Sokker Manager

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

MrX

MrX

17/08/2007 11:51:00
Quote Anchor link
Het gaat om volgende site: http://online.sokker.org/xmlinfo.php

Mijn vraag: Hoe kan ik via mijn server, Login en Wachtwoord verzenden naar hun server om zo de informatie op te halen naar mijn server?

cURL kan ik niet gebruiken.
Ik moet dus alles doen met file_get_contents()
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 21:14:48
 
- wes  -

- wes -

17/08/2007 11:52:00
Quote Anchor link
je bent je ervan bewust dat je het schrijft als: soccer ... mag ik hopen
 
MrX

MrX

17/08/2007 12:02:00
Quote Anchor link
Ik ben ervan bewust dat je het Sokker schrijft, kijk maar hier: http://online.sokker.org/

Soccer = Engels
Sokker = Pools
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door MrX
 
Harm

Harm

17/08/2007 12:05:00
Quote Anchor link
Het is Soccer. Maar dat maakt even niet uit. Ja je moet met de functie: file_get_contents() gegevens van een andere site weghalen. Hoe het precies moet weet ik niet!
 
MrX

MrX

17/08/2007 12:18:00
Quote Anchor link
Harm schreef op 17.08.2007 12:05:
Het is Soccer.
Waarom die discussie van Sokker of Soccer? Het is Sokker omdat het een poolse site is.

Harm schreef op 17.08.2007 12:05:
Ja je moet met de functie: file_get_contents() gegevens van een andere site weghalen. Hoe het precies moet weet ik niet!
Ik weet wel hoe file_get_contents werkt, dat is geen probleem. Ik wou weten hoe je via een form gegevens kan verzenden naar een website. Kijk link in eerste post.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

17/08/2007 12:27:00
Quote Anchor link
Kan je op je server wel gebruik maken van fopen? (met urlwrappers, dus naar buiten toe)
 
MrX

MrX

17/08/2007 12:43:00
Quote Anchor link
fopen() kan ik gebruiken alleen cURL() niet.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

17/08/2007 12:57:00
 
MrX

MrX

17/08/2007 13:16:00
Quote Anchor link
@Arjan Kapteijn: Wat zou ik zonder jouw moeten doen? Je hebt weeral eens iemand uit de nood geholpen! :) :) :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.