Sommige afbeeldingen worden niet geüpload

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Programmeren van zelflerende robots Werken op kantoor en testen in de bedrijfshal Je krijgt verantwoordelijkheid, vrijheid en je mag werken naar eigen inzicht De organisatie Hier ga je aan de slag Een bedrijf dat innovatieve robottoepassingen ontwerpt en bouwt voor onder andere de staal industrie, energie- bouw- en agrarische sector. De robots die vaak in combinatie met diverse randapparatuur geleverd worden vormen een totaaloplossing voor de klant. Dit zijn klanten over de hele wereld, van België en Duitsland tot China, India, maar ook in Nederland. Projecten waar momenteel aan wordt

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »
Rick Okkersen

Rick Okkersen

14/07/2020 16:00:54
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb een simpel php script geschreven dat afbeeldingen upload naar de server, er een naam aan geeft, opslaat in een SQL database etc.

Dit heb ik al vaker gedaan, en er waren eigenlijk geen problemen. Het script werkte prima.

Na ongeveer 23 afbeeldingen succesvol geüpload te hebben ging het mis. Het PHP bestand werd niet meer geladen (de browser bleef laden....) Uiteindelijk verscheen er een wit scherm, geen errors of niks... Als ik het formulier verstuur, en alleen een var_dump($_POST) doe, geeft dit ook een langdurige laadtijd en uiteindelijk een witte pagina. Als ik het formulier verstuur zonder een bestand toe te voegen, is alles in orde.

- Er was nog ruimte op de server, want de eerder geüploade bestanden deden het nu ook weer.
- Omdat ik dit formulier alleen zelf gebruik, checkt PHP niet of het bestand te groot is. De upload_max_filesize is 32M (de afbeeldingen zijn allemaal ongeveer 1,5MB)
- Ik heb uiteraard niks veranderd aan het script.

Kan iemand mij helpen?

HTML FORM:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<form class="form-signin" method="post" action="includes/form/fotos.php" enctype="multipart/form-data">

    <h1 class="h3 mb-3 font-weight-normal">Voeg foto's toe</h1>
    <input type="hidden" name="id" value="<?php echo generateRandomString(); ?>">
    <input type="file" name="fileToUpload" id="fileToUpload"><br>
    <br>
    <p>Past bij vraag:</p>
    <select class="form-control" name="vraag">
      <option>--</option>
      <option>1</option>
      <option>2</option>
      <option>3</option>
      <option>4</option>
      <option>5</option>
      <option>6</option>
    </select>
    <br>
    <input type="checkbox" name="containingperson[]" value="Frans">
    <label>Frans</label><br>
    <input type="checkbox" name="containingperson[]" value="Mia">
    <label>Mia</label><br>
    <input type="checkbox" name="containingperson[]" value="Wanda">
    <label>Wanda</label><br>
    <input type="checkbox" name="containingperson[]" value="Cecile">
    <label>Cecile</label><br>
    <input type="checkbox" name="containingperson[]" value="Anderen">
    <label>Anderen</label><br>
    <select class="form-control" id="gelegenheid" name="gelegenheid">
      <option>--</option>
      <?php foreach($gelegenheden as $value) {?>
        <option><?php echo $value; ?></option>
      <?php } ?>
      <option>Anders</option>
    </select><br>
    <input style="display: none" id="anders_gelegenheid" class="form-control" type="text" name="anders_gelegenheid" placeholder="Gelegenheid (anders)">
    <br>
    <button class="btn btn-lg btn-primary btn-block" name="submit" type="submit">Opslaan</button>
  </form>


PHP:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php

include "../dbconn.php";

$target_dir = "../uploads/fotos/";
$imageFileType = strtolower(pathinfo($_FILES["fileToUpload"]["name"],PATHINFO_EXTENSION));
$target_file = $target_dir . $_POST['id'] . "." . $imageFileType;

//Check if image file is a actual image or fake image
if(isset($_POST["submit"])) {
  if (move_uploaded_file($_FILES["fileToUpload"]["tmp_name"], $target_file)) {
    $vraag = $_POST['vraag'];
    $personen = json_encode($_POST['containingperson']);
    $gelegenheid = htmlspecialchars(stripslashes($_POST['gelegenheid']));
    if ($gelegenheid == "Anders") {
      $gelegenheid = htmlspecialchars(stripslashes($_POST['anders_gelegenheid']));
    }

    $foto = $_POST['id'] . "." . $imageFileType;
    $sql = "INSERT INTO vriendenboek_fotos (`vraag`, `personen`, `gelegenheid`, `foto`) VALUES ('$vraag', '$personen', '$gelegenheid', '$foto')";
    mysqli_query($conn, $sql);
    header('Location: ../../fotos.php');
  }
else {
    echo "Sorry, there was an error uploading your file.";
  }
}


?>
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 19:36:33
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/07/2020 16:08:20
Quote Anchor link
Ik zou dan toch even wat meer debugging inbouwen in je script.
$_FILES['fileToUpload']['error'] zal vast wel wat meer details geven.

Zie ook: https://www.php.net/manual/en/features.file-upload.errors.php

PS: Er zit wel SQL-injection in je query, dus je bent behoorlijk vatbaar voor misbruik.

Ook adviseer ik om niet te filteren en te escapen op je input, maar dit te doen op je output.
Gewijzigd op 14/07/2020 16:10:26 door - Ariën -
 
Rick Okkersen

Rick Okkersen

14/07/2020 16:09:50
Quote Anchor link
Er is helaas 1 probleem. Het lijkt wel alsof de browser gewoon heel lang doet over het laden van een lege pagina. Als ik op de verwerkingspagina alle code weghaal, en vervang door echo 'hi'; werkt dat ook niet....

SQL injection is niet erg, deze pagina staat op een lokale server in mijn netwerk, en alleen ik gebruik m
Gewijzigd op 14/07/2020 16:10:49 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/07/2020 16:14:34
Quote Anchor link
Quoten van het eerst voorgaande bericht is niet nodig hoor, ik heb je quote even verwijderd. Je kan onderin gewoon de 'Snel reageren' functie gebruiken.

Er is een timeout, misschien zie je wel wat meer. Zorg ervoor dat je alle foutafhandeling in PHP aanzet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
ini_set('display_errors', 1);
ini_set('display_startup_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);
?>

En kijk dus ook naar de errors van je upload. Misschien krijg je daar nog een interessante error-code uit?

Over de SQL-injection: Dan alsnog kan je met een fout teken ook meteen je query vernachelen. Dus ik raad aan om de SQL-injection alsnog op te lossen. Anders heb je kans dat je wel foto's uploadt, maar dat je het pad niet in de database plaatst. Bovendien kan ook je query mislukken, dus zou een controle daarop ook niet misstaan.

En dan nog iets: Wat als iemand nu een PHP-script uploadt? Of wat anders?
mag dat ook? Want ik zie geen enkele veiligheid...
Gewijzigd op 14/07/2020 16:24:45 door - Ariën -
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

14/07/2020 17:13:50
Quote Anchor link
Wit scherm -> check je errorlog. Waarschijnlijk raakt het geheugen dat het PHP-bestand mag gebruiken op tijdens de uitvoer. Maar als dit allemaal aparte uploads zijn, waarbij je maar 1 foto per keer upload... apart?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.