Soort popup

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »
Lord Gaga

Lord Gaga

21/08/2011 19:32:07
Quote Anchor link
Hallo,

Nu ik verder ben met mn winkelstraat, wil ik dat mensen items kunnen kopen (RPG).
Ik had het idee dat de hele pagina dus ietsjes donkerder word en dat er in het midden een soort popup verschijnt. Dit zie je ook wel eens bij sites waarbij je op een afbeelding kunt klikken, en je dan de vergrootte versie ziet.

Ik heb wat rondgezocht naar tutorials voor dit, maar ik kan niks vinden.
(Het grootste probleem is dat ik de donkere div nooit over de hele pagina krijg)

Heeft iemand hier een tutorial voor?
Alvast bedankt
Gewijzigd op 21/08/2011 19:39:41 door Lord Gaga
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 14:06:35
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/08/2011 19:48:01
Quote Anchor link
Ik gebruik hier de kant en klare fancybox voor.
 
Mike van den Berg

Mike van den Berg

21/08/2011 20:13:21
Quote Anchor link
JS Lightbox al geprobeerd?

http://www.lokeshdhakar.com/projects/lightbox2/

Zie daar de demo waarbij de site zelf donkerder word naarmate de popup word weergeven.
 
Lord Gaga

Lord Gaga

21/08/2011 22:51:40
Quote Anchor link
Jaa, die bedoel ik, maar werkt dit ook met div's ipv afbeeldingen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/08/2011 22:55:06
Quote Anchor link
Geloof ik niet, dan zou je moeten kijken naar de Fancybox.
 
Lord Gaga

Lord Gaga

21/08/2011 22:57:19
Quote Anchor link
Hmmm.. ik denk dat Fancybox wel werkt omdat bij de tweede rij voorbeelden ook tekst onder de afbeelding staat..

Iig bedankt :)
 
Mike van den Berg

Mike van den Berg

21/08/2011 23:12:23
Quote Anchor link
Ja, dat kan wel,
Probeer lightbox of ga naar jquery en zoek daar lightbox.

Ik gebruik het op eerdere sites met tekst.
Mocht lightbox niet werken, zoek dan shadowbox.

Succes!
 
Write Down

Write Down

21/08/2011 23:29:02
Quote Anchor link
Ik gebruik deze Hierbij kan je zowel tekst als afbeeldingen gebruiken. Werkt trouwens ook erg makkelijk.
 
Lord Gaga

Lord Gaga

22/08/2011 00:19:03
Quote Anchor link
Ik heb nu dit stukje code, en het werkt helemaal, maar ik weet niet hoe ik nu een actie aan de 'Kopen'-button hang:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$select
= "SELECT * FROM site_items ";
$query = mysqli_query($con, $select);

while($list = mysqli_fetch_object($query))
{

  if ($list->source != '')
  {

    echo '<div class="item-shop-' . $list->shop . '" style="position: absolute; z-index: 5; left: ' . $list->x . 'px; top: ' . $list->y . 'px;"><a href="javascript: void(0);" OnClick="$.prompt(\'<h3><b>' . $list->name . '</b></h3><br>' . $list->desc . '<br><br><b>Prijs:</b> ' . convert($list->cost, 'all') . ' Galjoenen\', {buttons: {Kopen: true, Annuleren: false} })" class="tooltip" title="' . nl2br($list->desc) . '"><img alt="" src=" ' . $config['com'] . '/' . $list->source .'"></a></div>';
  }
}

?>


Zoals je ziet staat er ergens in de code: {Kopen: true, Annuleren: false}
Nu wil ik dat als je op kopen klikt, er iets in de database gezet word, ik denk dat dit moet met AJAX maar ik weet niet hoe ik dat hieraan link.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/08/2011 00:28:54
Quote Anchor link
Met de Fancybox kan je iframes en via AJAX makkelijk pagina's inladen ;-)
 
Lord Gaga

Lord Gaga

22/08/2011 00:33:26
Quote Anchor link
Hmmm.. ben niet zo'n fan van Iframes.. :P

Toevoeging op 22/08/2011 12:36:46:

Ik heb het script in een functie gezet en nog iets aangepast:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
function BuyItem(title, desc)
{
  var temp =
  {
    state0:
    {
      html: desc,  
      buttons: { Kopen: true },
      focus: 0,
      submit: function(v,m,f)
                  {
                    if(v)
                    {
                      $.prompt.goToState('state1');
                    }
                    return false;
                  }
    },
    state1:
    {
      html: title +'<br>Weet je zeker dat je dit item wilt kopen?',
      buttons: { Terug: -1, Kopen: 1 },
      focus: 0,
      submit: function(v,m,f)
                 {
        if(v==1)
                    {                                
          $.prompt.goToState('state2');
                    }
        else if(v =-1)
                    {
          $.prompt.goToState('state0');
                    }
        return false;
      }
    },
    state2:
    {
      html: title + '<br>Je hebt dit item succesvol gekocht!',
      buttons: { Oke: false }
    }

  }

  $.prompt(temp);


}


Maar ik weet nog steeds niet waar ik nu de AJAX request tussen moet zetten..
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.