Sorteren met variabelen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mark PHP

Mark PHP

10/05/2004 17:10:00
Quote Anchor link
Met de code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
$text
= array("41","22", "31", "41");
sort($text);
reset($text);
while (list($key, $val) = each($text)) {
   echo $val . "\n";
}

?>

kan je sorteren. Maar ik wil de getallen 41, 22, 31, 41 vervangen door bv. $invoer.

Hoe kan ik dan invoer zo defineren dat deze goed werkt als k m "arry"?

PS Ik bedoel niet zo: $invoer = array(41,22,31,41);
maar iets als $invoer = 41,22,31,41, maar dit werkt niet.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 17:22:02
 
Arend a

Arend a

10/05/2004 22:52:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?

$invoer
= "41,22,33,45,60";
$text = explode(",",$invoer);

?>
 
Mark PHP

Mark PHP

11/05/2004 08:58:00
Quote Anchor link
Bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.