[smarty] Wat is dit voor functie?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/03/2011 23:32:29
Quote Anchor link
Iemand enig idee wat dit voor functie is?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
{if $cats_menu|@count > 0}


ik doel dus op die @count, en dat apenstaartje dus.
Ik zit al een tijdje te turen in de docs, maar veel kan ik er niet over vinden..

Iemand die er wat uitleg over kan geven?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 21:02:28
 

14/03/2011 23:39:50
 
Robert  dat ben ik

Robert dat ben ik

16/03/2011 15:55:47
Quote Anchor link
@count is een teller functie in smarty

die telt het aantal values die in $cast_menu staan en als de @count hoger is dan 0 dus 1 of meer

dan word er iets gedaan.

kortom als $cast_menu = hoger dan 0 doe het volgende.

@count is alleen een tellertje

als ik me niet vergis :)
Gewijzigd op 16/03/2011 15:56:37 door Robert dat ben ik
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.