Smtp poort 25 geblokkeerd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »
Simon goorden

simon goorden

20/10/2017 07:17:39
Quote Anchor link
Dag allemaal,

Afgelopen dagen ben ik bezig geweest met het in elkaar zetten van en webshop in php.
Ik heb de webshop helemaal af, zelfs met bestelformulier die een mail hoort te sturen naar mijn eigen email adres.
Helaas krijg ik een foutmelding dat de Smtp poort 25 geblokkeerd is, als provider gebruik ik ziggo mail, maar ik heb ook al andere providers geprobeerd,
Ik zit er over te denken om een eigen mailserver aan te maken, maar ik weet niet of dit het probleem oplost,
Weet iemand een oplossing zodat mijn mailfunctie in php wel werkt?

Simon
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 15:47:39
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/10/2017 07:21:09
Quote Anchor link
Heb je het over een lokale server op je eigen pc, webhosting of een eigen fysieke/virtuele (vps) server bij je hosting? Want je hosting zou op zijn minst een eigen mailserver leveren.

Bij Ziggo gebruiken ze een andere poort:
https://www.ziggo.nl/klantenservice/internet/e-mail/imap/, zie 'uitgaande mail'

En gebruik bij voorkeur phpMailer om met hun smtp-server te babbelen.
Gewijzigd op 20/10/2017 07:31:00 door - Ariën -
 
Simon goorden

simon goorden

20/10/2017 08:18:54
Quote Anchor link
ik krijg letterlijk deze foutmelding

PHP Warning: mail(): Failed to connect to mailserver at "localhost" port 25, verify your "SMTP" and "smtp_port" setting in php.ini or use ini_set() in C:\Users\Fons Goorden\Desktop\Zephyros\een wagen 2.php on line 74 PHP Stack trace: PHP 1. {main}() C:\Users\Fons Goorden\Desktop\Zephyros\een wagen 2.php:0 PHP 2. mail() C:\Users\Fons Goorden\Desktop\Zephyros\een wagen 2.php:74

ik neem dus aan, dat ik een lokale server op mijn eigen pc gebruik (zie localhost).
verder heb ik zelf erg weinig verstand van php, vaktaal zegt me erg weinig.

met vriendelijke groet,

simon
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/10/2017 08:39:13
Quote Anchor link
Maar de standaard functie die PHP laat communiceren met een SMTP-server is erg basic, en niet echt uitgebreid als het om TLS-encryptie gaat en authenticatie. Daarom raad ik phpMailer aan.

Maar, ik neem aan dat het bij je hosting wel zou werken?
Gewijzigd op 20/10/2017 08:41:33 door - Ariën -
 
Simon goorden

simon goorden

20/10/2017 09:06:54
Quote Anchor link
dat denk ik wel, ik heb nog geen eigen hosting geprobeerd, maar omdat de smtp poort 25 dan niet geblokkeerd is, moet het denk ik geen probleem zijn.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/10/2017 09:15:04
Quote Anchor link
Je eigen hosting heeft geheid wel een mail-oplossing. Maar zelf raad ik altijd phpMailer aan, zodat je in sommige gevallen ook een andere mailserver kan gebruiken.
 
Simon goorden

simon goorden

20/10/2017 09:33:13
Quote Anchor link
bedoel je dat ik mijn eigen domeinnaam voor mijn website moet aanmaken?,
Of voor mijn email?
 
Ivo P

Ivo P

20/10/2017 09:41:26
Quote Anchor link
Simon goorden op 20/10/2017 08:18:54:
ik krijg letterlijk deze foutmelding

PHP Warning: mail(): Failed to connect to mailserver at "localhost" port 25, .... in C:\Users\Fons Goorden\Desktop\Zephyros\een wagen 2.php


Die foutmelding zegt dus dat er op localhost niet op poort 25 gecommuniceerd kan worden in C:\....

Dus op jouw windows machine is geen mailserver draaiende. Wat niet raar is, want dat doet het standaard nooit.

Is het de bedoeling dat de site hier op deze server blijft werken, of ga je hem uploaden naar een server bij een hoster? Indien dat laatste, dan doe je dat liefst eerst om te kijken of het dan wel werkt.
 
Simon goorden

simon goorden

20/10/2017 09:46:54
Quote Anchor link
Dag Ivo,
Ik begrijp niet zo goed wat je bedoelt,
Mijn webshop staat nog niet op internet,
En hij is dus volgens mij nog niet gehost.
En wat bedoel je met deze server?

Met vriendelijke groet,

Simon
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/10/2017 09:54:18
Quote Anchor link
Je host hem op je lokale server, tot nu toe. Puur om te testen en de ontwikkelen neem ik aan?

Uiteindelijk moet je webshop bij een webhosting-bedrijf gehost worden, neen ik aan? Of wil je iedereen naar jouw eigen PC laten surfen? (niet aan te raden).

Ik raad aan om phpMailer te installeren en te gebruiken en de SMTP-functies ervan te gebruiken.
Gewijzigd op 20/10/2017 09:55:59 door - Ariën -
 
Simon goorden

simon goorden

20/10/2017 10:02:28
Quote Anchor link
Dus wanneer ik mijn webshop online gooi (bijvoorbeeld met yourhosting) moet de mailfunctie het doen?
 
Ivo P

Ivo P

20/10/2017 10:06:37
Quote Anchor link
het script "een wagen 2.php" geeft een foutmelding. Dat script probeert te praten met een mailserver op "localhost". Localhost = de server zelf.

Windows heeft standaard geen mailserver draaien, dus vandaar de foutmelding.

Dat kun je oplossen door via SMTP met Ziggo's mailserver te praten. Bijvoorkeur met behulp van PHPMailer.

Je kunt ook testen op je hostingserver en dan wel localhost direct gebruiken. Maar ook daar zal PHPMailer werken, waarbij je dan de Ziggo settings vervangt door de localhosts settings (online)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/10/2017 10:07:45
Quote Anchor link
Ja, daar kan je vanuit gaan.
 
Lorenzho Dealorde

Lorenzho Dealorde

20/10/2017 14:07:28
Quote Anchor link
Misschien is dit antwoord helemaal overbodig maar ik zeg het toch maar even.
Ik neem aan dat je van je localhost(xampp, wampp) een email wilt sturen naar je eigen email(wat buiten de localhost is)
Is het dan niet een optie om port 25 'port forward' te doen in je router?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/10/2017 14:12:01
Quote Anchor link
Nee, want het gaat om uitgaand verkeer, en geen inkomend.
 
Ivo P

Ivo P

20/10/2017 14:14:57
Quote Anchor link
In de huidige opzet is er geen enkele poging om iets naar buiten toe te doen: niet eens naar buiten de server.

De foutmelding is dan ook: "port 25 on localhost"
Dus TS moet, wil hij dat werkend hebben zonder zelf een mailserver te installeren, connecten met Ziggo's mailserver. Op poort 25 of 587.

En dat zal lukken, indien hij ook met andere programma's mail kan versturen (outlook en dergelijke, geldt niet voor webmail)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.