Snp login 1.3

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Junior Back end developer PHP, Symfony

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »
Emile Verbunt

Emile Verbunt

23/04/2006 20:33:00
Quote Anchor link
Ik heb snp login geinstalleerd en alles doet het perfect behalve 1 ding.
Hoe maak ik een admin aan ?
Want ik heb geen admin user en pass (werkt niet)
en ik weet ook niet hoe ik bijv (als het kan) het in de db kan zetten.
Als iemand me kan helpen. graag

P.S.
Script is zelfde gebleven
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 14:32:37
 
Emile Verbunt

Emile Verbunt

23/04/2006 20:35:00
Quote Anchor link
ik zie ook dat 1.4 nu uit is als iemand me daar mee kan helpen zou ik dat zeer op prijs stellen.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

23/04/2006 21:04:00
Quote Anchor link
ik ken het helemaal niet, maar is het met mysql?

pomp dan ff handmatig een user de DB in met admin rechten ;-)
 
Emile Verbunt

Emile Verbunt

23/04/2006 21:06:00
Quote Anchor link
al geprobeert alleen weet niet hoe :S
dit is sql code miss dat jij er iets mee kan.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
CREATE TABLE tbl_config (
  cfg_antiflood int(10) unsigned default '0',
  cfg_maxmsg int(5) unsigned default '0',
  cfg_register int(1) unsigned default '0',
  cfg_smiles int(1) unsigned default '0',
  cfg_ubbcode int(1) unsigned default '0',
  cfg_perpage int(5) unsigned default '0',
  cfg_perpageinbox int(5) unsigned default '0',
  cfg_wlcmtitle varchar(50) default '0',
  cfg_wlcmmsg blob,
  cfg_admindate varchar(20) default '0',
  cfg_adminuser varchar(15) default '0',
  cfg_adminpass varchar(32) default '0'
) TYPE=MyISAM;

INSERT INTO tbl_config VALUES("60", "50", "1", "1", "1", "25", "25", "Thanks for registering your account on our website", "Thanks for registering your account on our website...\r\n\r\nHave fun !\r\n\r\nGreetz,\r\nAdministrator", "D d F g:i A", "admino", "1234o");

CREATE TABLE tbl_msg (
  msg_id int(10) unsigned NOT NULL auto_increment,
  msg_title varchar(50) default '0',
  msg_time datetime default NULL,
  msg_message blob,
  msg_from int(10) unsigned default '0',
  msg_to int(10) unsigned default '0',
  msg_read int(1) default '0',
  msg_ip varchar(20) default '0',
  PRIMARY KEY  (msg_id)
) TYPE=MyISAM;

CREATE TABLE tbl_smiles (
  smile_id int(10) unsigned NOT NULL auto_increment,
  smile_name char(25) default '0',
  smile_tag char(10) default '0',
  smile_file char(50) default '0',
  PRIMARY KEY  (smile_id)
) TYPE=MyISAM;

INSERT INTO tbl_smiles VALUES("1", "Amazed", ":o", "amazed.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("2", "Amuse", "^_^", "amuse.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("3", "Big Smile", ":D", "bigsmile.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("4", "Blink", "o_O", "blink.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("5", "Cheesy", ":P", "cheesy.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("6", "Confused", ":S", "confused.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("7", "Cool", "8)", "cool.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("8", "Cry", ":\'(", "cry.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("9", "Evil", ">8(", "evil.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("10", "Laugh", "=D", "laugh.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("11", "Mad", ":@", "mad.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("12", "No Trust", "=/", "notrust.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("13", "No Worry", "v_v", "noworry.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("14", "Nuts", "8D", "nuts.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("15", "Oh", "\'_\'", "oh.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("16", "Push", ">_<", "push.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("17", "Rolleyes", ":roll:", "sick.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("18", "Sad", ":(", "sad.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("19", "Shy", ":$", "shy.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("20", "Sick", ":x", "sick.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("21", "Smile", ":)", "smile.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("22", "Suspicious", "_", "suspicious.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("23", "Unsure", "_", "unsure.gif");
INSERT INTO tbl_smiles VALUES("24", "Wink", ";)", "wink.gif");

CREATE TABLE tbl_users (
  user_id int(10) unsigned NOT NULL auto_increment,
  user_name varchar(50) default '0',
  user_email varchar(125) default '0',
  user_url varchar(150) default '0',
  user_pass varchar(32) default '0',
  user_regdate datetime default NULL,
  user_lastactive datetime default NULL,
  user_dateformat varchar(20) default '0',
  user_showmail int(1) unsigned default '0',
  user_public int(1) unsigned default '1',
  user_activated varchar(10) default '0',
  user_admcom blob,
  user_pm int(1) unsigned default '0',
  user_block blob,
  user_ip varchar(20) default '0.0.0.0',
  PRIMARY KEY  (user_id)
) TYPE=MyISAM;

INSERT INTO tbl_users VALUES("127", "test", "[email protected]", NULL, "0efffc51d5e228e69bec75545457b977", "2004-02-16 18:52:08", "2004-02-16 18:52:29", "d-m-Y H:i:s", "1", "1", "1", NULL, "1", NULL, "127.0.0.1");
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.