smaller or equal to parse error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Jeroen

Jeroen

06/01/2007 04:41:00
Quote Anchor link
deze code line met deze fout

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
include('db/db.php');
$result = mysql_query("SELECT * FROM user WHERE login='".$_SESSION['login']."' ");
$count = mysql_fetch_assoc($result);
$cc = $count['count'];
if($cc >= 0)
{

    if($cc ><= 9)
{

    if($cc >= 2)
    {
    }

    else
{
    mysql_query("UPDATE user SET level='1' WHERE login='".$_SESSION['login']."' ");
    $_SESSION['level'] = 1;
}
}

else
{}
}

?>


Parse error: parse error, unexpected T_IS_SMALLER_OR_EQUAL in C:\www\hacker\status_check.php on line 8

waar zit de fouT?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 13:43:56
 
Jeroen

Jeroen

06/01/2007 04:43:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
<?php
include('db/db.php');
$result = mysql_query("SELECT * FROM user WHERE login='".$_SESSION['user']."' ");
$count = mysql_fetch_assoc($result);
$cc = $count['count'];
if($cc >= 0)
{

    if($cc ><= 9)
{

    if($cc >= 2)
    {
    }

    else
{
    mysql_query("UPDATE user SET level='1' WHERE login='".$_SESSION['user']."' ");
    $_SESSION['level'] = 1;
}
}

else
{}
}

elseif($cc >= 10)
{

    if($cc ><= 24)
{
    
if($cc >= 3)
    {
    }

    else
{
    mysql_query("UPDATE user SET level='2' WHERE login='".$_SESSION['user']."' ");
    $_SESSION['level'] = 2;
}
}

else
{}
}

elseif($cc >= 25)
{

    if($cc ><= 49)
{
    
if($cc >= 4)
    {
    }

    else
{
    mysql_query("UPDATE user SET level='3' WHERE login='".$_SESSION['user']."' ");
    $_SESSION['level'] = 3;
}
}

else
{
    
}
}

elseif($cc >= 50 )
{

    
if($cc >= 5)
    {
    }

    else
{
    mysql_query("UPDATE user SET level='4' WHERE login='".$_SESSION['user']."' ");
    $_SESSION['level'] = 4;
}
}

else
{
    // give error    
}
?>


dit script

Parse error: parse error, unexpected T_IS_SMALLER_OR_EQUAL in C:\www\hacker\status_check.php on line 8
deze fout (sorry van de bump drukte verkeerd wou edit doen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen
 
Micha

Micha

06/01/2007 09:19:00
Quote Anchor link
Volgens mij kan '><=' niet.

Lijkt me sowieso overbodig om dat in een if te zetten, aangezien dat altijd TRUE geeft als het zou werken.
 
GaMer B

GaMer B

06/01/2007 10:48:00
Quote Anchor link
><= betekent:
als groter dan of kleiner dan of gelijk is aan 9 (klinkt heel fout mja, dat heb je) dan....

dus ik zou toch maar een keuze maken :P, want zoiets heb ik nog nooit gezien.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.