Sockets

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »
Sian van der Heide

Sian van der Heide

23/02/2008 23:40:00
Quote Anchor link
Hallo,
Ik heb op mijn Webserver (met Apache 2.2.8, PHP 5.2.1 en MySQL 5) een probleem.
Ik heb een programma/script dat goed werkt, alleen als ik hem testen wil komt er een error (Call to undefined function).

Het heeft te maken met de sockets. Alleen ik heb in php.ini php_sockets.dll wel geopend en ook het bestand (php_sockets.dll) gedownload en in de map exentions gedaan.

Wie weet hoe dit komt en kan mij helpen?

Alvast Bedankt!

P.S. Ik heb de server wel herstart..
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 06:16:54
 
Danny Roelofs

Danny Roelofs

24/02/2008 00:14:00
Quote Anchor link
Ik weet het niet zeker, eigenlijk helemaal haast niet.. maar ik ben even erg diep aan het graven en mijn geheugen zegt.. van nou.. zou mogelijk...

Ik heb ooit eens gelezen dat er een php_sockets.dll was die niet voor php5 werkte, wel voor php4... maar ik weet het echt niet zeker, ik draai zelf onder linux dus ik verdiep me niet in windows omgevingen.

En ja, moet een DLL vanuit de extensions map geladen worden?.. ja ik weet het niet hoor.. best mogelijk.. maar gezien windows altijd haar librarys ergens in c:/windows/system of system32 heeft staan..

Maar goed.. je hebt weinig aan me ;-).. maar ik zit even met je mee te denken.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

24/02/2008 00:20:00
Quote Anchor link
Kijk eens in je phpinfo(). Als sockets inderdaad enabled zijn zoals je verwacht, zul je daar een kopje over sockets tegen moeten komen...
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

24/02/2008 09:32:00
Quote Anchor link
Blanche schreef op 24.02.2008 00:20:
Kijk eens in je phpinfo(). Als sockets inderdaad enabled zijn zoals je verwacht, zul je daar een kopje over sockets tegen moeten komen...


en dan heb je dus een typfout gemaakt ;)
 
Sian van der Heide

Sian van der Heide

24/02/2008 19:48:00
Quote Anchor link
Misschien wil iemand even kijken?

Dit is mijn phpinfo pagina:

http://test-site.awardspace.com/phpinfo.htm/

Ik heb niet veel ervaring met dit soort dingen, misschien wil iemand even kijken?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

24/02/2008 19:49:00
Quote Anchor link
Je link geeft een advertentie.
 
Sian van der Heide

Sian van der Heide

24/02/2008 19:57:00
Quote Anchor link
Nu niet meer, er was een fout met het uploaden.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

24/02/2008 20:00:00
Quote Anchor link
Ik mis --enable-sockets' in je Configure Command.
Edit:
In php.ini kom je ergens deze regel tegen:

;extension=php_sockets.dll

die puntkomma daarvoor mag weg
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Sian van der Heide

Sian van der Heide

25/02/2008 08:59:00
Quote Anchor link
Die was er al voor weg.
 
Tom K

Tom K

25/02/2008 10:06:00
Quote Anchor link
heb je je server weer gerestard
 
Sian van der Heide

Sian van der Heide

25/02/2008 10:07:00
Quote Anchor link
Waarom zou ik? Ik had die ; er al voor weg gehaald. Er is tot nu toe niets meer veranderd voordat ik dit topic gestart had.
 
Tom K

Tom K

25/02/2008 10:13:00
Quote Anchor link
dan zit je waarschijlijk in de verkeerde ini file. je hebt ook 2 andere bestanden. open in je tekstverwerken php.ini.recommended en haal daar die ; weg. sla het bestand daarna op als .ini
 
Jelmer -

Jelmer -

25/02/2008 11:13:00
Quote Anchor link
Let wel dat je je server moet herstarten wanneer je configuratiebestanden aanpast. Dat geldt voor httpd.conf van Apache, en bij mijn weten ook voor php.ini van PHP aangezien PHP meestal als module van Apache is geïnstalleerd.

Verder moet PHP het bestand (php_sockets.dll) natuurlijk kunnen vinden. Je kan waarschijnlijk in de logfile van PHP en/of Apache wel terugvinden of dat fout gaat.
 
Sian van der Heide

Sian van der Heide

25/02/2008 11:58:00
Quote Anchor link
Ik kan die php.ini.recommed niet vinden.. Ik heb de server weer gerestart en hij geeft weer aan: Fatal error: Call to undefined function socket_create() in C:\Server\Apache2\htdocs\chat\api.php on line 760
 
Jelmer -

Jelmer -

25/02/2008 12:53:00
Quote Anchor link
Zet in je php.ini ook eens de "display startup errors" aan, misschien dat er dan wat meer naar voren komt. En weet je zeker dat je het bestand C:\Server\Apache2\PHP\php.ini aanpast en nadat je het hebt opgeslagen om de nieuwe instellingen te proberen eerst Apache herstart?
 
Sian van der Heide

Sian van der Heide

25/02/2008 13:30:00
Quote Anchor link
Ik krijg dit lijstje, waar moet ik de ; voor weg halen?

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
; Error handling and logging ;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

; error_reporting is a bit-field. Or each number up to get desired error
; reporting level
; E_ALL - All errors and warnings (doesn't include E_STRICT)
; E_ERROR - fatal run-time errors
; E_RECOVERABLE_ERROR - almost fatal run-time errors
; E_WARNING - run-time warnings (non-fatal errors)
; E_PARSE - compile-time parse errors
; E_NOTICE - run-time notices (these are warnings which often result
; from a bug in your code, but it's possible that it was
; intentional (e.g., using an uninitialized variable and
; relying on the fact it's automatically initialized to an
; empty string)
; E_STRICT - run-time notices, enable to have PHP suggest changes
; to your code which will ensure the best interoperability
; and forward compatibility of your code
; E_CORE_ERROR - fatal errors that occur during PHP's initial startup
; E_CORE_WARNING - warnings (non-fatal errors) that occur during PHP's
; initial startup
; E_COMPILE_ERROR - fatal compile-time errors
; E_COMPILE_WARNING - compile-time warnings (non-fatal errors)
; E_USER_ERROR - user-generated error message
; E_USER_WARNING - user-generated warning message
; E_USER_NOTICE - user-generated notice message
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.