smilies alleen voor gold members

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jasper den bleek

jasper den bleek

14/11/2011 22:25:19
Quote Anchor link
goeden avond allemaal,

ik ben bezig met een forum en wil ik smileys alleen voor goldmembers maar ik heb wat geprobeerd maar hij geef alleen maar een error dit heb ik nu :
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
<?php

function ubb($str){

$str = str_ireplace(':{', '<img alt="Image" src="img/emoticons/aww.gif" />', $str);
$str = str_replace(':$', '<img alt="Image" src="img/emoticons/__.gif" />', $str);
$str = str_replace(':|', '<img alt="Image" src="img/emoticons/arf.gif" />', $str);
$str = str_replace('*)', '<img alt="Image" src="img/emoticons/clown.gif" />', $str);


$str = preg_replace('_\[youtube\].*?(v=|v/)(.+?)(&.*?|/.*?)?\[/youtube\]_is', '[youtube]$2[/youtube]', $str);
$str = preg_replace('_\[youtube\]([a-z0-9-]+?)\[/youtube\]_is', '<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/$1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/$1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>', $str);
    

   $str = preg_replace("#\[color=(\#[0-9A-F]{6}|[a-z\-]+)\](.*?)\[/color\]#si", "<span style=\"color: \\1;\">\\2</span>", $str);
   $str = preg_replace("/\[font=(.*)\](.*)\[\/font\]/", "<span style=\"font-family: $1;\">$2</span>", $str);
   $str = preg_replace("/\[size=(.*)\](.*)\[\/size\]/", "<span style=\"font-size: $1\px;\">$2</span>", $str);

    $str = preg_replace("#\[img\](http)(.+?)\[/img\]#is","<img src=\"\\1\\2\" alt=\"Plaatje\" />",$str);
 $str = preg_replace("#\[img\](.+?)\[/img\]#is","<img src=\"http://\\1\" alt=\"Plaatje\" />",$str);

$str = preg_replace("#\[url=(http|ftp|mailto)(.+?)\](.+?)\[/url\]#is","<a href=\"\\1\\2\" target=\"_blank\">\\3</a>",$str);

$str = str_replace('[center]', '<center>', $str);
$str = str_replace('[/center]', '</center>' , $str);

   $str = str_replace('[b]', '<strong>', $str);
   $str = str_replace('[/b]', '</strong>', $str);
      $str = str_replace('[i]', '<i>', $str);
   $str = str_replace('[/i]', '</i>', $str);
      $str = str_replace('[u]', '<u>', $str);
   $str = str_replace('[/u]', '</u>', $str);
      $str = str_replace('[s]', '<s>', $str);
   $str = str_replace('[/s]', '</s>', $str);

$str = str_replace('[quote]', '<div style="border: #aaa 1px dotted; padding: 5px; background-color: #eef"><small>Quote:</small><br />', $str);
$str = str_replace('[/quote]', '</div>', $str);

return $str;

}

function
ubbbuttons($textboxid)
{


?>


<td style="width: 650px;" valign="top">
<button onclick="changetextbox('
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $textboxid; ?>
', '')"><b>B</b></button>

<button onclick="changetextbox('
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $textboxid; ?>
', '')"><s>S</s></button>
<button onclick="changetextbox('
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $textboxid; ?>
', '')"><i>I</i></button>
<button onclick="changetextbox('
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $textboxid; ?>
', '')"><u>U</u></button>
<button onclick="changetextbox('
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $textboxid; ?>
', '[center]Midden[/center]')">Midden</button>
<button onclick="changetextbox('
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $textboxid; ?>
', '[font=Comic Sans MS]Lettertype[/font]')">Lettertype</button>
<button onclick="changetextbox('
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $textboxid; ?>
', 'Grootte')">Grootte</button>
<button onclick="changetextbox('
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $textboxid; ?>
', 'Kleur')">Kleur</button>
<button onclick="changetextbox('
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $textboxid; ?>
', 'Link')">Link</button>
<button onclick="changetextbox('
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $textboxid; ?>
', 'Afbeelding')">Afbeelding</button>
<button onclick="changetextbox('
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $textboxid; ?>
', '')">youtube</button>




<div class="greyz" style="border: 1px solid rgb(202, 204, 209); padding: 5px;" scroll="yes">
<strong style="border-width: 0px;">Algemene Smileys<span class="Apple-converted-space"> </span></strong>
<br style="border-width: 0px;" />
<br style="border-width: 0px;" />
<span>
<a onclick="changetextbox('message', ':{')"><img alt="Image" src="img/emoticons/aww.gif" title=":{"></a>
<a onclick="changetextbox('message', ':#')"><img alt="Image" src="img/emoticons/__.gif" title=":#"></a>
<a onclick="changetextbox('message', ':|')"><img alt="Image" src="img/emoticons/arf.gif" title=":S"></a>
<a onclick="changetextbox('message', '*)')"><img alt="Image" src="img/emoticons/clown.gif" title="*)"></a>
</span>


<span>
<br><br><strong>Goldmember smileys:</strong>
</span>
<span><br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if($tsFetch['gold'] == 0){ echo '<span>Helaas u moet Goldmember zijn.</span>'; }elseif($tsFetch['gold'] == 1){ echo '<span>Hier jou smileys</span>'; }?>




</span>







</div>
<br /><br />

</td>




<br /><br />

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php

}


?>


weet iemand wat ik verkeerd doet ?
Gewijzigd op 14/11/2011 22:26:02 door Jasper den bleek
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 21:43:31
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/11/2011 22:27:45
Quote Anchor link
- Gebruik [code] en [/code] blokken.
- Toon relevante code, en niet 300-regels aan code.
- Wij weten niet wat er mis gaat, dus kom eens met wat meer info (foutmelding, wat gebeurt er wel/niet).
- Wat heb je geprobeerd?

Want zo werkt het hier niet, zoals je nu een topic start ;-)
Gewijzigd op 14/11/2011 22:28:26 door - Ariën -
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

16/12/2011 21:35:58
Quote Anchor link
Lol jij bent van pretparkponline je hebt het al gefixt enne dankjewel voor de ubb
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.