Soort popup

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »
Lord Gaga

Lord Gaga

21/08/2011 19:32:07
Quote Anchor link
Hallo,

Nu ik verder ben met mn winkelstraat, wil ik dat mensen items kunnen kopen (RPG).
Ik had het idee dat de hele pagina dus ietsjes donkerder word en dat er in het midden een soort popup verschijnt. Dit zie je ook wel eens bij sites waarbij je op een afbeelding kunt klikken, en je dan de vergrootte versie ziet.

Ik heb wat rondgezocht naar tutorials voor dit, maar ik kan niks vinden.
(Het grootste probleem is dat ik de donkere div nooit over de hele pagina krijg)

Heeft iemand hier een tutorial voor?
Alvast bedankt
Gewijzigd op 21/08/2011 19:39:41 door Lord Gaga
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 15:53:38
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/08/2011 19:48:01
Quote Anchor link
Ik gebruik hier de kant en klare fancybox voor.
 
Mike van den Berg

Mike van den Berg

21/08/2011 20:13:21
Quote Anchor link
JS Lightbox al geprobeerd?

http://www.lokeshdhakar.com/projects/lightbox2/

Zie daar de demo waarbij de site zelf donkerder word naarmate de popup word weergeven.
 
Lord Gaga

Lord Gaga

21/08/2011 22:51:40
Quote Anchor link
Jaa, die bedoel ik, maar werkt dit ook met div's ipv afbeeldingen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/08/2011 22:55:06
Quote Anchor link
Geloof ik niet, dan zou je moeten kijken naar de Fancybox.
 
Lord Gaga

Lord Gaga

21/08/2011 22:57:19
Quote Anchor link
Hmmm.. ik denk dat Fancybox wel werkt omdat bij de tweede rij voorbeelden ook tekst onder de afbeelding staat..

Iig bedankt :)
 
Mike van den Berg

Mike van den Berg

21/08/2011 23:12:23
Quote Anchor link
Ja, dat kan wel,
Probeer lightbox of ga naar jquery en zoek daar lightbox.

Ik gebruik het op eerdere sites met tekst.
Mocht lightbox niet werken, zoek dan shadowbox.

Succes!
 
Write Down

Write Down

21/08/2011 23:29:02
Quote Anchor link
Ik gebruik deze Hierbij kan je zowel tekst als afbeeldingen gebruiken. Werkt trouwens ook erg makkelijk.
 
Lord Gaga

Lord Gaga

22/08/2011 00:19:03
Quote Anchor link
Ik heb nu dit stukje code, en het werkt helemaal, maar ik weet niet hoe ik nu een actie aan de 'Kopen'-button hang:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$select
= "SELECT * FROM site_items ";
$query = mysqli_query($con, $select);

while($list = mysqli_fetch_object($query))
{

  if ($list->source != '')
  {

    echo '<div class="item-shop-' . $list->shop . '" style="position: absolute; z-index: 5; left: ' . $list->x . 'px; top: ' . $list->y . 'px;"><a href="javascript: void(0);" OnClick="$.prompt(\'<h3><b>' . $list->name . '</b></h3><br>' . $list->desc . '<br><br><b>Prijs:</b> ' . convert($list->cost, 'all') . ' Galjoenen\', {buttons: {Kopen: true, Annuleren: false} })" class="tooltip" title="' . nl2br($list->desc) . '"><img alt="" src=" ' . $config['com'] . '/' . $list->source .'"></a></div>';
  }
}

?>


Zoals je ziet staat er ergens in de code: {Kopen: true, Annuleren: false}
Nu wil ik dat als je op kopen klikt, er iets in de database gezet word, ik denk dat dit moet met AJAX maar ik weet niet hoe ik dat hieraan link.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/08/2011 00:28:54
Quote Anchor link
Met de Fancybox kan je iframes en via AJAX makkelijk pagina's inladen ;-)
 
Lord Gaga

Lord Gaga

22/08/2011 00:33:26
Quote Anchor link
Hmmm.. ben niet zo'n fan van Iframes.. :P

Toevoeging op 22/08/2011 12:36:46:

Ik heb het script in een functie gezet en nog iets aangepast:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
function BuyItem(title, desc)
{
  var temp =
  {
    state0:
    {
      html: desc,  
      buttons: { Kopen: true },
      focus: 0,
      submit: function(v,m,f)
                  {
                    if(v)
                    {
                      $.prompt.goToState('state1');
                    }
                    return false;
                  }
    },
    state1:
    {
      html: title +'<br>Weet je zeker dat je dit item wilt kopen?',
      buttons: { Terug: -1, Kopen: 1 },
      focus: 0,
      submit: function(v,m,f)
                 {
        if(v==1)
                    {                                
          $.prompt.goToState('state2');
                    }
        else if(v =-1)
                    {
          $.prompt.goToState('state0');
                    }
        return false;
      }
    },
    state2:
    {
      html: title + '<br>Je hebt dit item succesvol gekocht!',
      buttons: { Oke: false }
    }

  }

  $.prompt(temp);


}


Maar ik weet nog steeds niet waar ik nu de AJAX request tussen moet zetten..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.