Sommige afbeeldingen worden niet geüpload

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »
Rick Okkersen

Rick Okkersen

14/07/2020 16:00:54
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb een simpel php script geschreven dat afbeeldingen upload naar de server, er een naam aan geeft, opslaat in een SQL database etc.

Dit heb ik al vaker gedaan, en er waren eigenlijk geen problemen. Het script werkte prima.

Na ongeveer 23 afbeeldingen succesvol geüpload te hebben ging het mis. Het PHP bestand werd niet meer geladen (de browser bleef laden....) Uiteindelijk verscheen er een wit scherm, geen errors of niks... Als ik het formulier verstuur, en alleen een var_dump($_POST) doe, geeft dit ook een langdurige laadtijd en uiteindelijk een witte pagina. Als ik het formulier verstuur zonder een bestand toe te voegen, is alles in orde.

- Er was nog ruimte op de server, want de eerder geüploade bestanden deden het nu ook weer.
- Omdat ik dit formulier alleen zelf gebruik, checkt PHP niet of het bestand te groot is. De upload_max_filesize is 32M (de afbeeldingen zijn allemaal ongeveer 1,5MB)
- Ik heb uiteraard niks veranderd aan het script.

Kan iemand mij helpen?

HTML FORM:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<form class="form-signin" method="post" action="includes/form/fotos.php" enctype="multipart/form-data">

    <h1 class="h3 mb-3 font-weight-normal">Voeg foto's toe</h1>
    <input type="hidden" name="id" value="<?php echo generateRandomString(); ?>">
    <input type="file" name="fileToUpload" id="fileToUpload"><br>
    <br>
    <p>Past bij vraag:</p>
    <select class="form-control" name="vraag">
      <option>--</option>
      <option>1</option>
      <option>2</option>
      <option>3</option>
      <option>4</option>
      <option>5</option>
      <option>6</option>
    </select>
    <br>
    <input type="checkbox" name="containingperson[]" value="Frans">
    <label>Frans</label><br>
    <input type="checkbox" name="containingperson[]" value="Mia">
    <label>Mia</label><br>
    <input type="checkbox" name="containingperson[]" value="Wanda">
    <label>Wanda</label><br>
    <input type="checkbox" name="containingperson[]" value="Cecile">
    <label>Cecile</label><br>
    <input type="checkbox" name="containingperson[]" value="Anderen">
    <label>Anderen</label><br>
    <select class="form-control" id="gelegenheid" name="gelegenheid">
      <option>--</option>
      <?php foreach($gelegenheden as $value) {?>
        <option><?php echo $value; ?></option>
      <?php } ?>
      <option>Anders</option>
    </select><br>
    <input style="display: none" id="anders_gelegenheid" class="form-control" type="text" name="anders_gelegenheid" placeholder="Gelegenheid (anders)">
    <br>
    <button class="btn btn-lg btn-primary btn-block" name="submit" type="submit">Opslaan</button>
  </form>


PHP:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<?php

include "../dbconn.php";

$target_dir = "../uploads/fotos/";
$imageFileType = strtolower(pathinfo($_FILES["fileToUpload"]["name"],PATHINFO_EXTENSION));
$target_file = $target_dir . $_POST['id'] . "." . $imageFileType;

//Check if image file is a actual image or fake image
if(isset($_POST["submit"])) {
  if (move_uploaded_file($_FILES["fileToUpload"]["tmp_name"], $target_file)) {
    $vraag = $_POST['vraag'];
    $personen = json_encode($_POST['containingperson']);
    $gelegenheid = htmlspecialchars(stripslashes($_POST['gelegenheid']));
    if ($gelegenheid == "Anders") {
      $gelegenheid = htmlspecialchars(stripslashes($_POST['anders_gelegenheid']));
    }

    $foto = $_POST['id'] . "." . $imageFileType;
    $sql = "INSERT INTO vriendenboek_fotos (`vraag`, `personen`, `gelegenheid`, `foto`) VALUES ('$vraag', '$personen', '$gelegenheid', '$foto')";
    mysqli_query($conn, $sql);
    header('Location: ../../fotos.php');
  }
else {
    echo "Sorry, there was an error uploading your file.";
  }
}


?>
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 20:37:01
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/07/2020 16:08:20
Quote Anchor link
Ik zou dan toch even wat meer debugging inbouwen in je script.
$_FILES['fileToUpload']['error'] zal vast wel wat meer details geven.

Zie ook: https://www.php.net/manual/en/features.file-upload.errors.php

PS: Er zit wel SQL-injection in je query, dus je bent behoorlijk vatbaar voor misbruik.

Ook adviseer ik om niet te filteren en te escapen op je input, maar dit te doen op je output.
Gewijzigd op 14/07/2020 16:10:26 door - Ariën -
 
Rick Okkersen

Rick Okkersen

14/07/2020 16:09:50
Quote Anchor link
Er is helaas 1 probleem. Het lijkt wel alsof de browser gewoon heel lang doet over het laden van een lege pagina. Als ik op de verwerkingspagina alle code weghaal, en vervang door echo 'hi'; werkt dat ook niet....

SQL injection is niet erg, deze pagina staat op een lokale server in mijn netwerk, en alleen ik gebruik m
Gewijzigd op 14/07/2020 16:10:49 door - Ariën -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/07/2020 16:14:34
Quote Anchor link
Quoten van het eerst voorgaande bericht is niet nodig hoor, ik heb je quote even verwijderd. Je kan onderin gewoon de 'Snel reageren' functie gebruiken.

Er is een timeout, misschien zie je wel wat meer. Zorg ervoor dat je alle foutafhandeling in PHP aanzet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
ini_set('display_errors', 1);
ini_set('display_startup_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);
?>

En kijk dus ook naar de errors van je upload. Misschien krijg je daar nog een interessante error-code uit?

Over de SQL-injection: Dan alsnog kan je met een fout teken ook meteen je query vernachelen. Dus ik raad aan om de SQL-injection alsnog op te lossen. Anders heb je kans dat je wel foto's uploadt, maar dat je het pad niet in de database plaatst. Bovendien kan ook je query mislukken, dus zou een controle daarop ook niet misstaan.

En dan nog iets: Wat als iemand nu een PHP-script uploadt? Of wat anders?
mag dat ook? Want ik zie geen enkele veiligheid...
Gewijzigd op 14/07/2020 16:24:45 door - Ariën -
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

14/07/2020 17:13:50
Quote Anchor link
Wit scherm -> check je errorlog. Waarschijnlijk raakt het geheugen dat het PHP-bestand mag gebruiken op tijdens de uitvoer. Maar als dit allemaal aparte uploads zijn, waarbij je maar 1 foto per keer upload... apart?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.