Sloom?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Marnix Peters

Marnix Peters

05/02/2007 19:44:00
Quote Anchor link
Ik heb een site, genaamd habtips.nl :)
Alleen er is een probleem.. Hij is heel sloom!
Weet iemand hoe ik dit verhelp?
Iedereen zeurt bij mij, en daar heb ik niet zin meer in.

Kan iemand uitleggen hoe ik me site sneller krijg?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 14:52:29
 
Maikel

maikel

05/02/2007 19:49:00
Quote Anchor link
umm het kan aan ej host liggen. en nu ik je site zie ik denk dat je te veel plaatje gebruikt. een server moet die plaatje allemala laden he. en trouwens kwa sloom heid valt nog mee
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door maikel
 
Marnix Peters

Marnix Peters

05/02/2007 19:50:00
Quote Anchor link
Het is al tijden zo, en m'n domein is www.mijndomein.nl En bij andere is hij wel snel!
 
Bart Tuma

Bart Tuma

05/02/2007 19:51:00
Quote Anchor link
Ligt eraan waar je je website hoost......
 
Maikel

maikel

05/02/2007 19:52:00
Quote Anchor link
die ene website mijndomein.nl die is erg duur. en je hebt ook weining schrijfruimte.nl
 
Marnix Peters

Marnix Peters

05/02/2007 19:53:00
Quote Anchor link
Dit is de duurste :S
 
Bart van der veen

bart van der veen

05/02/2007 19:54:00
Quote Anchor link
Total size: 843 kb
 
Maikel

maikel

05/02/2007 19:55:00
Quote Anchor link
lol www.one.com is veel beter.
 
Marnix Peters

Marnix Peters

05/02/2007 19:55:00
Quote Anchor link
Waar staat dat en is dat veel? :P
 
Koen verschueren

koen verschueren

05/02/2007 20:01:00
Quote Anchor link
ik denk best dat je je html ook eens laat valideren op validator.w3.org jouw site geeft de meeste fouten die ik ooit gezien heb maarliefst 842
http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fhabtips.nl%2F&charset=windows-1250&doctype=Inline
 
Marnix Peters

Marnix Peters

05/02/2007 20:07:00
Quote Anchor link
Wat bedoel je met valideren?
En wat fouten? :P
 
Raymond ---

Raymond ---

05/02/2007 20:13:00
Quote Anchor link
Je hebt heel veel plaatjes, daar wordt het traag van. En idd je website valid maken is geen slecht idee.
 
Michael -

Michael -

05/02/2007 20:16:00
Quote Anchor link
Ik kan jou site niet eens analyzeren :S Elke site pakt ie, behalve habtips.nl
(www.websiteoptimization.com -> Services -> Analyze)
Verder zou ik je nieuws wat korter maken zodat ook dat sneller laad. Maak een navigatie, en doe 10 berichten per pagina ofzo, vaste bezoekers lezen toch alleen de eerste en de rest wordt wel laden maar wordt niet gelezen dus beetje zonde.
Verder is je statistiek ding erg traag, waardoor het even duurt voordat je site helemaal klaar is. (Je menu en pagina worden geladen en staan boven elkaar.. dan wordt de statistieken geladen, duurt lang, en dan pas komt alles op de goede plaats te staan)
 
Marnix Peters

Marnix Peters

05/02/2007 21:11:00
Quote Anchor link
Wat bedoel je met anyliseren en wat met valideren? :P
Nooit van gehoord xD
De nieuws is sinds net pas zo lang, eerst was het 3 berichten per pagina :P
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

05/02/2007 21:15:00
Quote Anchor link
Het resultaat van mijn Web Developer Extension:

Total 851 kb

Je hebt een homepagina van bijna 1 MB !!!


En hij is veel en veel en veeeeel te lang. Eigenlijk moet je eerste pagina hoogstens anderhalve schermhoogte zijn.
 
Pascal

Pascal

05/02/2007 21:17:00
Quote Anchor link
Ik gebruik ook mijndomein!
Ik ben nooit boos!
 
ArendJan

ArendJan

05/02/2007 21:18:00
Quote Anchor link
Ongelooflijk hoe sloom die pagina laadt....
 
Marnix Peters

Marnix Peters

05/02/2007 21:30:00
Quote Anchor link
Inderdaad, ik betaal en dan is hij zo sloom!
Vanmiddag was de homepage eventraag en toen was die pagina heel klein!
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

05/02/2007 21:37:00
Quote Anchor link
Als je je pagina's onder de 50 KB houdt en ze zijn dan nog sloom, dan heb je recht van klagen bij je provider. Bel hem eens op, het zal vast niet tegen Dobermansoren gezegd zijn!

Of je kijkt nog even de kat uit de mouw, natuurlijk ;-)
 
Frank -

Frank -

05/02/2007 22:31:00
Quote Anchor link
Tjonge, één enkele pagina van bijna 1MB groot en dan toch durven klagen? Wat Jan ook al zegt, zorg er voor dat 1 enkele pagina maximaal 50KB groot is en hij gaat als een speer!

Hier een overzichtje met jouw ellende:
Document Size - http://habtips.nl/
Documents (1 file) 266 kb
http://habtips.nl/ 266 kb
Images (119 files) 586 kb
http://habtips.nl/boven1.gif 114 kb
http://www.habbotimes.nl/images/banner2.gif 33 kb
http://habtips.nl/nieuwsrand_boven.gif 26 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/sticker_moonpig.gif 24 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/SG_Xmas_F_900.gif 24 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/kleeed%5B1%5D.png 23 kb
http://habtips.nl/lijn.bmp 18 kb
http://habbolight.nl/bnr2.gif 17 kb
http://habtips.nl/boven.gif 17 kb
http://topsite.habbo-vpower.nl/button.php?u=habtips 16 kb
http://marnix3.ma.funpic.de/topsites/button.php?u=habtips 13 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/vagebuton.bmp 13 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/imgbarrahabbo.jpg 13 kb
http://habtips.nl/habtips1.gif 11 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/tab_snouthill.bmp 11 kb
http://www.kctopliste.pytalhost.com/button.php?id=355 10 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/Habbo_Welcome_Instructions_Toolbar_Profile.gif 10 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/Rel12images_streaming.gif 8 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/Valentijnshabbo1.GIF 8 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/widescreen_anim.gif 7 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/doei!.gif 7 kb
http://www.clubhabbotopsites.net/button.php?u=habtips 6 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/13_Carnaval_Samurai.gif 6 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/calendar.gif 5 kb
http://www.habbomeadowtopsites.com/button.php?u=habtips 5 kb
http://habtips.nl/achter.gif 5 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/ss_tournament_logo.gif 5 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/sticker_catinabox.gif 4 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/group_newspaper.gif 4 kb
http://www.habbers.nl/habbersbannerklein.gif 4 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/trafficlight_animated.gif 4 kb
http://topsites.habbotimes.nl/button.php?u=habtips 4 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/roosie%5B1%5D.png 3 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/handwriting.gif 3 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/lampie%5B1%5D.png 3 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/val_lovecroco.gif 3 kb
http://hstopsites.hs.funpic.de/topsites/button.php?u=habtips 3 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/Massia_op_ski.GIF 3 kb
http://www.crazyhabbo.net/topsites/button.php?u=habtips 3 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/speaker2.gif 3 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/Area_Master_Desk.gif 2 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/falloutboy_logo.gif 2 kb
http://habtips.nl/onderkant.gif 2 kb
http://www.ruilwaarde.nl/banner.gif 2 kb
http://img116.imageshack.us/img116/6312/valbgredxx6.th.gif 2 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/esquina.gif 2 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/SG_FurniMall_160x120a.gif 2 kb
http://habtips.nl/middle_middle.bmp 2 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/rares_bigumbrella_1.gif 2 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/val_sticker_rosewire_corner.gif 2 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/DLHC_Emerald_Trim.gif 2 kb
http://www.habbooase.net/topsites/button.php?u=habtips 2 kb
http://292.29.ohost.de/atsphp/button.php?u=habtips 2 kb
http://habtips.nl/habbo.php?habbo=Frederik. 2 kb
http://habtips.nl/topsites/button.php?u=habbo-veel 2 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/offline.gif 2 kb
http://habtips.nl/habbo.php?habbo=habbo-veel 2 kb
http://www.habbocenter.ch/topsites/button.php?u=habtips 2 kb
http://rayden1050.ra.funpic.de/atsphp-5.1.1/atsphp-5.1.1/button.php?u=habtips 2 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/Streeds_ofbobba___Logo.gif 2 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/dragonlamp_purple.gif 2 kb
http://habbotalk.pytalhost.de/topsites/button.php?u=habtips 2 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/Area_Sofa_Blue.gif 1 kb
http://sunnyboy1911.su.funpic.de/topsites/button.php?u=habtips 1 kb
http://hclforum.hc.funpic.de/atsphp-5.1.1/button.php?u=habtips 1 kb
http://www.habbotopsites.de/button.php?id=536 1 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/thumb_news.gif 1 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/pinkshutters.gif 1 kb
http://www.habboruilen.nl/atsphp-5.0.3/button.php?u=habtips 1 kb
http://habtips.nl/boven2.gif 1 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/stoplicht.gif 1 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/Chinese_Lacquer_Chair_001.gif 1 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/habboheart.gif 1 kb
http://habtips.nl/nieuwsrand_onder.gif 1 kb
http://img100.imageshack.us/img100/8730/lamp2dr.gif 1 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/emoticons/wassat.gif 1 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/emoticons/wink.gif 1 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/emoticons/smile.gif 1 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/emoticons/tongue.gif 1 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/emoticons/angry.gif 1 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/emoticons/laughing.gif 1 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/WF_3.gif 1 kb
http://habtips.nl/menubg.bmp 1 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/heart_sofa.gif 1 kb
http://www.habbonation.net/topsites/button.php?u=habtips 1 kb
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/404_G.gif 1019 bytes
http://www.habbotop.com/topsites//button.php?u=habtipss 934 bytes
http://www.habbotimes.nl/images/favicon.ico 918 bytes
http://habtips.nl/nieuwsrand_rechts.gif 853 bytes
http://habtips.nl/nieuwsrand_links.gif 852 bytes
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/iced_Corner_AquaMarine.gif 786 bytes
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/White_Mode_Armchair.gif 783 bytes
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/20002190081100112001140020144005748a1c38733923d0d45750eb7422dc9.gif 704 bytes
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/scifidoor_pink.gif 701 bytes
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/valen.PNG 697 bytes
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/iced_Gate_Blue.gif 695 bytes
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/credits.gif 694 bytes
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/lvl1.gif 656 bytes
http://habtips.nl/middle_left.bmp 654 bytes
http://habtips.nl/link.gif 630 bytes
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/Laser_Door_Yellow.gif 598 bytes
http://habtips.nl/middle_cr.bmp 594 bytes
http://habtips.nl/linksboven.gif 582 bytes
http://habtips.nl/rechtsboven.gif 582 bytes
http://habtips.nl/linksonder.gif 486 bytes
http://habtips.nl/rechtsonder.gif 486 bytes
http://i120.photobucket.com/albums/o185/toskeman/Mij_Badge.jpg 452 bytes
http://www.habbofan.org/habbopagina/plaatjes/habbopaginabanner10.gif
http://habtips.nl/middle_right.bmp 414 bytes
http://habtips.nl/zijboven.gif 406 bytes
http://habtips.nl/sitebg.bmp 306 bytes
http://habtips.nl/rightmenu.bmp 270 bytes
http://habtips.nl/tip.gif 267 bytes
http://img412.imageshack.us/img412/4885/testzn4.png 265 bytes
http://habtips.nl/week.gif 242 bytes
http://habtips.nl/statis.gif 192 bytes
http://checkstat.nl/cgi-bin/count.cgi?habtips&location=http%3A//habtips.nl/&screensize=1440*900&screencolors=32&javascript=1.5&java=y&referrer=&time=1170710706410 183 bytes
http://habtips.nl/cutenews/data/upimages/kleine_ster.gif 98 bytes
http://habtips.nl/blank.gif 65 bytes
Style Sheets (0 files)
Scripts (2 files) 541 bytes
http://www.wieonline.nl/wie/wie.php?user=habboveel 476 bytes
http://habtips.nl/i.js 65 bytes
Total 853 kb
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

05/02/2007 22:35:00
Quote Anchor link
Je hebt 114 kB BMP'tjes gerenamed door er .gif achter te zetten (blabla.gif.bmp)... Iets wat 2 kb zou zijn is nu 114.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.