

Jordi kroon op 14/12/2010 22:37:45:
Sorry voor mijn woorden maar het is wel waar
Want karl bedoeld het mischien goed maar het komt zo negatief over

Hoe wil je iets negatief positief brengen? Stilmaar, het maakt niet uit, wil je een kusje erop? Nee. Gewoon de harde waarheid.

Niek s op 14/12/2010 22:39:47:
hmm.
Geinspireerd door Apple:
"This fucks up everything. Again."

LOL!

Niels Kieviet op 14/12/2010 22:44:25:
@Jordi
Klopt, maar hij is wel één van de weinigen hier op phphulp die het vaak, of zeg maar altijd bij het goede eind heeft. Maar goed, iets betere formulering van zijn stellingen kunnen geen kwaad nee.

Jammer genoeg dus wel. En zoveel mensen kunnen dat ook zijn!
Justin Streuper op 14/12/2010 23:20:28:
Waar doel je nu eigenlijk Karl? Dat wij ons "werk" niet goed doen?

Dit was inderdaad ook een beetje de opzet van de post. Natuurlijk scheer ik wel iedereen over één kam, maar volgens mij is dat de beste manier. Ik ga geen namen noemen van wie het wel of niet goed doet. Volgens mij is dat ‘intern’ ook wel duidelijk…
Moe BE op 14/12/2010 23:29:42:
Ik hoop alleszinds dat jullie hier niet voor betaald worden! Want voor een beetje geld kan je wel wat meer moeite doen.

Nee, je krijgt status. Moderator onder je naam. Jammer genoeg kijken sommige mensen daar dus wel weer tegenop.
Moe BE op 14/12/2010 23:29:42:
Ik krijg het eigenlijk vooral op mijn heupen van Bas. Ja die jongen met zijn valse beloftes altijd. Waar is die ene techneut, die deze website in orde ging houden. Waar blijft ons 'Karma systeem'.

Jammer genoeg zijn er dus ook maar een paar mensen die doorhebben wat voor onzin Bas af en toe verkondigd (vandaar ook die reclame die aangepast is). Ik hoop dat hij die bepaalde geintjes niet in z’n bedrijf uithaalt.
Moe BE op 14/12/2010 23:29:42:
Als Bas geld wilt verdienen door even op zijn tamme krent te gaan zitten, dan is dat zijn goed recht. Maar hij schaadt er wel de gehele community mee.

Eigenlijk is het wel een slimme jongen…
Justin Streuper op 14/12/2010 23:34:37:
Wij krijgen niet betaald en dus is het vrijwillig. Daarnaast, als iedereen zich gewoon netjes gedraagt zou er niks aan de hand zijn.

Dat is mijn punt. Jammer genoeg is dit niet altijd het geval (vaker niet dan wel). En wordt er naar mijn mening niet hard genoeg opgetreden… Jou optreden in dat Joomla vleugels topic vind ik wel goed. Sommige mods passen gewoon de topic start zonder na te denken aan en plaatsen code tags erbij. Terwijl de code veel te lang is. Hoe onzin is dat? ‘Ja, we passen het voor je aan’, (kan men lekker lui van worden), ‘maar je moet zelf even de code inkorten’, dat boeit die personen dan toch niks meer.
Justin Streuper op 14/12/2010 23:34:37:
Dit is een mentaliteitsprobleem en daarnaast een kwestie van normen en waarden.

Ik ben niet de enige die vind dat er wat moet veranderd worden.
Justin Streuper op 14/12/2010 23:34:37:
Voorlopig houdt Bas deze site wel in de lucht zodat jullie elkaar kunnen helpen en kunnen discussiëren over van alles en nog wat. Hij kan ook gewoon de stekker eruit trekken en dan ga je maar lekker ergens anders je heil zoeken.

Natuurlijk houd hij de boel overeind (maar net dat het werkt). Volgens mij, als ik zo een beetje met mijn vinger in de pap roer, op m’n kladbriefje dingen afstreep en optel, volgens mij komt Bas dan in de plus uit. Misschien niet veel, maar alle beetjes helpen. Stekker de uit -> In de min.
Justin Streuper op 14/12/2010 23:34:37:
Een ander punt. Bas heeft, net als de meeste mods, gewoon werk en kan dus niet al zijn tijd in deze site stoppen wat niet meer dan logisch is dus vind ik het een beetje idioot dat iedereen zomaar dingen verwacht dat ze binnen een week of twee geregeld zijn. Geduld is een schone zaak.

Jij weet ook, dat als je een beetje tijd ergens instopt dat je dan ook veel gedaan krijgt. Volgens mij is het zo dat men bij google 30% van de werktijd mogen besteden aan projecten voor de werknemers. Daar is van alles uitgekomen, ik geloof dat daar gmail uit is gekomen. Met maar 30% werken.* Zo zijn er meer theorieën. Maar goed, die moet je natuurlijk aanhangen.
Verder vind ik het op zich niet zo erg om een langere tijd te wachten. Maar op een gegeven moment is de tijd ook wel om lijkt mij.

Edit:
* Dat Google gedoe ligt iets anders, mijn punt was dat je niet 100% van je tijd aan één project hoeft te besteden om een goed resultaat te hebben. Wil je weten hoe dat precies werkt met Google? Klik dan hier, of hier en als je het voor jezelf wilt moet je hier klikken.
Gewijzigd op 15/12/2010 00:07:57 door
 
- SanThe -

- SanThe -

15/12/2010 04:32:49
Anchor link
Wauw Karl, ik had meer van jou verwacht dan dit soort onzin.
 
TJVB tvb

TJVB tvb

15/12/2010 12:01:22
Anchor link
* Dat de toegezegde aanpassingen niet uitgevoerd worden klopt
* Dat er (in ieder geval overdag) geen moderators aanwezig zijn is ook mijn ervaring. Als je kijkt bij Colofon zie ik een aantal namen die ik al heel lang niet meer gezien hebt.
* Ik heb het idee dat niet alle mods evenveel kunnen, bijvoorbeeld met die spam topics kreeg ik als reactie op een pm dat die het door zou geven aan Bas. Ik vraag me dan af wat een standaard moderator nog mag doen.
Hier is het PHPhulp team verantwoordelijk voor lijkt mij (wat daar binnen wel en niet afgesproken is weet ik niet, gaat me ook niks aan)

* Dat het niveau van PHPhulp laag is klopt
* Dat fouten er heel hard in gedrukt wordt klopt
* Dat fouten die steeds terugkomen meteen afgekapt wordt terwijl het voor die gebruiker geheel nieuw is klopt
* Dat vele niet durven te toe te geven dat ze ook wel eens fout zitten
Dit zijn de problemen waar de gehele community verantwoordelijk voor is. Door elkaar op een RESPECTVOLLE manier hier op aan te spreken kan het veranderen maar dit doe je met de groep en niet alleen.

Dus ja, er zijn steken laten vallen aan de beheerders kant, maar ik denk dat de punten die voor alle gebruikers gelden veel belangrijker zijn voor de sfeer en toegevoegde waarde van PHPhulp,
 
Chris -

Chris -

15/12/2010 12:31:44
Anchor link
@TJVB: Niet alle moderators kunnen topics verwijderen, geen enkele moderator kan een gebruiker verwijderen. Moderators zijn ook maar mensen, en die zitten niet de gehele dag op de website. Ik probeer tussen mijn werk door te kijken en actie te ondernemen waar nodig, maar het is niet meer dan normaal dat ik van de 25 topics per dag, ik er een paar mis. En zo zullen andere moderators ook zijn. Er is niet voor niets een meldpunt. Wij krijgen dan een mail, en daarna kunnen we actie ondernemen.

Het niveau hier is inderdaad laag, en zijn meestal standaard dingen. Dat is iets wat al een langere tijd is. Er zijn maar weinig topics die écht grote problemen bevatten. Het is je eigen keuze of je wel of niet reageert, het is niet verplicht. Maar het is niet meer dan redelijk dat wanneer je reageert, je reageert op een fatsoenlijke, respectvolle manier. Houd iemand zich niet aan de regels, is het een nutteloos bericht, script of tutorial dan kan een van de moderators daar actie op ondernemen. Duurt het naar jouw mening te lang voordat er reactie wordt ondernomen, dan meld je dat bij de moderators.

Bas is achter de schermen bezig met onder andere het karma systeem, maar liep tegen wat problemen aan. Ook daar is al eens een discussie over geweest. Het systeem heeft hij voor een groot gedeelte door een programmeur laten maken en hij heeft daar geld voor betaald. Het risico dat straks de broncode op straat ligt wilt hij niet lopen en daarom wilt hij het liefste zelf aan de code zitten. Begrijpelijk lijkt me. Maar vergeet niet dat hij (en overigens, meerdere leden hier) ook nog een baan en/of school hebben. Dat betekend dus dat hij niet fulltime hier kan programmeren. Ook dat lijkt me begrijpelijk.

Als je het niet eens bent met de manier waarop het hier binnen de community gaat, dan staat het je natuurlijk vrij om daarop te reageren. De manier van Karl is wellicht wat apart, maar de boodschap komt wel over. Maar het kan niet allemaal van ons als team komen, de leden binnen de community maken de community. De moderators zijn er enkel om het geheel te begeleiden. 9/10 reacties van mij zijn bijvoorbeeld als lid, niet als moderator. En dat is natuurlijk ook een nadeel van de status moderator, alles wat je zegt kan overkomen alsof je het vanuit het team zegt. Ook daar hebben wij intern het over gehad.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

15/12/2010 13:21:53
Anchor link
Chris als de moderators het werk niet aan kunnen omdat ze met werk zitten etc (wat begrijpelijk is) moeten er meerdere moderators komen... Makkelijk zat.

En wat betreft dat karma systeem shizzle... Ik snap het niet, dit is PHP hulp.. Er zijn mensen genoeg die dit kunnen maken hier, waarom zou je dan een programmeur in huren... Ik twijfel er zelfs aan dat er überhaupt al mee begonnen is. Laat Bas dan de mensen van de community hier bij betrekken of zijn minst de mensen die hier dagelijks komen en redelijk kunnen programmeren.. Als de community er meer word bij betrokken word de sfeer al stukken beter...
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

15/12/2010 14:02:42
Anchor link
Word het niet eens tijd dat we allemaal naar ons zelf gaan kijken.
Ik ken 10tallen fora waarbij er kwalijk gemodereerd hoeft te worden, en die hebben echt geen functionaliteiten meer als dit forum.

Dus als iedereen nou begint met het verbeteren van zichzelf, en daarna pas eens gaan kijken naar een ander, dan scheelt het al een hele hoop.

En Karl mag het dan qua kennis regelmatig bij het juiste eind hebben, de manier van reageren is verre van goed in veel gevallen, wat hem ook deel van het probleem maakt.

Nu is het natuurlijk niet zo dat het alleen Karl z'n schuld is, maar hij heeft het niet altijd bij het juiste eind.

Voor de rest kan ik wel de humor in zien van dit topic, zowel ook de ernst ervan.
Maar zo vaak ben ik hier tegenwoordig niet meer, en eigenlijk maakt het mij allemaal vrij weinig uit, zolang ik maar geholpen word als ik ergens niet uitkom =þ
 
Chris -

Chris -

15/12/2010 14:12:37
Anchor link
@Oetzie: Was volgens mij toch erg duidelijk dacht ik..
Quote:
Bas is achter de schermen bezig met onder andere het karma systeem, maar liep tegen wat problemen aan. Ook daar is al eens een discussie over geweest. Het systeem heeft hij voor een groot gedeelte door een programmeur laten maken en hij heeft daar geld voor betaald. Het risico dat straks de broncode op straat ligt wilt hij niet lopen en daarom wilt hij het liefste zelf aan de code zitten. Begrijpelijk lijkt me.


Meer moderators is naar mijn idee niet echt nodig, wellicht wat meer geduld?
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

15/12/2010 14:46:56
Anchor link
volgens mij is karl karl een beetje overspannen of gestrest
 

15/12/2010 21:11:03
Anchor link
- SanThe - op 15/12/2010 04:32:49:
Wauw Karl, ik had meer van jou verwacht dan dit soort onzin.

Mooie woordspeling. Hetzelfde heeft ook wel eens voor jou gegolden.
TJVB tvb op 15/12/2010 12:01:22:
(…)
* Dat er (in ieder geval overdag) geen moderators aanwezig zijn is ook mijn ervaring. Als je kijkt bij Colofon zie ik een aantal namen die ik al heel lang niet meer gezien hebt.

Er zijn inderdaad een paar namen die hier nooit meer komen. Maar sommige personen doen ook niet echt wat ze moeten doen volgens mij (kijkt naar frontpage, klikt op scripts)… Of dat komt doordat ze de middelen niet hebben. Ik weet het niet. Ook vind ik het niet goed dat je in de colofon moet zoeken wie nou wat is. Ik mis er overigs ook iemand bij… Die volgens mij even veel rechten heeft als Bas (speculatie).
TJVB tvb op 15/12/2010 12:01:22:
* Ik heb het idee dat niet alle mods evenveel kunnen, bijvoorbeeld met die spam topics kreeg ik als reactie op een pm dat die het door zou geven aan Bas. Ik vraag me dan af wat een standaard moderator nog mag doen.

In dat soort gevallen mail ik Bas maar direct, maar eigenlijk vind ik dat hij dat zelf ook wel kan vinden. Ook zou er iets moeten zijn waardoor niet steeds dezelfde spam op het forum terecht komt.
Verder lijkt mij dat een moderator ook wel een bericht van een topic weg kan halen en het topic kan sluiten. Bas kan dan de rest wel opruimen. Of hij moet gewoon meer mensen dezelfde rechtniveau geven als hem als hij niet genoeg tijd heeft (kuch).
TJVB tvb op 15/12/2010 12:01:22:
Hier is het PHPhulp team verantwoordelijk voor lijkt mij (wat daar binnen wel en niet afgesproken is weet ik niet, gaat me ook niks aan)

We leven niet meer in de jaren vijftig. Openheid is in veel gevallen goed. Maar goed, als ik naar het geheel kijk, volgens mij zijn er dan niet veel afspraken en is het voornamelijk op eigen inzicht.
TJVB tvb op 15/12/2010 12:01:22:
* Dat het niveau van PHPhulp laag is klopt
* Dat fouten er heel hard in gedrukt wordt klopt
* Dat fouten die steeds terugkomen meteen afgekapt wordt terwijl het voor die gebruiker geheel nieuw is klopt
* Dat vele niet durven te toe te geven dat ze ook wel eens fout zitten
Dit zijn de problemen waar de gehele community verantwoordelijk voor is. Door elkaar op een RESPECTVOLLE manier hier op aan te spreken kan het veranderen maar dit doe je met de groep en niet alleen.

Het zal wel aan mij liggen. Maar als ik iets niet ken, dan pak ik een boek. Weet je wat ik met dat boek doe? Ik gooi het niet in de open haard, nee, ik ga het van voren naar achteren lezen. Volgens mij zijn sommige mensen daar echt te lui in.
TJVB tvb op 15/12/2010 12:01:22:
Dus ja, er zijn steken laten vallen aan de beheerders kant, maar ik denk dat de punten die voor alle gebruikers gelden veel belangrijker zijn voor de sfeer en toegevoegde waarde van PHPhulp,

Wat mij betreft weegt het even zwaar. Je moet niet vergeten dat het team de gebruikers in toom moeten houden, dat zij de steunpilaren zijn.
Chris Horeweg op 15/12/2010 12:31:44:
@TJVB: Niet alle moderators kunnen topics verwijderen, geen enkele moderator kan een gebruiker verwijderen. Moderators zijn ook maar mensen, en die zitten niet de gehele dag op de website. Ik probeer tussen mijn werk door te kijken en actie te ondernemen waar nodig, maar het is niet meer dan normaal dat ik van de 25 topics per dag, ik er een paar mis. En zo zullen andere moderators ook zijn. Er is niet voor niets een meldpunt. Wij krijgen dan een mail, en daarna kunnen we actie ondernemen.

Er zijn soms dingen waarvan ik denk, nou, als je dat doet, en dat niet, dan ben je niet goed bezig. Volgens mij heeft iedereen hier wel iets naast phphulp (phphulp komt voor mij sowieso niet op de eerste of tweede plek). Als mij al veel dingen opvallen, dan moet dat jullie toch ook opvallen.
Leuk voor je dat je werkt, maar als je moderator bent, dan moet je ook wel tonen dat je de inzet hebt om dat te doen. Als je de tijd of de inzet daarvoor niet hebt, dan moet je geen moderator zijn.
Chris Horeweg op 15/12/2010 12:31:44:
Het niveau hier is inderdaad laag, en zijn meestal standaard dingen. Dat is iets wat al een langere tijd is. Er zijn maar weinig topics die écht grote problemen bevatten. Het is je eigen keuze of je wel of niet reageert, het is niet verplicht. Maar het is niet meer dan redelijk dat wanneer je reageert, je reageert op een fatsoenlijke, respectvolle manier. Houd iemand zich niet aan de regels, is het een nutteloos bericht, script of tutorial dan kan een van de moderators daar actie op ondernemen. Duurt het naar jouw mening te lang voordat er reactie wordt ondernomen, dan meld je dat bij de moderators.

Natuurlijk is het je eigen keuzen om er op te reageren. Maar je komt het wel tegen. Dus wat is het nut om er niet meer op te reageren? Ja, dan kan jij natuurlijk zeggen dat als je de onzin niet wilt zien, dat je dan weg moet blijven. Dat kan inderdaad. Maar dan mis je wel de paar interessante dingen die nog langs komen. Mijn oplossing is dan dus een soort van standaard zinnetje. Men moet daar maar mee leven. Zij vragen een standaard vraag. Dan is de oplossing ook standaard. Vergelijk het maar met een caissière, die doen ook steeds hetzelfde. Bliep. Bliep. Bliep. Bliep. Bliep (eigenlijk doet de kassa dat, maar goed). Zij zijn ook niet opgewonden elke keer dat ze een product tegenkomen. Ze hebben dat product vast en zeker al meerdere keren gezien.
Chris Horeweg op 15/12/2010 12:31:44:
Bas is achter de schermen bezig met onder andere het karma systeem, maar liep tegen wat problemen aan. Ook daar is al eens een discussie over geweest.

Natuurlijk kan er mij wat ontgaan zijn. Maar ik denk dat daar al weetikveel hoe lang geleden een discussie over gewest. Hij is daar niet duidelijk in geweest dat hij daar nu nog mee bezig is.
Chris Horeweg op 15/12/2010 12:31:44:
Het systeem heeft hij voor een groot gedeelte door een programmeur laten maken en hij heeft daar geld voor betaald. Het risico dat straks de broncode op straat ligt wilt hij niet lopen en daarom wilt hij het liefste zelf aan de code zitten. Begrijpelijk lijkt me. Maar vergeet niet dat hij (en overigens, meerdere leden hier) ook nog een baan en/of school hebben. Dat betekend dus dat hij niet fulltime hier kan programmeren. Ook dat lijkt me begrijpelijk.

Wederom, er kan mij wat ontgaan zijn. Maar volgens mij heeft hij niet duidelijk gemaakt dat hij iemand ingehuurd heeft. Sinds wanneer werkt er iemand dan? Wanneer wordt het opgeleverd? Mij lijkt dat als er iemand ingehuurd is dat er zeker strakke afspraken kunnen gemaakt worden.
Ik heb de code van phphulp gezien. Volgens mij is dat niet het punt. Maar meer kan ik hier niet over loslaten.
Chris Horeweg op 15/12/2010 12:31:44:
Als je het niet eens bent met de manier waarop het hier binnen de community gaat, dan staat het je natuurlijk vrij om daarop te reageren. De manier van Karl is wellicht wat apart, maar de boodschap komt wel over. Maar het kan niet allemaal van ons als team komen, de leden binnen de community maken de community. De moderators zijn er enkel om het geheel te begeleiden. 9/10 reacties van mij zijn bijvoorbeeld als lid, niet als moderator. En dat is natuurlijk ook een nadeel van de status moderator, alles wat je zegt kan overkomen alsof je het vanuit het team zegt. Ook daar hebben wij intern het over gehad.

Ik ben blij dat jij mijn manier van aanstippen leuk vind. Kunnen jullie wat meer openheid geven, dus waarover jullie het dan gehad hebben e.d.?
Oetzie cookie op 15/12/2010 13:21:53:
Chris als de moderators het werk niet aan kunnen omdat ze met werk zitten etc (wat begrijpelijk is) moeten er meerdere moderators komen... Makkelijk zat.

Je kunt niet zomaar meer goede moderators erbij krijgen. Ze moeten toch van enig niveau beschikken.

Oetzie cookie op 15/12/2010 13:21:53:
En wat betreft dat karma systeem shizzle... Ik snap het niet, dit is PHP hulp.. Er zijn mensen genoeg die dit kunnen maken hier, waarom zou je dan een programmeur in huren... Ik twijfel er zelfs aan dat er überhaupt al mee begonnen is. Laat Bas dan de mensen van de community hier bij betrekken of zijn minst de mensen die hier dagelijks komen en redelijk kunnen programmeren.. Als de community er meer word bij betrokken word de sfeer al stukken beter...

In ieder geval mag, zoals jij ook al aankaart wat mij betreft er meer openheid zijn. Nu hoef ik niet per se te weten hoe de code in elkaar steekt (al kan dat geen kwaad, kijk maar naar de database van Gawker Media: Gawker Media hack). Wat mij bijvoorbeeld interesseert is dan wie die programmeur is.
Nicoow Unknown op 15/12/2010 14:02:42:
Word het niet eens tijd dat we allemaal naar ons zelf gaan kijken.
Ik ken 10tallen fora waarbij er kwalijk gemodereerd hoeft te worden, en die hebben echt geen functionaliteiten meer als dit forum.

Er hoeft ook niet per se meer functionaliteiten te komen. Er moet minder onzin komen.
Nicoow Unknown op 15/12/2010 14:02:42:
Dus als iedereen nou begint met het verbeteren van zichzelf, en daarna pas eens gaan kijken naar een ander, dan scheelt het al een hele hoop.

Als iedereen dat zou doen, dan zou dat goed komen inderdaad. Maar jammer genoeg kan je in de echte wereld eigenlijk nooit iedereen hetzelfde laten doen. Zelfs niet in een dictatuur zoals Noord-Korea.
Nicoow Unknown op 15/12/2010 14:02:42:
En Karl mag het dan qua kennis regelmatig bij het juiste eind hebben, de manier van reageren is verre van goed in veel gevallen, wat hem ook deel van het probleem maakt.

Graag zie ik een onderbouwing. Met meningen kan ik niks. De onderbouwing kan ik dan in behandeling nemen en kijken wat ik er mee doe.
Je moet niet vergeten (volgens mij wordt dat toch vaak gedaan / niet gezien) dat ik het regelmatig bij het juiste end heb, doordat ik zo ongelovelijk precies en mierenneukerig te werk ga (want volgens mij is dat jou probleem met mij).
Nicoow Unknown op 15/12/2010 14:02:42:
Nu is het natuurlijk niet zo dat het alleen Karl z'n schuld is, maar hij heeft het niet altijd bij het juiste eind.

Dat is statistisch bewezen.


Chris Horeweg op 15/12/2010 14:12:37:
@Oetzie: Was volgens mij toch erg duidelijk dacht ik..
Quote:
Bas is achter de schermen bezig met onder andere het karma systeem, maar liep tegen wat problemen aan. Ook daar is al eens een discussie over geweest. Het systeem heeft hij voor een groot gedeelte door een programmeur laten maken en hij heeft daar geld voor betaald. Het risico dat straks de broncode op straat ligt wilt hij niet lopen en daarom wilt hij het liefste zelf aan de code zitten. Begrijpelijk lijkt me.


Meer moderators is naar mijn idee niet echt nodig, wellicht wat meer geduld?

Waarom niet dan? Leg eens uit
Jordi kroon op 15/12/2010 14:46:56:
volgens mij is karl karl een beetje overspannen of gestrest

Nee, totaal niet.
 
Wouter J

Wouter J

15/12/2010 22:54:41
Anchor link
Jongens,

Op dit forum komen inderdaad veel nieuwelingen (ben zelf ook niet de gene met de meeste informatie), maar het niveau ligt ook bij de antwoorder.
Want wat ik vaak zie als een nieuweling een bekende beginners vraag stelt:
- Mensen reageren geïrriteerd, omdat ze deze vraag al zo vaak hebben moeten beantwoorden.
- Mensen gaan alleen maar wat linkjes geven en laten de nieuweling het zelf maar uitzoeken.
- Karl Karl beantwoord in de vorm van een top 50 van punten die in het script beter moeten. Of de gebruiker hier iets van snapt of iets van wilt weten boeit hem niet, eveneens het feit of hij wel de vraag beantwoord.

Het is logisch dat je zo reageert, ik heb soms ook wel zo'n gevoel. Maar dit is natuurlijk niet leuk voor de beginner. Want die beginner kan er misschien wel helemaal niet uitkomen. En als hij dan van die standaard lichtelijk geïrriteerde antwoorden terug krijgt is het niet echt een leuk binnenkomen.

Eveneens ben ik van mening dat het forum van php hulp weinig mogelijk heden heeft. Het feit dat de meeste moderators geen topics kunnen verwijderen schik ik toch echt van. En het feit dat ze hier geen ban systeem hebben schept ook wel verbazing. Hiermee lok je de spammers en andere vervelende mensen natuurlijk wel naar je forum toe.
 
Arjan -

Arjan -

16/12/2010 13:30:43
Anchor link
@Karl: Kritiek leveren is makkelijk, dus ik zal zeggen: neem zelf plaats in de crew of start zelf een website community waar het allemaal wel gaat zoals jij wil. Hier is het naar mijn inziens "trekken aan een dood paard", waarbij jij (ogenschijnlijk) degene bent die met de huidige situatie het meeste moeite heeft.

Op veel punten heb je zeker gelijk, maar door alleen maar langs de zijlijn kritiek te spuien kom je niet ver en is het zaak er zelf wat aan te veranderen.

Ps: "Een gegeven paard moet je niet (al te veel) in de bek kijken"
Gewijzigd op 16/12/2010 13:34:22 door Arjan -
 
Niels K

Niels K

16/12/2010 13:34:13
Anchor link
@Arjen
Karl is denk ik één van de gebruikers die het meeste online is. Dus wat dat betreft is het misschien niet zo gek om karl als mod te gebruiken. Naast dat heeft hij een goed niveau zodat hij op veel vragen een goed antwoord weet.

Maar het probleem is natuurlijk dat zijn reacties, welliswaar goed bedoeld, vaak 'slecht' overkomen bij de personen die het topic hebben gestart. Dat is misschien ook de reden waarom hij nog geen mod is?
Gewijzigd op 16/12/2010 16:18:10 door Niels K
 
Wouter J

Wouter J

16/12/2010 14:15:09
Anchor link
Niels Kieviet:
Naast dat weet heeft hij een goed niveau zodat hij op veel vragen een goed antwoord weet.

Je goedste vak is nederlands? ;-)
 
Niels K

Niels K

16/12/2010 16:17:42
Anchor link
Haha :-) Aangepast.
 
P-ter AA

P-ter AA

16/12/2010 17:34:11
Anchor link
Zozo Karl, jij hebt zeker een leven.

Jij schreef:
Quote:
Ik ben inderdaad ook ooit eens heel simpel begonnen, maar heb veel van mijn eigen fouten geleerd. Alleen al door zelf te kijken naar je eigen fouten leer je enorm veel.


Wij hebben het hier over 'PHP Hulp' en dus niet 'Zoek-het-zelf-uit-hulp'. Dit slaat toch nergens op? Je kunt er ook veel van leren als andere je verbeteren.

Soms zijn er mensen die vragen stellen die volgens jou misschien iets te simpel zijn, maar waarom moet jij er altijd een reactie onder plaatsen? Vaak ook nog de meest nutteloze. Als jij het een stomme vraag vindt dan wacht je maar tot iemand anders die 'stomme/simpele' vraag gaat beantwoorden. Jij hebt overal commentaar op en doet alsof je de 'King of PHP' bent.
En al was je het, niemand zit (meer) op jou te wachten. Althans, ik niet meer.

Oh, ik vergeet wat. Over verlaging van het forum (+ taal-gebruik) gesproken; twee citaten van jou:

Quote:
Ga jij het maar eens proberen. En anders moet je je kop houden, jij onderbouwd je stellingen haast nooit.


Quote:
Volgens mij ben je gewoon een arrogante klootzak die rel wilt schoppen.
Gewijzigd op 16/12/2010 17:38:36 door Jens V
 
Jens V

Jens V

16/12/2010 17:40:23
Anchor link
Maurice vB op 16/12/2010 17:34:11:
En al was je het, niemand zit (meer) op jou te wachten. Althans, ik niet meer.


Oké, ik ben dan misschien wel de hele aanleiding van dit topic. Karl en ik zijn misschien niet de beste vrienden. Maar dit zou ik nu niet zo direct zeggen. Karl zijn antwoorden zijn niet altijd even vriendelijk en leuk, maar hij haalt het niveau hier wel sterk omhoog.

Dus zeggen dat we hem hier niet meer nodig hebben, is dikke zever.

Jens
Gewijzigd op 16/12/2010 17:40:54 door Jens V
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.