Soap XML

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »
Jens B

Jens B

17/05/2011 14:46:04
Quote Anchor link
Hallo Allemaal,

zonder verstand ben ik aan het spelen met Soap.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

ini_set('soap.wsdl_cache_enabled', '0');
ini_set('soap.wsdl_cache_ttl', '0');

$client = new SoapClient("--het pad--", array('trace' => 1,'exceptions' => 0 ));

$filter="";

$GetDataParam = array('environmentId'=> "---",'userId'=>"----",'password'=>"----",'logonAs'=>"",'connectorId'=>"Landen",'filtersXml'=>$filter);
$GetDataResponse = $client->GetData($GetDataParam);

$test = $client->__getLastResponse();

echo $test;

?>


Dit werkt en ik krijg een XML resultaat

<AfasGetConnector><xs:schema xmlns:xs="http://www.w3.org/2001/XMLSchema"><xs:element name="AfasGetConnector"><xs:complexType><xs:choice maxOccurs="unbounded"><xs:element name="Landen"><xs:complexType><xs:sequence><xs:element name="ISO" type="xs:string" minOccurs="0"/><xs:element name="Co" type="xs:string" minOccurs="0"/><xs:element name="Landcode" type="xs:string" minOccurs="0"/><xs:element name="CoId" type="xs:string" minOccurs="0"/></xs:sequence></xs:complexType></xs:element></xs:choice></xs:complexType></xs:element></xs:schema><Landen><ISO>AT</ISO><Co>Austria</Co><Landcode>A</Landcode><CoId>Austria</CoId></Landen><Landen><ISO>AE</ISO><Co>Ver. Arabische Emiraten</Co><Landcode>AE</Landcode><CoId>Ver. Arabische Emiraten</CoId></Landen><Landen><ISO>AF</ISO><Co>Afghanistan</Co><Landcode>AFG</Landcode><CoId>Afghanistan</CoId></Landen>

etcetc

Nu sla ik even helemaal vast

Hoe kan ik deze informatie nou fijn gebruiken. bijvoorbeeld

<Landen>
<ISO>AF</ISO>
<Co>Afghanistan</Co>
<Landcode>AFG</Landcode>
<CoId>Afghanistan</CoId>
</Landen>

Ik wil deze informatie graag in een table presenteren

Iso = ....
Co = ....
Landcode = ...
CoId = ...

Ik heb volgens mij een plank voor me kop, maar ik krijg het niet echt zo gepresenteerd..

Ik google ondertussen verder

Bedankt voor de aandacht alvast
Gewijzigd op 17/05/2011 14:49:34 door Jens B
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 15:26:28
 
Kees Schepers

kees Schepers

17/05/2011 15:10:25
Quote Anchor link
Wat geeft:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
var_dump($GetDataResponse);
?>
 
Jens B

Jens B

17/05/2011 15:11:13
Quote Anchor link
object(stdClass)#2 (1) { ["GetDataResult"]=> string(24774) "ATAustriaAAustriaAEVer. Arabische EmiratenAEVer. Arabische EmiratenAFAfghanistanAFGAfghanistanAGAntigua en BarbudaAGAntigua en BarbudaAIAnguillaAIAAnguillaALAlbaniëALAlbaniëAMArmeniëAMArmeniëAOAngolaANAngolaADAndorraANDAndorraSASaudi ArabiaASSaudi ArabiaASAmerikaans SamoaASMAmerikaans SamoaAQAntarcticaATAAntarcticaTFFranse Zuidelijke TerritoriesATFFranse Zuidelijke TerritoriesAUAustraliëAUSAustraliëAWArubaAWArubaAZAzerbeidzjanAZAzerbeidzjanBEBelgiëBBelgiëBABosnië HerzegowinaBABosnië HerzegowinaBDBangladeshBDBangladeshBBBarbadosBDSBarbadosBGBulgariaBGBulgariaBZBelizeBHBelizeBLSaint BarthélemyBLSaint BarthélemyBMBermudaBMBermudaBOBoliviaBOLBoliviaBQBonaire, Sint Eustatius, SabaBQBonaire, Sint Eustatius, SabaBRBraziliëBRBraziliëBHBahreinBRNBahreinBNBruneiBRUBruneiBSBahama'sBSBahama'sBTBhutanBTBhutanBFBurkina FasoBUBurkina FasoMMMyanmar (vml. Burma)BURMyanmar (vml. Burma)BVBouvet IslandBVTBouvet IslandBYWit RuslandBYWit RuslandCUCubaCCubaCCCocos EilandenCCKCocos EilandenCACanadaCDNCanadaCHSwitzerlandCHSwitzerlandCIIvoorkust (Cote d'Ivoire)CIIvoorkust (Cote d'Ivoire)LKSri LankaCLSri LankaCNChinaCNChinaCOColombiaCOColombiaCKCook EilandenCOKCook EilandenCRCosta RicaCRCosta RicaCVKaapverdiëCVKaapverdiëCWCuraçaoCWCuraçaoCXChristmas IslandCXRChristmas IslandCYCyprusCYCyprusKYKaaiman eilandenCYMKaaiman eilandenCZCzech RepublicCZCzech RepublicDEDeutschlandDDeutschlandDJDjiboutiDJIDjiboutiDKDenmarkDKDenmarkDODominicaanse RepubliekDOMDominicaanse RepubliekBJBenin (Dahomey)DYBenin (Dahomey)DZAlgerijeDZAlgerijeESSpainESpainKEKenyaEAKKenyaTZTanzaniaEATTanzaniaUGUgandaEAUUgandaECEcuadorECEcuadorEEEstlandEEEstlandSVEl SalvadorELEl SalvadorGQEquatoriaal GuineeEQEquatoriaal GuineeEREritreaERIEritreaEHWestelijke SaharaESHWestelijke SaharaEGEgypteETEgypteETEthiopiëETHEthiopiëFRFranceFFranceFIFinlandFINFinlandFJFijiFJIFijiLILiechtensteinFLLiechtensteinFKFalkland EilandenFLKFalkland EilandenFOFaroer EilandenFROFaroer EilandenGAGabonGAGabonGBUnited KingdomGBUnited KingdomGTGuatemalaGCAGuatemalaGEGeorgiëGEGeorgiëGFFrans GuyanaGFFrans GuyanaGGGuernseyGGGuernseyGHGhanaGHGhanaGIGibraltarGIBGibraltarGNGuinee (Republiek)GNGuinee (Republiek)GPGuadeloupeGPGuadeloupeGRGreeceGRGreeceGLGroenlandGROGroenlandGUGuamGUMGuamGYGuyanaGUYGuyanaGWGuinee BissauGWGuinee BissauHUHungaryHHungaryHKHongkongHKHongkongJOJordaniëHKJJordaniëHMHeard Eiland en McDonald EilandenHMDHeard Eiland en McDonald EilandenHNHondurasHONHondurasHRKroatiëHRKroatiëITItalyIItalyILIsraelILIsraelIMIsle of ManIMIsle of ManINIndiaINDIndiaIOBritish Indian Ocean TerritoryIOTBritish Indian Ocean TerritoryIRIranIRIranIEIrelandIRLIrelandIQIrakIRQIrakISIJslandISIJslandJPJapanJJapanJMJamaicaJAJamaicaJEJerseyJEJerseyKHCambodjaKCambodjaKGKyrgyzstanKGKyrgyzstanKIKiribatiKIRKiribatiKMComorenKMComorenKNSaint Kitts en NevisKNSaint Kitts en NevisKPNoord-KoreaKONoord-KoreaKWKuwaitKWTKuwaitKZKazachstanKZKazachstanLULuxembourgLLuxembourgLALaosLAOLaosLYLibiëLARLibiëLRLiberiaLBLiberiaLSLesothoLSLesothoLTLithuaniaLTLithuaniaLVLatviaLVLatviaMTMaltaMMaltaMAMoroccoMAMoroccoMYMalaysiaMALMalaysiaMHMarshalleilandenMARMarshalleilandenMCMonacoMCMonacoMDMoldaviëMDMoldaviëMXMexicoMEXMexicoMFSaint Martin (Franse deel)MFSaint Martin (Franse deel)FMMicronesiaMICMicronesiaMKMacedoniëMKMacedoniëMEMontenegroMNEMontenegroMPNoordelijke Mariana EilandenMNPNoordelijke Mariana EilandenMOMacauMOMacauMZMozambiqueMOCMozambiqueMNMongoliëMONMongoliëMQMartiniqueMQMartiniqueMUMauritiusMSMauritiusMSMontserratMSRMontserratMVMaldivenMVMaldivenMWMalawiMWMalawiYTMayotteMYTMayotteNONorwayNNorwayANVoorheen Nederlandse AntillenNAVoorheen Nederlandse AntillenNCNieuw-CaledoniëNCLNieuw-CaledoniëNFNorfolk EilandNFKNorfolk EilandNINicaraguaNICNicaraguaNUNiueNIUNiueNLNederlandNLNederlandNPNepalNPLNepalNRNauruNRNauruNZNew SealandNZNew SealandUZOezbekistanOEZOezbekistanOMOmanOMAOmanPTPortugalPPortugalPAPanamaPAPanamaPNPitcairnPCNPitcairnPEPeruPEPeruPKPakistanPKPakistanPLPolandPLPolandPWPalauPLWPalauPGPapua-Nieuw-GuineaPNGPapua-Nieuw-GuineaPRPuerto RicoPRPuerto RicoPSPalestinaPSEPalestinaPYParaguayPYParaguayPFFrans PolynesiëPYFFrans PolynesiëQAQatarQAQatarARArgentiniëRAArgentiniëBWBotswanaRBBotswanaTWTaiwanRCTaiwanCFCentr. Afrikaanse RepublRCACentr. Afrikaanse RepublCGCongo, Republic OfRCBCongo, Republic OfCLChiliRCHChiliRERéunionREURéunionHTHaïtiRHHaïtiIDIndonesiëRIIndonesiëMRMauritaniëRIMMauritaniëLBLebanonRLLebanonMGMadagaskarRMMadagaskarMLMaliRMMMaliNENigerRNNigerRORomaniaRORomaniaKRZuid-KoreaROKZuid-KoreaUYUruguayROUUruguayPHFilippijnenRPFilippijnenSMSan MarinoRSMSan MarinoBIBurundiRUBurundiRURussiaRUSRussiaRWRwandaRWARwandaSESwedenSSwedenSBSolomoneilandenSBSolomoneilandenCSServië en Montenegro (niet gebruiken)SCGServië en Montenegro (niet gebruiken)SZSwazilandSDSwazilandSGSingaporeSGPSingaporeGSSandwich EilandenSGSSandwich EilandenSHSint HelenaSHNSint HelenaSJSvalbard en Jan MayenSJMSvalbard en Jan MayenSKSlovakiaSKSlovakiaSISloveniaSLOSloveniaSRSurinameSMESurinameSNSenegalSNSenegalSOSomaliaSPSomaliaPMSint Pierre en MiquelonSPMSint Pierre en MiquelonRSServiëSRBServiëSTSao Tome en PrincipeSTSao Tome en PrincipeSDSudanSUDSudanNANamibiëSWANamibiëSXSint MaartenSXSint MaartenSCSeychellenSYSeychellenSYSyriëSYRSyriëTHThailandTThailandTJTadzjikistanTADTadzjikistanCMKameroenTCKameroenTCTurks en Caicos EilandenTCATurks en Caicos EilandenTGTogoTGTogoTKTokelauTKLTokelauTLTimor LesteTLSTimor LesteTMTurkmenistanTMNTurkmenistanTNTunesiëTNTunesiëTOTongaTOTongaTRTurkijeTRTurkijeTDTsjaadTSTsjaadTTTrinidad/TobagoTTTrinidad/TobagoTVTuvaluTVTuvaluUAUkraineUAUkraineUMUnited States Minor Outlying EilandenUMIUnited States Minor Outlying EilandenUSUnited StatesUSAUnited StatesVAVaticaanstadVATVaticaanstadVGBritse MaagdeneilandenVGBBritse MaagdeneilandenVIAmerikaanse MaagdeneilandenVIRAmerikaanse MaagdeneilandenVNVietnamVNVietnamVUVanuatuVUVanuatuGMGambiaWAGGambiaSLSierra LeoneWALSierra LeoneNGNigeriaWANNigeriaDMDominicaWDDominicaGDGrenadaWGGrenadaLCSaint LuciaWLSaint LuciaWFWallis en FutunaWLFWallis en FutunaWSSamoaWSMSamoaVCSaint Vincent/GrenadinesWVSaint Vincent/GrenadinesXKKosovoXKKosovoYEJemenYMNJemenYUJoegoslaviëYUJoegoslaviëVEVenezuelaYVVenezuelaZMZambiaZZambiaZAZuid-AfrikaZAZuid-AfrikaCDZaïreZARZaïreCDCongo, The Democratic Republic Of TheZRECongo, The Democratic Republic Of TheZWZimbabweZWZimbabwe " }

Toevoeging op 17/05/2011 15:11:47:

Dankjewel voor de aandacht Kees !
 
Kees Schepers

kees Schepers

17/05/2011 15:13:19
Quote Anchor link
Nu de broncode graag ;) (beeld -> broncode)
 
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

17/05/2011 15:14:13
Quote Anchor link
Hallo begin even opnieuw :)

Maak en file aan: function.inc.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
$wsdl_url   = 'Hier de link naar je WSDL file op de webservice';
$srv_name   = 'srv naam van je webservice';
$db_name    = 'database naam van je webservice';

    $client = new SoapClient($wsdl_url);


Dit include je in een andere file.

Nu kun je praten met de soap server doormiddel van het volgende:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$client->XML field($srv_name, $db_name, hier alle parameters);


Wat staat er in je huidige WSDL file?
Gewijzigd op 17/05/2011 15:15:20 door Ben Van de Voorde
 
Jens B

Jens B

17/05/2011 15:18:12
Quote Anchor link
Kees, welke broncode? Alles staat bovenin ! Heb alleen wachtwoord en gebruiker en het pad naar de wsdl weggehaalt !

?Inplaats van de echo heb ik nu de vardump

Toevoeging op 17/05/2011 15:19:09:

Bart, bedankt ! Ik ben ermee begonnen
Wat zijn de parameters in deze?

<Landen>
<ISO>AF</ISO>
<Co>Afghanistan</Co>
<Landcode>AFG</Landcode>
<CoId>Afghanistan</CoId>
</Landen>

Alles wat tussen < > staat ?
( sorry voor de waarschijnlijk simpele vraag )
 
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

17/05/2011 15:21:33
Quote Anchor link
Werk je met een wsdl file of gewoon hardcoded xml? Gebruik je het programma SoapUI? Zoja geef me even de naam het field waar deze xml instaat, zo nee download soapui even.
 
Jens B

Jens B

17/05/2011 15:35:24
Quote Anchor link
hetpad/profitservices/getconnector.asmx?WSDL
 
Ben Van de Voorde

Ben Van de Voorde

17/05/2011 15:38:18
Quote Anchor link
Kun je me de voledige link geven zodat ik hem in SoapUI kan bekijken? Of me de XML even zenden zodat ik de parameters goed kan bekijken?
 
Kees Schepers

kees Schepers

17/05/2011 15:52:17
Quote Anchor link
Ik bedoel de broncode van de pagina, niet de output in de pagina zelf. Op deze manier weet ik niet wat de xml structuur is. Dus als je de broncode hier zet dan zal ik een voorbeeldje voor je maken.
 
Jens B

Jens B

17/05/2011 15:59:08
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>

<wsdl:definitions xmlns:soap="http://schemas.xmlsoap.org/wsdl/soap/" xmlns:tm="http://microsoft.com/wsdl/mime/textMatching/" xmlns:soapenc="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/" xmlns:mime="http://schemas.xmlsoap.org/wsdl/mime/" xmlns:tns="urn:Afas.Profit.Services" xmlns:s="http://www.w3.org/2001/XMLSchema" xmlns:soap12="http://schemas.xmlsoap.org/wsdl/soap12/" xmlns:http="http://schemas.xmlsoap.org/wsdl/http/" targetNamespace="urn:Afas.Profit.Services" xmlns:wsdl="http://schemas.xmlsoap.org/wsdl/">
<wsdl:types>
<s:schema elementFormDefault="qualified" targetNamespace="urn:Afas.Profit.Services">
<s:element name="GetData">
<s:complexType>
<s:sequence>
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="environmentId" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="userId" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="password" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="logonAs" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="connectorId" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="filtersXml" type="s:string" />
</s:sequence>
</s:complexType>
</s:element>
<s:element name="GetDataResponse">
<s:complexType>
<s:sequence>
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="GetDataResult" type="s:string" />
</s:sequence>
</s:complexType>
</s:element>
<s:element name="GetDataCollection">
<s:complexType>
<s:sequence>
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="environmentId" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="userId" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="password" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="logonAs" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="getConnectorsXml" type="s:string" />
</s:sequence>
</s:complexType>
</s:element>
<s:element name="GetDataCollectionResponse">
<s:complexType>
<s:sequence>
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="GetDataCollectionResult" type="s:string" />
</s:sequence>
</s:complexType>
</s:element>
<s:element name="GetDataWithOptions">
<s:complexType>
<s:sequence>
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="environmentId" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="userId" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="password" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="logonAs" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="connectorId" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="filtersXml" type="s:string" />
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="options" type="s:string" />
</s:sequence>
</s:complexType>
</s:element>
<s:element name="GetDataWithOptionsResponse">
<s:complexType>
<s:sequence>
<s:element minOccurs="0" maxOccurs="1" name="GetDataWithOptionsResult" type="s:string" />
</s:sequence>
</s:complexType>
</s:element>
</s:schema>
</wsdl:types>
<wsdl:message name="GetDataSoapIn">
<wsdl:part name="parameters" element="tns:GetData" />
</wsdl:message>
<wsdl:message name="GetDataSoapOut">
<wsdl:part name="parameters" element="tns:GetDataResponse" />
</wsdl:message>
<wsdl:message name="GetDataCollectionSoapIn">
<wsdl:part name="parameters" element="tns:GetDataCollection" />
</wsdl:message>
<wsdl:message name="GetDataCollectionSoapOut">
<wsdl:part name="parameters" element="tns:GetDataCollectionResponse" />
</wsdl:message>
<wsdl:message name="GetDataWithOptionsSoapIn">
<wsdl:part name="parameters" element="tns:GetDataWithOptions" />
</wsdl:message>
<wsdl:message name="GetDataWithOptionsSoapOut">
<wsdl:part name="parameters" element="tns:GetDataWithOptionsResponse" />
</wsdl:message>
<wsdl:portType name="GetConnectorSoap">
<wsdl:operation name="GetData">
<wsdl:input message="tns:GetDataSoapIn" />
<wsdl:output message="tns:GetDataSoapOut" />
</wsdl:operation>
<wsdl:operation name="GetDataCollection">
<wsdl:input message="tns:GetDataCollectionSoapIn" />
<wsdl:output message="tns:GetDataCollectionSoapOut" />
</wsdl:operation>
<wsdl:operation name="GetDataWithOptions">
<wsdl:input message="tns:GetDataWithOptionsSoapIn" />
<wsdl:output message="tns:GetDataWithOptionsSoapOut" />
</wsdl:operation>
</wsdl:portType>
<wsdl:binding name="GetConnectorSoap" type="tns:GetConnectorSoap">
<soap:binding transport="http://schemas.xmlsoap.org/soap/http" />
<wsdl:operation name="GetData">
<soap:operation soapAction="urn:Afas.Profit.Services/GetData" style="document" />
<wsdl:input>
<soap:body use="literal" />
</wsdl:input>
<wsdl:output>
<soap:body use="literal" />
</wsdl:output>
</wsdl:operation>
<wsdl:operation name="GetDataCollection">
<soap:operation soapAction="urn:Afas.Profit.Services/GetDataCollection" style="document" />
<wsdl:input>
<soap:body use="literal" />
</wsdl:input>
<wsdl:output>
<soap:body use="literal" />
</wsdl:output>
</wsdl:operation>
<wsdl:operation name="GetDataWithOptions">
<soap:operation soapAction="urn:Afas.Profit.Services/GetDataWithOptions" style="document" />
<wsdl:input>
<soap:body use="literal" />
</wsdl:input>
<wsdl:output>
<soap:body use="literal" />
</wsdl:output>
</wsdl:operation>
</wsdl:binding>
<wsdl:binding name="GetConnectorSoap12" type="tns:GetConnectorSoap">
<soap12:binding transport="http://schemas.xmlsoap.org/soap/http" />
<wsdl:operation name="GetData">
<soap12:operation soapAction="urn:Afas.Profit.Services/GetData" style="document" />
<wsdl:input>
<soap12:body use="literal" />
</wsdl:input>
<wsdl:output>
<soap12:body use="literal" />
</wsdl:output>
</wsdl:operation>
<wsdl:operation name="GetDataCollection">
<soap12:operation soapAction="urn:Afas.Profit.Services/GetDataCollection" style="document" />
<wsdl:input>
<soap12:body use="literal" />
</wsdl:input>
<wsdl:output>
<soap12:body use="literal" />
</wsdl:output>
</wsdl:operation>
<wsdl:operation name="GetDataWithOptions">
<soap12:operation soapAction="urn:Afas.Profit.Services/GetDataWithOptions" style="document" />
<wsdl:input>
<soap12:body use="literal" />
</wsdl:input>
<wsdl:output>
<soap12:body use="literal" />
</wsdl:output>
</wsdl:operation>
</wsdl:binding>
<wsdl:service name="GetConnector">
<wsdl:port name="GetConnectorSoap" binding="tns:GetConnectorSoap">
<soap:address location="http://sql01:82/profitservices/getconnector.asmx" />
</wsdl:port>
<wsdl:port name="GetConnectorSoap12" binding="tns:GetConnectorSoap12">
<soap12:address location="http://sql01:82/profitservices/getconnector.asmx" />
</wsdl:port>
</wsdl:service>
</wsdl:definitions>

Toevoeging op 17/05/2011 16:02:52:

Deze is voor Kees

object(stdClass)#2 (1) {
["GetDataResult"]=>
string(24774) "<AfasGetConnector><xs:schema xmlns:xs="http://www.w3.org/2001/XMLSchema"><xs:element name="AfasGetConnector"><xs:complexType><xs:choice maxOccurs="unbounded"><xs:element name="Landen"><xs:complexType><xs:sequence><xs:element name="ISO" type="xs:string" minOccurs="0"/><xs:element name="Co" type="xs:string" minOccurs="0"/><xs:element name="Landcode" type="xs:string" minOccurs="0"/><xs:element name="CoId" type="xs:string" minOccurs="0"/></xs:sequence></xs:complexType></xs:element></xs:choice></xs:complexType></xs:element></xs:schema><Landen><ISO>AT</ISO><Co>Austria</Co><Landcode>A</Landcode><CoId>Austria</CoId></Landen><Landen><ISO>AE</ISO><Co>Ver. Arabische Emiraten</Co><Landcode>AE</Landcode><CoId>Ver. Arabische Emiraten</CoId></Landen><Landen><ISO>AF</ISO><Co>Afghanistan</Co><Landcode>AFG</Landcode><CoId>Afghanistan</CoId></Landen><Landen><ISO>AG</ISO><Co>Antigua en Barbuda</Co><Landcode>AG</Landcode><CoId>Antigua en Barbuda</CoId></Landen><Landen><ISO>AI</ISO><Co>Anguilla</Co><Landcode>AIA</Landcode><CoId>Anguilla</CoId></Landen><Landen><ISO>AL</ISO><Co>Albanië</Co><Landcode>AL</Landcode><CoId>Albanië</CoId></Landen><Landen><ISO>AM</ISO><Co>Armenië</Co><Landcode>AM</Landcode><CoId>Armenië</CoId></Landen><Landen><ISO>AO</ISO><Co>Angola</Co><Landcode>AN</Landcode><CoId>Angola</CoId></Landen><Landen><ISO>AD</ISO><Co>Andorra</Co><Landcode>AND</Landcode><CoId>Andorra</CoId></Landen><Landen><ISO>SA</ISO><Co>Saudi Arabia</Co><Landcode>AS</Landcode><CoId>Saudi Arabia</CoId></Landen><Landen><ISO>AS</ISO><Co>Amerikaans Samoa</Co><Landcode>ASM</Landcode><CoId>Amerikaans Samoa</CoId></Landen><Landen><ISO>AQ</ISO><Co>Antarctica</Co><Landcode>ATA</Landcode><CoId>Antarctica</CoId></Landen><Landen><ISO>TF</ISO><Co>Franse Zuidelijke Territories</Co><Landcode>ATF</Landcode><CoId>Franse Zuidelijke Territories</CoId></Landen><Landen><ISO>AU</ISO><Co>Australië</Co><Landcode>AUS</Landcode><CoId>Australië</CoId></Landen><Landen><ISO>AW</ISO><Co>Aruba</Co><Landcode>AW</Landcode><CoId>Aruba</CoId></Landen><Landen><ISO>AZ</ISO><Co>Azerbeidzjan</Co><Landcode>AZ</Landcode><CoId>Azerbeidzjan</CoId></Landen><Landen><ISO>BE</ISO><Co>België</Co><Landcode>B</Landcode><CoId>België</CoId></Landen><Landen><ISO>BA</ISO><Co>Bosnië Herzegowina</Co><Landcode>BA</Landcode><CoId>Bosnië Herzegowina</CoId></Landen><Landen><ISO>BD</ISO><Co>Bangladesh</Co><Landcode>BD</Landcode><CoId>Bangladesh</CoId></Landen><Landen><ISO>BB</ISO><Co>Barbados</Co><Landcode>BDS</Landcode><CoId>Barbados</CoId></Landen><Landen><ISO>BG</ISO><Co>Bulgaria</Co><Landcode>BG</Landcode><CoId>Bulgaria</CoId></Landen><Landen><ISO>BZ</ISO><Co>Belize</Co><Landcode>BH</Landcode><CoId>Belize</CoId></Landen><Landen><ISO>BL</ISO><Co>Saint Barthélemy</Co><Landcode>BL</Landcode><CoId>Saint Barthélemy</CoId></Landen><Landen><ISO>BM</ISO><Co>Bermuda</Co><Landcode>BM</Landcode><CoId>Bermuda</CoId></Landen><Landen><ISO>BO</ISO><Co>Bolivia</Co><Landcode>BOL</Landcode><CoId>Bolivia</CoId></Landen><Landen><ISO>BQ</ISO><Co>Bonaire, Sint Eustatius, Saba</Co><Landcode>BQ</Landcode><CoId>Bonaire, Sint Eustatius, Saba</CoId></Landen><Landen><ISO>BR</ISO><Co>Brazilië</Co><Landcode>BR</Landcode><CoId>Brazilië</CoId></Landen><Landen><ISO>BH</ISO><Co>Bahrein</Co><Landcode>BRN</Landcode><CoId>Bahrein</CoId></Landen><Landen><ISO>BN</ISO><Co>Brunei</Co><Landcode>BRU</Landcode><CoId>Brunei</CoId></Landen><Landen><ISO>BS</ISO><Co>Bahama's</Co><Landcode>BS</Landcode><CoId>Bahama's</CoId></Landen><Landen><ISO>BT</ISO><Co>Bhutan</Co><Landcode>BT</Landcode><CoId>Bhutan</CoId></Landen><Landen><ISO>BF</ISO><Co>Burkina Faso</Co><Landcode>BU</Landcode><CoId>Burkina Faso</CoId></Landen><Landen><ISO>MM</ISO><Co>Myanmar (vml. Burma)</Co><Landcode>BUR</Landcode><CoId>Myanmar (vml. Burma)</CoId></Landen><Landen><ISO>BV</ISO><Co>Bouvet Island</Co><Landcode>BVT</Landcode><CoId>Bouvet Island</CoId></Landen><Landen><ISO>BY</ISO><Co>Wit Rusland</Co><Landcode>BY</Landcode><CoId>Wit Rusland</CoId></Landen><Landen><ISO>CU</ISO><Co>Cuba</Co><Landcode>C</Landcode><CoId>Cuba</CoId></Landen><Landen><ISO>CC</ISO><Co>Cocos Eilanden</Co><Landcode>CCK</Landcode><CoId>Cocos Eilanden</CoId></Landen><Landen><ISO>CA</ISO><Co>Canada</Co><Landcode>CDN</Landcode><CoId>Canada</CoId></Landen><Landen><ISO>CH</ISO><Co>Switzerland</Co><Landcode>CH</Landcode><CoId>Switzerland</CoId></Landen><Landen><ISO>CI</ISO><Co>Ivoorkust (Cote d'Ivoire)</Co><Landcode>CI</Landcode><CoId>Ivoorkust (Cote d'Ivoire)</CoId></Landen><Landen><ISO>LK</ISO><Co>Sri Lanka</Co><Landcode>CL</Landcode><CoId>Sri Lanka</CoId></Landen><Landen><ISO>CN</ISO><Co>China</Co><Landcode>CN</Landcode><CoId>China</CoId></Landen><Landen><ISO>CO</ISO><Co>Colombia</Co><Landcode>CO</Landcode><CoId>Colombia</CoId></Landen><Landen><ISO>CK</ISO><Co>Cook Eilanden</Co><Landcode>COK</Landcode><CoId>Cook Eilanden</CoId></Landen><Landen><ISO>CR</ISO><Co>Costa Rica</Co><Landcode>CR</Landcode><CoId>Costa Rica</CoId></Landen><Landen><ISO>CV</ISO><Co>Kaapverdië</Co><Landcode>CV</Landcode><CoId>Kaapverdië</CoId></Landen><Landen><ISO>CW</ISO><Co>Curaçao</Co><Landcode>CW</Landcode><CoId>Curaçao</CoId></Landen><Landen><ISO>CX</ISO><Co>Christmas Island</Co><Landcode>CXR</Landcode><CoId>Christmas Island</CoId></Landen><Landen><ISO>CY</ISO><Co>Cyprus</Co><Landcode>CY</Landcode><CoId>Cyprus</CoId></Landen><Landen><ISO>KY</ISO><Co>Kaaiman eilanden</Co><Landcode>CYM</Landcode><CoId>Kaaiman eilanden</CoId></Landen><Landen><ISO>CZ</ISO><Co>Czech Republic</Co><Landcode>CZ</Landcode><CoId>Czech Republic</CoId></Landen><Landen><ISO>DE</ISO><Co>Deutschland</Co><Landcode>D</Landcode><CoId>Deutschland</CoId></Landen><Landen><ISO>DJ</ISO><Co>Djibouti</Co><Landcode>DJI</Landcode><CoId>Djibouti</CoId></Landen><Landen><ISO>DK</ISO><Co>Denmark</Co><Landcode>DK</Landcode><CoId>Denmark</CoId></Landen><Landen><ISO>DO</ISO><Co>Dominicaanse Republiek</Co><Landcode>DOM</Landcode><CoId>Dominicaanse Republiek</CoId></Landen><Landen><ISO>BJ</ISO><Co>Benin (Dahomey)</Co><Landcode>DY</Landcode><CoId>Benin (Dahomey)</CoId></Landen><Landen><ISO>DZ</ISO><Co>Algerije</Co><Landcode>DZ</Landcode><CoId>Algerije</CoId></Landen><Landen><ISO>ES</ISO><Co>Spain</Co><Landcode>E</Landcode><CoId>Spain</CoId></Landen><Landen><ISO>KE</ISO><Co>Kenya</Co><Landcode>EAK</Landcode><CoId>Kenya</CoId></Landen><Landen><ISO>TZ</ISO><Co>Tanzania</Co><Landcode>EAT</Landcode><CoId>Tanzania</CoId></Landen><Landen><ISO>UG</ISO><Co>Uganda</Co><Landcode>EAU</Landcode><CoId>Uganda</CoId></Landen><Landen><ISO>EC</ISO><Co>Ecuador</Co><Landcode>EC</Landcode><CoId>Ecuador</CoId></Landen><Landen><ISO>EE</ISO><Co>Estland</Co><Landcode>EE</Landcode><CoId>Estland</CoId></Landen><Landen><ISO>SV</ISO><Co>El Salvador</Co><Landcode>EL</Landcode><CoId>El Salvador</CoId></Landen><Landen><ISO>GQ</ISO><Co>Equatoriaal Guinee</Co><Landcode>EQ</Landcode><CoId>Equatoriaal Guinee</CoId></Landen><Landen><ISO>ER</ISO><Co>Eritrea</Co><Landcode>ERI</Landcode><CoId>Eritrea</CoId></Landen><Landen><ISO>EH</ISO><Co>Westelijke Sahara</Co><Landcode>ESH</Landcode><CoId>Westelijke Sahara</CoId></Landen><Landen><ISO>EG</ISO><Co>Egypte</Co><Landcode>ET</Landcode><CoId>Egypte</CoId></Landen><Landen><ISO>ET</ISO><Co>Ethiopië</Co><Landcode>ETH</Landcode><CoId>Ethiopië</CoId></Landen><Landen><ISO>FR</ISO><Co>France</Co><Landcode>F</Landcode><CoId>France</CoId></Landen><Landen><ISO>FI</ISO><Co>Finland</Co><Landcode>FIN</Landcode><CoId>Finland</CoId></Landen><Landen><ISO>FJ</ISO><Co>Fiji</Co><Landcode>FJI</Landcode><CoId>Fiji</CoId></Landen><Landen><ISO>LI</ISO><Co>Liechtenstein</Co><Landcode>FL</Landcode><CoId>Liechtenstein</CoId></Landen><Landen><ISO>FK</ISO><Co>Falkland Eilanden</Co><Landcode>FLK</Landcode><CoId>Falkland Eilanden</CoId></Landen><Landen><ISO>FO</ISO><Co>Faroer Eilanden</Co><Landcode>FRO</Landcode><CoId>Faroer Eilanden</CoId></Landen><Landen><ISO>GA</ISO><Co>Gabon</Co><Landcode>GA</Landcode><CoId>Gabon</CoId></Landen><Landen><ISO>GB</ISO><Co>United Kingdom</Co><Landcode>GB</Landcode><CoId>United Kingdom</CoId></Landen><Landen><ISO>GT</ISO><Co>Guatemala</Co><Landcode>GCA</Landcode><CoId>Guatemala</CoId></Landen><Landen><ISO>GE</ISO><Co>Georgië</Co><Landcode>GE</Landcode><CoId>Georgië</CoId></Landen><Landen><ISO>GF</ISO><Co>Frans Guyana</Co><Landcode>GF</Landcode><CoId>Frans Guyana</CoId></Landen><Landen><ISO>GG</ISO><Co>Guernsey</Co><Landcode>GG</Landcode><CoId>Guernsey</CoId></Landen><Landen><ISO>GH</ISO><Co>Ghana</Co><Landcode>GH</Landcode><CoId>Ghana</CoId></Landen><Landen><ISO>GI</ISO><Co>Gibraltar</Co><Landcode>GIB</Landcode><CoId>Gibraltar</CoId></Landen><Landen><ISO>GN</ISO><Co>Guinee (Republiek)</Co><Landcode>GN</Landcode><CoId>Guinee (Republiek)</CoId></Landen><Landen><ISO>GP</ISO><Co>Guadeloupe</Co><Landcode>GP</Landcode><CoId>Guadeloupe</CoId></Landen><Landen><ISO>GR</ISO><Co>Greece</Co><Landcode>GR</Landcode><CoId>Greece</CoId></Landen><Landen><ISO>GL</ISO><Co>Groenland</Co><Landcode>GRO</Landcode><CoId>Groenland</CoId></Landen><Landen><ISO>GU</ISO><Co>Guam</Co><Landcode>GUM</Landcode><CoId>Guam</CoId></Landen><Landen><ISO>GY</ISO><Co>Guyana</Co><Landcode>GUY</Landcode><CoId>Guyana</CoId></Landen><Landen><ISO>GW</ISO><Co>Guinee Bissau</Co><Landcode>GW</Landcode><CoId>Guinee Bissau</CoId></Landen><Landen><ISO>HU</ISO><Co>Hungary</Co><Landcode>H</Landcode><CoId>Hungary</CoId></Landen><Landen><ISO>HK</ISO><Co>Hongkong</Co><Landcode>HK</Landcode><CoId>Hongkong</CoId></Landen><Landen><ISO>JO</ISO><Co>Jordanië</Co><Landcode>HKJ</Landcode><CoId>Jordanië</CoId></Landen><Landen><ISO>HM</ISO><Co>Heard Eiland en McDonald Eilanden</Co><Landcode>HMD</Landcode><CoId>Heard Eiland en McDonald Eilanden</CoId></Landen><Landen><ISO>HN</ISO><Co>Honduras</Co><Landcode>HON</Landcode><CoId>Honduras</CoId></Landen><Landen><ISO>HR</ISO><Co>Kroatië</Co><Landcode>HR</Landcode><CoId>Kroatië</CoId></Landen><Landen><ISO>IT</ISO><Co>Italy</Co><Landcode>I</Landcode><CoId>Italy</CoId></Landen><Landen><ISO>IL</ISO><Co>Israel</Co><Landcode>IL</Landcode><CoId>Israel</CoId></Landen><Landen><ISO>IM</ISO><Co>Isle of Man</Co><Landcode>IM</Landcode><CoId>Isle of Man</CoId></Landen><Landen><ISO>IN</ISO><Co>India</Co><Landcode>IND</Landcode><CoId>India</CoId></Landen><Landen><ISO>IO</ISO><Co>British Indian Ocean Territory</Co><Landcode>IOT</Landcode><CoId>British Indian Ocean Territory</CoId></Landen><Landen><ISO>IR</ISO><Co>Iran</Co><Landcode>IR</Landcode><CoId>Iran</CoId></Landen><Landen><ISO>IE</ISO><Co>Ireland</Co><Landcode>IRL</Landcode><CoId>Ireland</CoId></Landen><Landen><ISO>IQ</ISO><Co>Irak</Co><Landcode>IRQ</Landcode><CoId>Irak</CoId></Landen><Landen><ISO>IS</ISO><Co>IJsland</Co><Landcode>IS</Landcode><CoId>IJsland</CoId></Landen><Landen><ISO>JP</ISO><Co>Japan</Co><Landcode>J</Landcode><CoId>Japan</CoId></Landen><Landen><ISO>JM</ISO><Co>Jamaica</Co><Landcode>JA</Landcode><CoId>Jamaica</CoId></Landen><Landen><ISO>JE</ISO><Co>Jersey</Co><Landcode>JE</Landcode><CoId>Jersey</CoId></Landen><Landen><ISO>KH</ISO><Co>Cambodja</Co><Landcode>K</Landcode><CoId>Cambodja</CoId></Landen><Landen><ISO>KG</ISO><Co>Kyrgyzstan</Co><Landcode>KG</Landcode><CoId>Kyrgyzstan</CoId></Landen><Landen><ISO>KI</ISO><Co>Kiribati</Co><Landcode>KIR</Landcode><CoId>Kiribati</CoId></Landen><Landen><ISO>KM</ISO><Co>Comoren</Co><Landcode>KM</Landcode><CoId>Comoren</CoId></Landen><Landen><ISO>KN</ISO><Co>Saint Kitts en Nevis</Co><Landcode>KN</Landcode><CoId>Saint Kitts en Nevis</CoId></Landen><Landen><ISO>KP</ISO><Co>Noord-Korea</Co><Landcode>KO</Landcode><CoId>Noord-Korea</CoId></Landen><Landen><ISO>KW</ISO><Co>Kuwait</Co><Landcode>KWT</Landcode><CoId>Kuwait</CoId></Landen><Landen><ISO>KZ</ISO><Co>Kazachstan</Co><Landcode>KZ</Landcode><CoId>Kazachstan</CoId></Landen><Landen><ISO>LU</ISO><Co>Luxembourg</Co><Landcode>L</Landcode><CoId>Luxembourg</CoId></Landen><Landen><ISO>LA</ISO><Co>Laos</Co><Landcode>LAO</Landcode><CoId>Laos</CoId></Landen><Landen><ISO>LY</ISO><Co>Libië</Co><Landcode>LAR</Landcode><CoId>Libië</CoId></Landen><Landen><ISO>LR</ISO><Co>Liberia</Co><Landcode>LB</Landcode><CoId>Liberia</CoId></Landen><Landen><ISO>LS</ISO><Co>Lesotho</Co><Landcode>LS</Landcode><CoId>Lesotho</CoId></Landen><Landen><ISO>LT</ISO><Co>Lithuania</Co><Landcode>LT</Landcode><CoId>Lithuania</CoId></Landen><Landen><ISO>LV</ISO><Co>Latvia</Co><Landcode>LV</Landcode><CoId>Latvia</CoId></Landen><Landen><ISO>MT</ISO><Co>Malta</Co><Landcode>M</Landcode><CoId>Malta</CoId></Landen><Landen><ISO>MA</ISO><Co>Morocco</Co><Landcode>MA</Landcode><CoId>Morocco</CoId></Landen><Landen><ISO>MY</ISO><Co>Malaysia</Co><Landcode>MAL</Landcode><CoId>Malaysia</CoId></Landen><Landen><ISO>MH</ISO><Co>Marshalleilanden</Co><Landcode>MAR</Landcode><CoId>Marshalleilanden</CoId></Landen><Landen><ISO>MC</ISO><Co>Monaco</Co><Landcode>MC</Landcode><CoId>Monaco</CoId></Landen><Landen><ISO>MD</ISO><Co>Moldavië</Co><Landcode>MD</Landcode><CoId>Moldavië</CoId></Landen><Landen><ISO>MX</ISO><Co>Mexico</Co><Landcode>MEX</Landcode><CoId>Mexico</CoId></Landen><Landen><ISO>MF</ISO><Co>Saint Martin (Franse deel)</Co><Landcode>MF</Landcode><CoId>Saint Martin (Franse deel)</CoId></Landen><Landen><ISO>FM</ISO><Co>Micronesia</Co><Landcode>MIC</Landcode><CoId>Micronesia</CoId></Landen><Landen><ISO>MK</ISO><Co>Macedonië</Co><Landcode>MK</Landcode><CoId>Macedonië</CoId></Landen><Landen><ISO>ME</ISO><Co>Montenegro</Co><Landcode>MNE</Landcode><CoId>Montenegro</CoId></Landen><Landen><ISO>MP</ISO><Co>Noordelijke Mariana Eilanden</Co><Landcode>MNP</Landcode><CoId>Noordelijke Mariana Eilanden</CoId></Landen><Landen><ISO>MO</ISO><Co>Macau</Co><Landcode>MO</Landcode><CoId>Macau</CoId></Landen><Landen><ISO>MZ</ISO><Co>Mozambique</Co><Landcode>MOC</Landcode><CoId>Mozambique</CoId></Landen><Landen><ISO>MN</ISO><Co>Mongolië</Co><Landcode>MON</Landcode><CoId>Mongolië</CoId></Landen><Landen><ISO>MQ</ISO><Co>Martinique</Co><Landcode>MQ</Landcode><CoId>Martinique</CoId></Landen><Landen><ISO>MU</ISO><Co>Mauritius</Co><Landcode>MS</Landcode><CoId>Mauritius</CoId></Landen><Landen><ISO>MS</ISO><Co>Montserrat</Co><Landcode>MSR</Landcode><CoId>Montserrat</CoId></Landen><Landen><ISO>MV</ISO><Co>Maldiven</Co><Landcode>MV</Landcode><CoId>Maldiven</CoId></Landen><Landen><ISO>MW</ISO><Co>Malawi</Co><Landcode>MW</Landcode><CoId>Malawi</CoId></Landen><Landen><ISO>YT</ISO><Co>Mayotte</Co><Landcode>MYT</Landcode><CoId>Mayotte</CoId></Landen><Landen><ISO>NO</ISO><Co>Norway</Co><Landcode>N</Landcode><CoId>Norway</CoId></Landen><Landen><ISO>AN</ISO><Co>Voorheen Nederlandse Antillen</Co><Landcode>NA</Landcode><CoId>Voorheen Nederlandse Antillen</CoId></Landen><Landen><ISO>NC</ISO><Co>Nieuw-Caledonië</Co><Landcode>NCL</Landcode><CoId>Nieuw-Caledonië</CoId></Landen><Landen><ISO>NF</ISO><Co>Norfolk Eiland</Co><Landcode>NFK</Landcode><CoId>Norfolk Eiland</CoId></Landen><Landen><ISO>NI</ISO><Co>Nicaragua</Co><Landcode>NIC</Landcode><CoId>Nicaragua</CoId></Landen><Landen><ISO>NU</ISO><Co>Niue</Co><Landcode>NIU</Landcode><CoId>Niue</CoId></Landen><Landen><ISO>NL</ISO><Co>Nederland</Co><Landcode>NL</Landcode><CoId>Nederland</CoId></Landen><Landen><ISO>NP</ISO><Co>Nepal</Co><Landcode>NPL</Landcode><CoId>Nepal</CoId></Landen><Landen><ISO>NR</ISO><Co>Nauru</Co><Landcode>NR</Landcode><CoId>Nauru</CoId></Landen><Landen><ISO>NZ</ISO><Co>New Sealand</Co><Landcode>NZ</Landcode><CoId>New Sealand</CoId></Landen><Landen><ISO>UZ</ISO><Co>Oezbekistan</Co><Landcode>OEZ</Landcode><CoId>Oezbekistan</CoId></Landen><Landen><ISO>OM</ISO><Co>Oman</Co><Landcode>OMA</Landcode><CoId>Oman</CoId></Landen><Landen><ISO>PT</ISO><Co>Portugal</Co><Landcode>P</Landcode><CoId>Portugal</CoId></Landen><Landen><ISO>PA</ISO><Co>Panama</Co><Landcode>PA</Landcode><CoId>Panama</CoId></Landen><Landen><ISO>PN</ISO><Co>Pitcairn</Co><Landcode>PCN</Landcode><CoId>Pitcairn</CoId></Landen><Landen><ISO>PE</ISO><Co>Peru</Co><Landcode>PE</Landcode><CoId>Peru</CoId></Landen><Landen><ISO>PK</ISO><Co>Pakistan</Co><Landcode>PK</Landcode><CoId>Pakistan</CoId></Landen><Landen><ISO>PL</ISO><Co>Poland</Co><Landcode>PL</Landcode><CoId>Poland</CoId></Landen><Landen><ISO>PW</ISO><Co>Palau</Co><Landcode>PLW</Landcode><CoId>Palau</CoId></Landen><Landen><ISO>PG</ISO><Co>Papua-Nieuw-Guinea</Co><Landcode>PNG</Landcode><CoId>Papua-Nieuw-Guinea</CoId></Landen><Landen><ISO>PR</ISO><Co>Puerto Rico</Co><Landcode>PR</Landcode><CoId>Puerto Rico</CoId></Landen><Landen><ISO>PS</ISO><Co>Palestina</Co><Landcode>PSE</Landcode><CoId>Palestina</CoId></Landen><Landen><ISO>PY</ISO><Co>Paraguay</Co><Landcode>PY</Landcode><CoId>Paraguay</CoId></Landen><Landen><ISO>PF</ISO><Co>Frans Polynesië</Co><Landcode>PYF</Landcode><CoId>Frans Polynesië</CoId></Landen><Landen><ISO>QA</ISO><Co>Qatar</Co><Landcode>QA</Landcode><CoId>Qatar</CoId></Landen><Landen><ISO>AR</ISO><Co>Argentinië</Co><Landcode>RA</Landcode><CoId>Argentinië</CoId></Landen><Landen><ISO>BW</ISO><Co>Botswana</Co><Landcode>RB</Landcode><CoId>Botswana</CoId></Landen><Landen><ISO>TW</ISO><Co>Taiwan</Co><Landcode>RC</Landcode><CoId>Taiwan</CoId></Landen><Landen><ISO>CF</ISO><Co>Centr. Afrikaanse Republ</Co><Landcode>RCA</Landcode><CoId>Centr. Afrikaanse Republ</CoId></Landen><Landen><ISO>CG</ISO><Co>Congo, Republic Of</Co><Landcode>RCB</Landcode><CoId>Congo, Republic Of</CoId></Landen><Landen><ISO>CL</ISO><Co>Chili</Co><Landcode>RCH</Landcode><CoId>Chili</CoId></Landen><Landen><ISO>RE</ISO><Co>Réunion</Co><Landcode>REU</Landcode><CoId>Réunion</CoId></Landen><Landen><ISO>HT</ISO><Co>Haïti</Co><Landcode>RH</Landcode><CoId>Haïti</CoId></Landen><Landen><ISO>ID</ISO><Co>Indonesië</Co><Landcode>RI</Landcode><CoId>Indonesië</CoId></Landen><Landen><ISO>MR</ISO><Co>Mauritanië</Co><Landcode>RIM</Landcode><CoId>Mauritanië</CoId></Landen><Landen><ISO>LB</ISO><Co>Lebanon</Co><Landcode>RL</Landcode><CoId>Lebanon</CoId></Landen><Landen><ISO>MG</ISO><Co>Madagaskar</Co><Landcode>RM</Landcode><CoId>Madagaskar</CoId></Landen><Landen><ISO>ML</ISO><Co>Mali</Co><Landcode>RMM</Landcode><CoId>Mali</CoId></Landen><Landen><ISO>NE</ISO><Co>Niger</Co><Landcode>RN</Landcode><CoId>Niger</CoId></Landen><Landen><ISO>RO</ISO><Co>Romania</Co><Landcode>RO</Landcode><CoId>Romania</CoId></Landen><Landen><ISO>KR</ISO><Co>Zuid-Korea</Co><Landcode>ROK</Landcode><CoId>Zuid-Korea</CoId></Landen><Landen><ISO>UY</ISO><Co>Uruguay</Co><Landcode>ROU</Landcode><CoId>Uruguay</CoId></Landen><Landen><ISO>PH</ISO><Co>Filippijnen</Co><Landcode>RP</Landcode><CoId>Filippijnen</CoId></Landen><Landen><ISO>SM</ISO><Co>San Marino</Co><Landcode>RSM</Landcode><CoId>San Marino</CoId></Landen><Landen><ISO>BI</ISO><Co>Burundi</Co><Landcode>RU</Landcode><CoId>Burundi</CoId></Landen><Landen><ISO>RU</ISO><Co>Russia</Co><Landcode>RUS</Landcode><CoId>Russia</CoId></Landen><Landen><ISO>RW</ISO><Co>Rwanda</Co><Landcode>RWA</Landcode><CoId>Rwanda</CoId></Landen><Landen><ISO>SE</ISO><Co>Sweden</Co><Landcode>S</Landcode><CoId>Sweden</CoId></Landen><Landen><ISO>SB</ISO><Co>Solomoneilanden</Co><Landcode>SB</Landcode><CoId>Solomoneilanden</CoId></Landen><Landen><ISO>CS</ISO><Co>Servië en Montenegro (niet gebruiken)</Co><Landcode>SCG</Landcode><CoId>Servië en Montenegro (niet gebruiken)</CoId></Landen><Landen><ISO>SZ</ISO><Co>Swaziland</Co><Landcode>SD</Landcode><CoId>Swaziland</CoId></Landen><Landen><ISO>SG</ISO><Co>Singapore</Co><Landcode>SGP</Landcode><CoId>Singapore</CoId></Landen><Landen><ISO>GS</ISO><Co>Sandwich Eilanden</Co><Landcode>SGS</Landcode><CoId>Sandwich Eilanden</CoId></Landen><Landen><ISO>SH</ISO><Co>Sint Helena</Co><Landcode>SHN</Landcode><CoId>Sint Helena</CoId></Landen><Landen><ISO>SJ</ISO><Co>Svalbard en Jan Mayen</Co><Landcode>SJM</Landcode><CoId>Svalbard en Jan Mayen</CoId></Landen><Landen><ISO>SK</ISO><Co>Slovakia</Co><Landcode>SK</Landcode><CoId>Slovakia</CoId></Landen><Landen><ISO>SI</ISO><Co>Slovenia</Co><Landcode>SLO</Landcode><CoId>Slovenia</CoId></Landen><Landen><ISO>SR</ISO><Co>Suriname</Co><Landcode>SME</Landcode><CoId>Suriname</CoId></Landen><Landen><ISO>SN</ISO><Co>Senegal</Co><Landcode>SN</Landcode><CoId>Senegal</CoId></Landen><Landen><ISO>SO</ISO><Co>Somalia</Co><Landcode>SP</Landcode><CoId>Somalia</CoId></Landen><Landen><ISO>PM</ISO><Co>Sint Pierre en Miquelon</Co><Landcode>SPM</Landcode><CoId>Sint Pierre en Miquelon</CoId></Landen><Landen><ISO>RS</ISO><Co>Servië</Co><Landcode>SRB</Landcode><CoId>Servië</CoId></Landen><Landen><ISO>ST</ISO><Co>Sao Tome en Principe</Co><Landcode>ST</Landcode><CoId>Sao Tome en Principe</CoId></Landen><Landen><ISO>SD</ISO><Co>Sudan</Co><Landcode>SUD</Landcode><CoId>Sudan</CoId></Landen><Landen><ISO>NA</ISO><Co>Namibië</Co><Landcode>SWA</Landcode><CoId>Namibië</CoId></Landen><Landen><ISO>SX</ISO><Co>Sint Maarten</Co><Landcode>SX</Landcode><CoId>Sint Maarten</CoId></Landen><Landen><ISO>SC</ISO><Co>Seychellen</Co><Landcode>SY</Landcode><CoId>Seychellen</CoId></Landen><Landen><ISO>SY</ISO><Co>Syrië</Co><Landcode>SYR</Landcode><CoId>Syrië</CoId></Landen><Landen><ISO>TH</ISO><Co>Thailand</Co><Landcode>T</Landcode><CoId>Thailand</CoId></Landen><Landen><ISO>TJ</ISO><Co>Tadzjikistan</Co><Landcode>TAD</Landcode><CoId>Tadzjikistan</CoId></Landen><Landen><ISO>CM</ISO><Co>Kameroen</Co><Landcode>TC</Landcode><CoId>Kameroen</CoId></Landen><Landen><ISO>TC</ISO><Co>Turks en Caicos Eilanden</Co><Landcode>TCA</Landcode><CoId>Turks en Caicos Eilanden</CoId></Landen><Landen><ISO>TG</ISO><Co>Togo</Co><Landcode>TG</Landcode><CoId>Togo</CoId></Landen><Landen><ISO>TK</ISO><Co>Tokelau</Co><Landcode>TKL</Landcode><CoId>Tokelau</CoId></Landen><Landen><ISO>TL</ISO><Co>Timor Leste</Co><Landcode>TLS</Landcode><CoId>Timor Leste</CoId></Landen><Landen><ISO>TM</ISO><Co>Turkmenistan</Co><Landcode>TMN</Landcode><CoId>Turkmenistan</CoId></Landen><Landen><ISO>TN</ISO><Co>Tunesië</Co><Landcode>TN</Landcode><CoId>Tunesië</CoId></Landen><Landen><ISO>TO</ISO><Co>Tonga</Co><Landcode>TO</Landcode><CoId>Tonga</CoId></Landen><Landen><ISO>TR</ISO><Co>Turkije</Co><Landcode>TR</Landcode><CoId>Turkije</CoId></Landen><Landen><ISO>TD</ISO><Co>Tsjaad</Co><Landcode>TS</Landcode><CoId>Tsjaad</CoId></Landen><Landen><ISO>TT</ISO><Co>Trinidad/Tobago</Co><Landcode>TT</Landcode><CoId>Trinidad/Tobago</CoId></Landen><Landen><ISO>TV</ISO><Co>Tuvalu</Co><Landcode>TV</Landcode><CoId>Tuvalu</CoId></Landen><Landen><ISO>UA</ISO><Co>Ukraine</Co><Landcode>UA</Landcode><CoId>Ukraine</CoId></Landen><Landen><ISO>UM</ISO><Co>United States Minor Outlying Eilanden</Co><Landcode>UMI</Landcode><CoId>United States Minor Outlying Eilanden</CoId></Landen><Landen><ISO>US</ISO><Co>United States</Co><Landcode>USA</Landcode><CoId>United States</CoId></Landen><Landen><ISO>VA</ISO><Co>Vaticaanstad</Co><Landcode>VAT</Landcode><CoId>Vaticaanstad</CoId></Landen><Landen><ISO>VG</ISO><Co>Britse Maagdeneilanden</Co><Landcode>VGB</Landcode><CoId>Britse Maagdeneilanden</CoId></Landen><Landen><ISO>VI</ISO><Co>Amerikaanse Maagdeneilanden</Co><Landcode>VIR</Landcode><CoId>Amerikaanse Maagdeneilanden</CoId></Landen><Landen><ISO>VN</ISO><Co>Vietnam</Co><Landcode>VN</Landcode><CoId>Vietnam</CoId></Landen><Landen><ISO>VU</ISO><Co>Vanuatu</Co><Landcode>VU</Landcode><CoId>Vanuatu</CoId></Landen><Landen><ISO>GM</ISO><Co>Gambia</Co><Landcode>WAG</Landcode><CoId>Gambia</CoId></Landen><Landen><ISO>SL</ISO><Co>Sierra Leone</Co><Landcode>WAL</Landcode><CoId>Sierra Leone</CoId></Landen><Landen><ISO>NG</ISO><Co>Nigeria</Co><Landcode>WAN</Landcode><CoId>Nigeria</CoId></Landen><Landen><ISO>DM</ISO><Co>Dominica</Co><Landcode>WD</Landcode><CoId>Dominica</CoId></Landen><Landen><ISO>GD</ISO><Co>Grenada</Co><Landcode>WG</Landcode><CoId>Grenada</CoId></Landen><Landen><ISO>LC</ISO><Co>Saint Lucia</Co><Landcode>WL</Landcode><CoId>Saint Lucia</CoId></Landen><Landen><ISO>WF</ISO><Co>Wallis en Futuna</Co><Landcode>WLF</Landcode><CoId>Wallis en Futuna</CoId></Landen><Landen><ISO>WS</ISO><Co>Samoa</Co><Landcode>WSM</Landcode><CoId>Samoa</CoId></Landen><Landen><ISO>VC</ISO><Co>Saint Vincent/Grenadines</Co><Landcode>WV</Landcode><CoId>Saint Vincent/Grenadines</CoId></Landen><Landen><ISO>XK</ISO><Co>Kosovo</Co><Landcode>XK</Landcode><CoId>Kosovo</CoId></Landen><Landen><ISO>YE</ISO><Co>Jemen</Co><Landcode>YMN</Landcode><CoId>Jemen</CoId></Landen><Landen><ISO>YU</ISO><Co>Joegoslavië</Co><Landcode>YU</Landcode><CoId>Joegoslavië</CoId></Landen><Landen><ISO>VE</ISO><Co>Venezuela</Co><Landcode>YV</Landcode><CoId>Venezuela</CoId></Landen><Landen><ISO>ZM</ISO><Co>Zambia</Co><Landcode>Z</Landcode><CoId>Zambia</CoId></Landen><Landen><ISO>ZA</ISO><Co>Zuid-Afrika</Co><Landcode>ZA</Landcode><CoId>Zuid-Afrika</CoId></Landen><Landen><ISO>CD</ISO><Co>Zaïre</Co><Landcode>ZAR</Landcode><CoId>Zaïre</CoId></Landen><Landen><ISO>CD</ISO><Co>Congo, The Democratic Republic Of The</Co><Landcode>ZRE</Landcode><CoId>Congo, The Democratic Republic Of The</CoId></Landen><Landen><ISO>ZW</ISO><Co>Zimbabwe</Co><Landcode>ZW</Landcode><CoId>Zimbabwe</CoId></Landen></AfasGetConnector>

"
}
 
Kees Schepers

kees Schepers

17/05/2011 16:23:38
Quote Anchor link
Probeer eens iets als het volgende:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
ini_set('display_errors', true);
ini_set('soap.wsdl_cache_enabled', '0');
ini_set('soap.wsdl_cache_ttl', '0');

$client = new SoapClient("--het pad--", array('trace' => 1,'exceptions' => 0 ));

$filter="";

$GetDataParam = array('environmentId'=> "---",'userId'=>"----",'password'=>"----",'logonAs'=>"",'connectorId'=>"Landen",'filtersXml'=>$filter);
$GetDataResponse = $client->GetData($GetDataParam);

$document = DOMDocument::loadXML($GetDataResponse['GetDataResult']);
$countries = $document->getElementsByTagName('Landen');
foreach($countries as $country) {
    while(($node = $country->nextSibling) !== null) {
        var_dump($node->nodeName,$node->nodeValue);
    }
}

?>
 
Jens B

Jens B

17/05/2011 16:26:44
Quote Anchor link
Fatal error: Cannot use object of type stdClass as array in /var/www/source-bin/dev/graphics/39/plugins/Jens/Test.php on line 13

Kees nogmaals bedankt voor je tijd!

Edit: sorry foutmelding zat op lijn 13 inplaats van 14.. had een enter meer in mijn script !
Gewijzigd op 17/05/2011 16:27:54 door Jens B
 
Kees Schepers

kees Schepers

17/05/2011 16:47:10
Quote Anchor link
$document = DOMDocument::loadXML($GetDataResponse->GetDataResult);

Zo dan.. (denk ik)
 
Jens B

Jens B

17/05/2011 16:59:40
Quote Anchor link
Kees

Hij deed wel meer.. hij bleef maar laden en laden..
Heb geen eindresultaat gezien ! de server ligt plat.

Iets ging dus niet helemaal goed ! ;)
 
Kees Schepers

kees Schepers

17/05/2011 17:53:05
Quote Anchor link
Oei dat is die while loop.. Even denken..

Lelijke manier:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
foreach(.... as $country) {
  var_dump($country->getElementsByTagName('ISO')->item(0)->nodeValue);
}

?>


Werkt dat?
 
Jens B

Jens B

18/05/2011 09:49:30
Quote Anchor link
Sorry ik moet even opstarten maar, hierop krijg ik dus de fout voor die puntjes
Ik doe waarschijnlijk iets heel doms nu ?

Parse error: syntax error, unexpected '.'
 
Kees Schepers

kees Schepers

18/05/2011 10:09:08
Quote Anchor link
Jezus, kijk dan naar bovenstaande code!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
foreach($countries as $country) {
  var_dump($country->getElementsByTagName('ISO')->item(0)->nodeValue);
}


?>
Gewijzigd op 18/05/2011 10:09:36 door kees Schepers
 
Jens B

Jens B

18/05/2011 10:20:12
Quote Anchor link
haha ja ik durfde het niet zo goed in te vullen vanwege dat probleem van gisteren..

Vind je het goed dat ik je even Jezus noem want je bent even de held van de ochtend ! haha

Ik heb een resultaat !

string(2) "AT" string(2) "AE" string(2) "AF" string(2) "AG" string(2) "AI" string(2) "AL" string(2) "AM" string(2) "AO" string(2) "AD" string(2) "SA" string(2) "AS" string(2) "AQ" string(2) "TF" string(2) "AU" string(2) "AW" string(2) "AZ" string(2) "BE" string(2) "BA" string(2) "BD" string(2) "BB" string(2) "BG" string(2) "BZ" string(2) "BL" string(2) "BM" string(2) "BO" string(2) "BQ" string(2) "BR" string(2) "BH" string(2) "BN" string(2) "BS" string(2) "BT" string(2) "BF" string(2) "MM" string(2) "BV" string(2) "BY" string(2) "CU" string(2) "CC" string(2) "CA" string(2) "CH" string(2) "CI" string(2) "LK" string(2) "CN" string(2) "CO" string(2) "CK" string(2) "CR" string(2) "CV" string(2) "CW" string(2) "CX" string(2) "CY" string(2) "KY" string(2) "CZ" string(2) "DE" string(2) "DJ" string(2) "DK" string(2) "DO" string(2) "BJ" string(2) "DZ" string(2) "ES" string(2) "KE" string(2) "TZ" string(2) "UG" string(2) "EC" string(2) "EE" string(2) "SV" string(2) "GQ" string(2) "ER" string(2) "EH" string(2) "EG" string(2) "ET" string(2) "FR" string(2) "FI" string(2) "FJ" string(2) "LI" string(2) "FK" string(2) "FO" string(2) "GA" string(2) "GB" string(2) "GT" string(2) "GE" string(2) "GF" string(2) "GG" string(2) "GH" string(2) "GI" string(2) "GN" string(2) "GP" string(2) "GR" string(2) "GL" string(2) "GU" string(2) "GY" string(2) "GW" string(2) "HU" string(2) "HK" string(2) "JO" string(2) "HM" string(2) "HN" string(2) "HR" string(2) "IT" string(2) "IL" string(2) "IM" string(2) "IN" string(2) "IO" string(2) "IR" string(2) "IE" string(2) "IQ" string(2) "IS" string(2) "JP" string(2) "JM" string(2) "JE" string(2) "KH" string(2) "KG" string(2) "KI" string(2) "KM" string(2) "KN" string(2) "KP" string(2) "KW" string(2) "KZ" string(2) "LU" string(2) "LA" string(2) "LY" string(2) "LR" string(2) "LS" string(2) "LT" string(2) "LV" string(2) "MT" string(2) "MA" string(2) "MY" string(2) "MH" string(2) "MC" string(2) "MD" string(2) "MX" string(2) "MF" string(2) "FM" string(2) "MK" string(2) "ME" string(2) "MP" string(2) "MO" string(2) "MZ" string(2) "MN" string(2) "MQ" string(2) "MU" string(2) "MS" string(2) "MV" string(2) "MW" string(2) "YT" string(2) "NO" string(2) "AN" string(2) "NC" string(2) "NF" string(2) "NI" string(2) "NU" string(2) "NL" string(2) "NP" string(2) "NR" string(2) "NZ" string(2) "UZ" string(2) "OM" string(2) "PT" string(2) "PA" string(2) "PN" string(2) "PE" string(2) "PK" string(2) "PL" string(2) "PW" string(2) "PG" string(2) "PR" string(2) "PS" string(2) "PY" string(2) "PF" string(2) "QA" string(2) "AR" string(2) "BW" string(2) "TW" string(2) "CF" string(2) "CG" string(2) "CL" string(2) "RE" string(2) "HT" string(2) "ID" string(2) "MR" string(2) "LB" string(2) "MG" string(2) "ML" string(2) "NE" string(2) "RO" string(2) "KR" string(2) "UY" string(2) "PH" string(2) "SM" string(2) "BI" string(2) "RU" string(2) "RW" string(2) "SE" string(2) "SB" string(2) "CS" string(2) "SZ" string(2) "SG" string(2) "GS" string(2) "SH" string(2) "SJ" string(2) "SK" string(2) "SI" string(2) "SR" string(2) "SN" string(2) "SO" string(2) "PM" string(2) "RS" string(2) "ST" string(2) "SD" string(2) "NA" string(2) "SX" string(2) "SC" string(2) "SY" string(2) "TH" string(2) "TJ" string(2) "CM" string(2) "TC" string(2) "TG" string(2) "TK" string(2) "TL" string(2) "TM" string(2) "TN" string(2) "TO" string(2) "TR" string(2) "TD" string(2) "TT" string(2) "TV" string(2) "UA" string(2) "UM" string(2) "US" string(2) "VA" string(2) "VG" string(2) "VI" string(2) "VN" string(2) "VU" string(2) "GM" string(2) "SL" string(2) "NG" string(2) "DM" string(2) "GD" string(2) "LC" string(2) "WF" string(2) "WS" string(2) "VC" string(2) "XK" string(2) "YE" string(2) "YU" string(2) "VE" string(2) "ZM" string(2) "ZA" string(2) "CD" string(2) "CD" string(2) "ZW"



Toevoeging op 18/05/2011 10:25:19:

Dankjewel ! Nu kan ik vooruit.. geniaal

Toevoeging op 18/05/2011 11:17:10:

Als laatste vraag Kees

Kan ik ook heel <Landen> presenteren in 1 keer ?

Dus 1 item <Landen> met tussenliggende nodes
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.