Sloom?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Marnix Peters

Marnix Peters

05/02/2007 19:44:00
Quote Anchor link
Ik heb een site, genaamd habtips.nl :)
Alleen er is een probleem.. Hij is heel sloom!
Weet iemand hoe ik dit verhelp?
Iedereen zeurt bij mij, en daar heb ik niet zin meer in.

Kan iemand uitleggen hoe ik me site sneller krijg?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:55:58
 
Maikel

maikel

05/02/2007 19:49:00
Quote Anchor link
umm het kan aan ej host liggen. en nu ik je site zie ik denk dat je te veel plaatje gebruikt. een server moet die plaatje allemala laden he. en trouwens kwa sloom heid valt nog mee
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door maikel
 
Marnix Peters

Marnix Peters

05/02/2007 19:50:00
Quote Anchor link
Het is al tijden zo, en m'n domein is www.mijndomein.nl En bij andere is hij wel snel!
 
Bart Tuma

Bart Tuma

05/02/2007 19:51:00
Quote Anchor link
Ligt eraan waar je je website hoost......
 
Maikel

maikel

05/02/2007 19:52:00
Quote Anchor link
die ene website mijndomein.nl die is erg duur. en je hebt ook weining schrijfruimte.nl
 
Marnix Peters

Marnix Peters

05/02/2007 19:53:00
Quote Anchor link
Dit is de duurste :S
 
Bart van der veen

bart van der veen

05/02/2007 19:54:00
Quote Anchor link
Total size: 843 kb
 
Maikel

maikel

05/02/2007 19:55:00
Quote Anchor link
lol www.one.com is veel beter.
 
Marnix Peters

Marnix Peters

05/02/2007 19:55:00
Quote Anchor link
Waar staat dat en is dat veel? :P
 
Koen verschueren

koen verschueren

05/02/2007 20:01:00
Quote Anchor link
ik denk best dat je je html ook eens laat valideren op validator.w3.org jouw site geeft de meeste fouten die ik ooit gezien heb maarliefst 842
http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fhabtips.nl%2F&charset=windows-1250&doctype=Inline
 
Marnix Peters

Marnix Peters

05/02/2007 20:07:00
Quote Anchor link
Wat bedoel je met valideren?
En wat fouten? :P
 
Raymond ---

Raymond ---

05/02/2007 20:13:00
Quote Anchor link
Je hebt heel veel plaatjes, daar wordt het traag van. En idd je website valid maken is geen slecht idee.
 
Michael -

Michael -

05/02/2007 20:16:00
Quote Anchor link
Ik kan jou site niet eens analyzeren :S Elke site pakt ie, behalve habtips.nl
(www.websiteoptimization.com -> Services -> Analyze)
Verder zou ik je nieuws wat korter maken zodat ook dat sneller laad. Maak een navigatie, en doe 10 berichten per pagina ofzo, vaste bezoekers lezen toch alleen de eerste en de rest wordt wel laden maar wordt niet gelezen dus beetje zonde.
Verder is je statistiek ding erg traag, waardoor het even duurt voordat je site helemaal klaar is. (Je menu en pagina worden geladen en staan boven elkaar.. dan wordt de statistieken geladen, duurt lang, en dan pas komt alles op de goede plaats te staan)
 
Marnix Peters

Marnix Peters

05/02/2007 21:11:00
Quote Anchor link
Wat bedoel je met anyliseren en wat met valideren? :P
Nooit van gehoord xD
De nieuws is sinds net pas zo lang, eerst was het 3 berichten per pagina :P
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

05/02/2007 21:15:00
Quote Anchor link
Het resultaat van mijn Web Developer Extension:

Total 851 kb

Je hebt een homepagina van bijna 1 MB !!!


En hij is veel en veel en veeeeel te lang. Eigenlijk moet je eerste pagina hoogstens anderhalve schermhoogte zijn.
 
Pascal

Pascal

05/02/2007 21:17:00
Quote Anchor link
Ik gebruik ook mijndomein!
Ik ben nooit boos!
 
ArendJan

ArendJan

05/02/2007 21:18:00
Quote Anchor link
Ongelooflijk hoe sloom die pagina laadt....
 
Marnix Peters

Marnix Peters

05/02/2007 21:30:00
Quote Anchor link
Inderdaad, ik betaal en dan is hij zo sloom!
Vanmiddag was de homepage eventraag en toen was die pagina heel klein!
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

05/02/2007 21:37:00
Quote Anchor link
Als je je pagina's onder de 50 KB houdt en ze zijn dan nog sloom, dan heb je recht van klagen bij je provider. Bel hem eens op, het zal vast niet tegen Dobermansoren gezegd zijn!

Of je kijkt nog even de kat uit de mouw, natuurlijk ;-)
 
Frank -

Frank -

05/02/2007 22:31:00
Quote Anchor link
Tjonge, één enkele pagina van bijna 1MB groot en dan toch durven klagen? Wat Jan ook al zegt, zorg er voor dat 1 enkele pagina maximaal 50KB groot is en hij gaat als een speer!

Hier een overzichtje met jouw ellende:
Document Size - http://habtips.nl/
Documents (1 file) 266 kb
http://habtips.nl/ 266 kb
Images (119 files) 586 kb
http://habtips.nl/boven1.gif 114 kb
http://www.habbotimes.nl/images/banner2.gif 33 kb
http://habtips.nl/nieuwsrand_boven.gif 26 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/sticker_moonpig.gif 24 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/SG_Xmas_F_900.gif 24 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/kleeed%5B1%5D.png 23 kb
http://habtips.nl/lijn.bmp 18 kb
http://habbolight.nl/bnr2.gif 17 kb
http://habtips.nl/boven.gif 17 kb
http://topsite.habbo-vpower.nl/button.php?u=habtips 16 kb
http://marnix3.ma.funpic.de/topsites/button.php?u=habtips 13 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/vagebuton.bmp 13 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/imgbarrahabbo.jpg 13 kb
http://habtips.nl/habtips1.gif 11 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/tab_snouthill.bmp 11 kb
http://www.kctopliste.pytalhost.com/button.php?id=355 10 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/Habbo_Welcome_Instructions_Toolbar_Profile.gif 10 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/Rel12images_streaming.gif 8 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/Valentijnshabbo1.GIF 8 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/widescreen_anim.gif 7 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/doei!.gif 7 kb
http://www.clubhabbotopsites.net/button.php?u=habtips 6 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/13_Carnaval_Samurai.gif 6 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/calendar.gif 5 kb
http://www.habbomeadowtopsites.com/button.php?u=habtips 5 kb
http://habtips.nl/achter.gif 5 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/ss_tournament_logo.gif 5 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/sticker_catinabox.gif 4 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/group_newspaper.gif 4 kb
http://www.habbers.nl/habbersbannerklein.gif 4 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/trafficlight_animated.gif 4 kb
http://topsites.habbotimes.nl/button.php?u=habtips 4 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/roosie%5B1%5D.png 3 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/handwriting.gif 3 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/lampie%5B1%5D.png 3 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/val_lovecroco.gif 3 kb
http://hstopsites.hs.funpic.de/topsites/button.php?u=habtips 3 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/Massia_op_ski.GIF 3 kb
http://www.crazyhabbo.net/topsites/button.php?u=habtips 3 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/speaker2.gif 3 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/Area_Master_Desk.gif 2 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/falloutboy_logo.gif 2 kb
http://habtips.nl/onderkant.gif 2 kb
http://www.ruilwaarde.nl/banner.gif 2 kb
http://img116.imageshack.us/img116/6312/valbgredxx6.th.gif 2 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/esquina.gif 2 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/SG_FurniMall_160x120a.gif 2 kb
http://habtips.nl/middle_middle.bmp 2 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/rares_bigumbrella_1.gif 2 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/val_sticker_rosewire_corner.gif 2 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/DLHC_Emerald_Trim.gif 2 kb
http://www.habbooase.net/topsites/button.php?u=habtips 2 kb
http://292.29.ohost.de/atsphp/button.php?u=habtips 2 kb
http://habtips.nl/habbo.php?habbo=Frederik. 2 kb
http://habtips.nl/topsites/button.php?u=habbo-veel 2 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/offline.gif 2 kb
http://habtips.nl/habbo.php?habbo=habbo-veel 2 kb
http://www.habbocenter.ch/topsites/button.php?u=habtips 2 kb
http://rayden1050.ra.funpic.de/atsphp-5.1.1/atsphp-5.1.1/button.php?u=habtips 2 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/Streeds_ofbobba___Logo.gif 2 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/dragonlamp_purple.gif 2 kb
http://habbotalk.pytalhost.de/topsites/button.php?u=habtips 2 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/Area_Sofa_Blue.gif 1 kb
http://sunnyboy1911.su.funpic.de/topsites/button.php?u=habtips 1 kb
http://hclforum.hc.funpic.de/atsphp-5.1.1/button.php?u=habtips 1 kb
http://www.habbotopsites.de/button.php?id=536 1 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/thumb_news.gif 1 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/pinkshutters.gif 1 kb
http://www.habboruilen.nl/atsphp-5.0.3/button.php?u=habtips 1 kb
http://habtips.nl/boven2.gif 1 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/stoplicht.gif 1 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/Chinese_Lacquer_Chair_001.gif 1 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/habboheart.gif 1 kb
http://habtips.nl/nieuwsrand_onder.gif 1 kb
http://img100.imageshack.us/img100/8730/lamp2dr.gif 1 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/emoticons/wassat.gif 1 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/emoticons/wink.gif 1 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/emoticons/smile.gif 1 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/emoticons/tongue.gif 1 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/emoticons/angry.gif 1 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/emoticons/laughing.gif 1 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/WF_3.gif 1 kb
http://habtips.nl/menubg.bmp 1 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/heart_sofa.gif 1 kb
http://www.habbonation.net/topsites/button.php?u=habtips 1 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/404_G.gif 1019 bytes
http://www.habbotop.com/topsites//button.php?u=habtipss 934 bytes
http://www.habbotimes.nl/images/favicon.ico 918 bytes
http://habtips.nl/nieuwsrand_rechts.gif 853 bytes
http://habtips.nl/nieuwsrand_links.gif 852 bytes
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/iced_Corner_AquaMarine.gif 786 bytes
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/White_Mode_Armchair.gif 783 bytes
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/20002190081100112001140020144005748a1c38733923d0d45750eb7422dc9.gif 704 bytes
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/scifidoor_pink.gif 701 bytes
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/valen.PNG 697 bytes
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/iced_Gate_Blue.gif 695 bytes
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/credits.gif 694 bytes
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/lvl1.gif 656 bytes
http://habtips.nl/middle_left.bmp 654 bytes
http://habtips.nl/link.gif 630 bytes
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/Laser_Door_Yellow.gif 598 bytes
http://habtips.nl/middle_cr.bmp 594 bytes
http://habtips.nl/linksboven.gif 582 bytes
http://habtips.nl/rechtsboven.gif 582 bytes
http://habtips.nl/linksonder.gif 486 bytes
http://habtips.nl/rechtsonder.gif 486 bytes
http://i120.photobucket.com/albums/o185/toskeman/Mij_Badge.jpg 452 bytes
http://www.habbofan.org/habbopagina/plaatjes/habbopaginabanner10.gif
http://habtips.nl/middle_right.bmp 414 bytes
http://habtips.nl/zijboven.gif 406 bytes
http://habtips.nl/sitebg.bmp 306 bytes
http://habtips.nl/rightmenu.bmp 270 bytes
http://habtips.nl/tip.gif 267 bytes
http://img412.imageshack.us/img412/4885/testzn4.png 265 bytes
http://habtips.nl/week.gif 242 bytes
http://habtips.nl/statis.gif 192 bytes
http://checkstat.nl/cgi-bin/count.cgi?habtips&location=http%3A//habtips.nl/&screensize=1440*900&screencolors=32&javascript=1.5&java=y&referrer=&time=1170710706410 183 bytes
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/kleine_ster.gif 98 bytes
http://habtips.nl/blank.gif 65 bytes
Style Sheets (0 files)
Scripts (2 files) 541 bytes
http://www.wieonline.nl/wie/wie.php?user=habboveel 476 bytes
http://habtips.nl/i.js 65 bytes
Total 853 kb
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

05/02/2007 22:35:00
Quote Anchor link
Je hebt 114 kB BMP'tjes gerenamed door er .gif achter te zetten (blabla.gif.bmp)... Iets wat 2 kb zou zijn is nu 114.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.