sorteren...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Back End Developer

As a Back End developer at KUBUS you will be developing the (web) application and services of BIMcollab. You have a focus on the back end of our software, for which we mainly work with C# and .NET. We use a full-stack approach, which means that in addition to the back-end, you will also help with other parts of the code. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »
M B

M B

14/03/2006 21:57:00
Quote Anchor link
hi php'ers

dat je kan sorteren op iets uit je database dat weet ik maar ik zit met een prbleem,

hoe kan kan kentekens goed sorteren...

dit is namelijk de volgorde hoe de weergegeven worden:

BB-BB-11
BB-11-BB

en dat terwijl BB-11-BB een eerder bouwjaar heeft als BB-BB-11

en zeg nou niet doe van order DESC want dit is nu de bouwjaar volgorde:
1990
1991
1992
1993
1994
1995
1996
1987
1988
1989
1990

dus dat zou dan alleen maar achterstevoren staan :(

Wie heeft de oplassing?

Michel
Gewijzigd op 14/03/2006 21:58:00 door M B
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 09:34:18
 
Frank -

Frank -

14/03/2006 22:13:00
Quote Anchor link
Hmm, wanneer ik de beide kentekens in een array heb staan en deze ga sorteren (met sort() ) dan staan ze in de juiste volgorde. Eerst BB-11-BB en dan pas BB-BB-11, de eerst de oudste en dan de nieuwste.

Ik zie niet dat de database op een andere manier zou gaan sorteren. Ik heb alleen even geen database bij de hand om di te testen.
 
- SanThe -

- SanThe -

14/03/2006 23:09:00
Quote Anchor link
BB-BB-11
BB-11-BB

Ik ben wel heel benieuwd waar BB-22-BB komt te staan. Onderaan? Of in het midden?
 
Frank -

Frank -

14/03/2006 23:14:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

$string
= array('BB-BB-11', 'BB-11-BB', 'BB-22-BB');

print_r($string);

sort($string); // rsort() voor reverse (omgekeerd) sorteren

foreach ($string as $kenteken){
    echo $kenteken.'<br />';
}


?>


Edit: en hier nog even de output:
Array ( [0] => BB-BB-11 [1] => BB-11-BB [2] => BB-22-BB )
BB-11-BB
BB-22-BB
BB-BB-11
Gewijzigd op 14/03/2006 23:17:00 door Frank -
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

14/03/2006 23:20:00
Quote Anchor link
SanThe:
BB-BB-11
BB-11-BB

Ik ben wel heel benieuwd waar BB-22-BB komt te staan. Onderaan? Of in het midden?


Dan zou ik je toch naar het ALFABET moeten verwijzen:p

0123456789abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
 
- SanThe -

- SanThe -

14/03/2006 23:31:00
Quote Anchor link
@Lapidi: Het was niet echt een vraag. Maar meer een opmerking naar de TS want die zal dan merken dat ie in het midden komt te staan omdat deze sortering met DESC is. Maar daar mocht niks over gezegd worden.

Edit: Ik had je naam fout gespeld.
Gewijzigd op 14/03/2006 23:32:00 door - SanThe -
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

14/03/2006 23:36:00
Quote Anchor link
Hehe... dan had ik het verkeerd begrepen ;)
Je bent ook zoooooooo slim (A)

edit: even benadrukken
Gewijzigd op 14/03/2006 23:37:00 door Pieter van Linschoten
 
- SanThe -

- SanThe -

14/03/2006 23:44:00
Quote Anchor link
Dat zal wel meevallen, want ik heb geen flauw idee wat die (A) achter de regel betekent.
 
Kalle P

Kalle P

14/03/2006 23:52:00
Quote Anchor link
[quote=Lapidi schreef op 14.03.2006
Dan zou ik je toch naar het ALFABET moeten verwijzen:p

0123456789abcdefghijklmnopqrstuvwxyz[/quote]

Dan moet ik jou erop wijzen dat het alfabet niet uit cijfers en letters bestaat, maar uit alleen maar letters ;P.
 
Kalle P

Kalle P

14/03/2006 23:54:00
Quote Anchor link
SanThe:
Dat zal wel meevallen, want ik heb geen flauw idee wat die (A) achter de regel betekent.


Ik denk 'Adembenemend'.
 
- -

- -

15/03/2006 08:21:00
Quote Anchor link
(A) = engeltje. Typ maar eens (A) in MSN Messenger, den komt er een smiley met een rondje boven ze hoofd (een aura heet dat dacht ik).
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

15/03/2006 08:23:00
Quote Anchor link
..!..
 
- wes  -

- wes -

15/03/2006 08:44:00
Quote Anchor link
halo
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

15/03/2006 08:47:00
Quote Anchor link
Quote:
aura
, nee dat zit om je hele lichaam en is gewoon energie, in allemaal kleurtjes...

In het engels heet het een Halo (ja net als dat spelletje ;))

EDIT:
O wes heeft em ook al, maar dacht dat het alleen was om het topic te bumpen ;P
Gewijzigd op 15/03/2006 08:47:00 door Jason de Ridder
 
- wes  -

- wes -

15/03/2006 09:01:00
Quote Anchor link
daar doe ik niet aan :) anders was het wel hallo geweest :P
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

15/03/2006 10:18:00
Quote Anchor link
0123456789abcdefghijklmnopqrstuvwxyz

Legenda:
alfabet
soorteer volgorde

(A) is engeltje... zoals jullie onderhand al wisten :p
 
B a s
Beheerder

B a s

15/03/2006 10:38:00
Quote Anchor link
Is TS al tevreden inmiddels?!?!

Anders gaan jullie offtopics in de koffiehoek houden!! ;) ;)
 
Kalle P

Kalle P

15/03/2006 14:18:00
Quote Anchor link
Lapidi:
0123456789abcdefghijklmnopqrstuvwxyz

Legenda:
alfabet
soorteer volgorde

(A) is engeltje... zoals jullie onderhand al wisten :p


Ja dat stond er niet ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.