[solved] De rest stoppen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

17/06/2010 16:19:06
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb even een kort vraag.
Ik ben bezig met een banscript, die geïnclude word.
Ik vraag me af of er een manier is om, als je IP bijvoorbeeld in de database voorkomt, de rest van het document niet meer word uitgevoert.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?
if($_SERVER['REMOTE_ADDR'] == $row['IP']){
echo 'Beste,<br>
je bent verbannen tot '
.$bantijd.' omdat:<br>
<b>'
.$banrede.'</b><br>
Kom op '
.$bantijd.' weer terug a.u.b. :)';

}

?>

<!--hier staat de rest van de website, maar mag niet worden laten zien als je een ban hebt.--!> [/CODE]
Gewijzigd op 17/06/2010 16:48:29 door Maestro Roboroads
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 01:04:49
 
- Mark -

- Mark -

17/06/2010 16:20:27
Quote Anchor link
zie de functie exit()
 
TJVB tvb

TJVB tvb

17/06/2010 16:22:11
Quote Anchor link
Ik ben wel nieuwsgierig hoe je dit laad. Het lijkt erop alsof je een volledige tabel inlaad en dan controleert of de waarde gelijk is aan het ip.
 
Sander de Vos

Sander de Vos

17/06/2010 16:24:20
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?
if($_SERVER['REMOTE_ADDR'] == $row['IP']){
echo 'Beste,<br>
je bent verbannen tot '
.$bantijd.' omdat:<br>
<b>'
.$banrede.'</b><br>
Kom op '
.$bantijd.' weer terug a.u.b. :)';
die();
}

?>

<!--hier staat de rest van de website, maar mag niet worden laten zien als je een ban hebt.--!>
 
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

17/06/2010 16:26:54
Quote Anchor link
Sander de Vos op 17/06/2010 16:24:20:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?
if($_SERVER['REMOTE_ADDR'] == $row['IP']){
echo 'Beste,<br>
je bent verbannen tot '
.$bantijd.' omdat:<br>
<b>'
.$banrede.'</b><br>
Kom op '
.$bantijd.' weer terug a.u.b. :)';
die();
}

?>

<!--hier staat de rest van de website, maar mag niet worden laten zien als je een ban hebt.--!>


Werkt dit ook voor de HTML, Die na het script komt en buiten de
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? ?>
komt?
 
Erik Rijk

Erik Rijk

17/06/2010 16:29:13
Quote Anchor link
Zoek de functie eens op, op php.net...
 
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

17/06/2010 16:34:57
Quote Anchor link
Al gedaan, maar er staat niet in of hij de HTML na de exit/die, dat buiten de Start en eindigtekens van PHP staat ook niet uitvoert, anders was ik hier niet wezen vragen :)

TJVB tvb op 17/06/2010 16:22:11:
Ik ben wel nieuwsgierig hoe je dit laad. Het lijkt erop alsof je een volledige tabel inlaad en dan controleert of de waarde gelijk is aan het ip.

ga ik niet doen, dit was iets snel getypt, Ik moet "WHERE ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR']" in de query zetten, en dan:
if(mysql_num_rows > 0){
Ik weet het ;)
Gewijzigd op 17/06/2010 16:39:17 door Maestro Roboroads
 
Sander de Vos

Sander de Vos

17/06/2010 16:39:48
Quote Anchor link
Ja, dit werkt ook voor HTML.
Zelf al heb je de PHP functie gelezen en het staat er niet, had je natuurlijk zelf ook wel het een of ander kunnen uitproberen.
 
Maestro Roboroads

Maestro Roboroads

17/06/2010 16:41:51
Quote Anchor link
Sander de Vos op 17/06/2010 16:39:48:
had je natuurlijk zelf ook wel het een of ander kunnen uitproberen.


Truestory,
Dankjulliewel voor de hulp =D
 
Sander de Vos

Sander de Vos

17/06/2010 16:44:42
Quote Anchor link
Geen dank ;)
 

17/06/2010 18:34:09
Quote Anchor link
Er zijn talloze manieren die dit kunnen omzeilen, sommige manieren zijn zo gniepig dat je het echt niet kunt blokkeren.
 
Roel -

Roel -

17/06/2010 20:42:38
Quote Anchor link
Idd, ik heb zelf ook een IP-adres ban script maar dat is niet echt effectief. Als je met gebruikers werkt moet je gewoon accounts verbannen en geen IP-adressen.
 

17/06/2010 22:42:54
Quote Anchor link
Roel van de Water op 17/06/2010 20:42:38:
Idd, ik heb zelf ook een IP-adres ban script maar dat is niet echt effectief. Als je met gebruikers werkt moet je gewoon accounts verbannen en geen IP-adressen.


Mjah, das ook niet alles, want je kunt dan gewoon weer een nieuw account aanmaken...
Eigenlijk moet je proberen om te zorgen dat je niet in een situatie komt waar je een gebruiker moet verbannen, of je moet proberen de situatie op te lossen.
Als je verband, dan ben je ook niet echt goed bezig.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.