Spaghetti

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

SQL Database ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 volgende »

Wouter J

Wouter J

08/01/2012 18:07:23
Quote Anchor link
Dan hopen we dat Bas het linkje aanklikt en gaat lezen, ben zelf geen mod dus wist dit niet, bedankt.
Gewijzigd op 08/01/2012 18:10:10 door Wouter J
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 10:51:45
 
Jens erd

Jens erd

08/01/2012 18:17:19
Quote Anchor link
Dan zou niet beginner/gevorderd/expert moeten gebruiken maar bijvoorbeeld indelen in kwaliteiten: de een kan goed overweg met html/css de ander met OOP. Bij > x aantal post kan een moderator een rang toekennen en zodoende kun je aardig onderscheidt maken.

Aan die rangen kun je weer functies knopen zoals het modereren van bepaalde groepen (of het toestemming geven voor het plaatsen van een topic bijvoorbeeld) en zo met zijn alle het forum uit de slob helpen.

Ik kan zo wel even doorgaan, maar dan moet Bas uiteraard wel meewerken. Misschien toch maar voor een open-source versie gaan dan? ;-)
 
Jeroen VD

Jeroen VD

08/01/2012 18:24:11
Quote Anchor link
kun je dan niet beter als het ware aparte fora maken? bijvoorbeeld eentje voor php, eentje voor html enz, en voor ieder onderwerp 1 moderator? deze beslist dan aan de hand van wat hij ziet wie er extra rangen krijgt. en dan krijg je als het ware op je profiel te zien waar je goed in bent.
 
Eddy B

Eddy B

08/01/2012 18:48:49
Quote Anchor link
@Jens: Het systeem achter PHPhulp wordt niet open source vrijgegeven, sommige moderators hebben de source en zo blijft het. Veder vind ik het wel een aardig idee ja.
 
Milo S

Milo S

08/01/2012 19:02:11
Quote Anchor link
Ik hoor hier vele goede ideeën. Zelf ben ik ook voor een rangen-systeem. Een rangen systeem zou dan zeker opgedeeld moeten worden in verschillende aspecten / talen.

Verder vindt ik dat elk script waar bij staat "gevaarlijk script, je kunt beter zus en zo gebruiken." gewoonweg verwijderd moet worden.

@ Eddy; naar mijn idee is dat niet aan u om te beslissen. Als ik Bas was zou ik het namelijk toch nog eens overwegen. Komt hij tot de conclusie dat het niet gedaan wordt is dat aan hem om te vertellen. Dat het zo blijft is dus niet zeker.
Gewijzigd op 08/01/2012 19:02:30 door Milo S
 
Eddy B

Eddy B

08/01/2012 19:05:45
Quote Anchor link
@Milo: Dat is wel zeker, wij als moderators communiceren de hele dag door, en natuurlijk komen dat soort dingen ook ter sprake. Als ik er niks over weet, zeg ik er ook niks over.
Gewijzigd op 08/01/2012 19:18:17 door Eddy B
 
Bram Boos

Bram Boos

08/01/2012 19:16:44
Quote Anchor link
Er is hier achter de schermen vaak gesproken over een karma-systeem. Dus ook met rangen, alleen tot nu toe is het nog maar bij een idee gebleven. Ik zie hier ook weer leuke dingen voorbij komen die zeker besproken gaan worden.
 
Milo S

Milo S

08/01/2012 19:49:32
Quote Anchor link
@ Eddy, nog steeds vind ik dat die beslissingen en uitspraken beter door Bas zelf gedaan kunnen worden.

Verder vraag ik mijzelf af wat er nu eigenlijk met al die ideeën gedaan wordt... Wordt er alleen over gesproken en gediscussieerd of gaat er ook serieus wat mee gebeuren? Deze vraag is eigenlijk meer aan Bas gesteld..
 
Wouter J

Wouter J

08/01/2012 19:49:59
Quote Anchor link
Eddy Bisschops:
sommige moderators hebben de source en zo blijft het.

Vind dit een beetje vreemde reactie. Staat PHPhulp niet open voor nieuwe ideeën of ingevingen? Als men altijd zegt 'en zo blijft het' dan krijgen we natuurlijk nooit het ultieme PHPhulp...

@Bram, mooi dat deze ideeën meegaan in gesprek!
 
Eddy B

Eddy B

08/01/2012 19:52:20
Quote Anchor link
@Wouter, sorry voor de wat botte reactie maar het is de waarheid. Het team denkt na over alle ideeën en updates maar hoe het er nu uitziet blijft dit volledig intern en laten we buitenstaanders niet aan de source komen. 'en zo blijft het' geldt alleen voor de source verspreiding en niet voor de ideeën natuurlijk, maar dat lijkt me duidelijk.
 
Wouter J

Wouter J

08/01/2012 19:55:05
Quote Anchor link
Nee, maar open-source is een goed idee. Google is er groot mee geworden en wordt er nog steeds groter mee. En zo zijn er meerdere site's. Wiki's en dingen als Github zijn tegenwoordig de weg naar succes.
Het gesloten blijven en alles alleen maar voor 'de beheerders' houden wordt ondertussen ouderwets en achterhaalt.
Veel ideeën zoals dit kunnen door een paar zo in de broncode worden toegevoegd, vervolgens mogen de beheerders zelf weten of ze het ook zo online zetten of dat ze het niet goed vinden. Dus je houdt alsnog wat bescherming, maar toch worden ideeën sneller en beter toegevoegd.
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

08/01/2012 19:57:38
Quote Anchor link
Opensource is de toekomst. Kijk naar projecten als Linux en Android die blijven groeien waar Windows en iOs toch achterblijven. Toch: Dat werkt niet met alle systemen. Fora zijn niet gemaakt om opensource te zijn. Bij een systeem als Linux gaat het om het systeem zelf; bij een forum gaat het om de berichten die mensen er op zetten.

Daarnaast is een forum een veel te klein systeem om echt opensource gemaakt te moeten worden.
 
Eddy B

Eddy B

08/01/2012 20:03:00
Quote Anchor link
Wouter,

Je eerste zin is wat, ehm.. vreemd? Maar ik snap wat je bedoeld en je hoort me ook niet zeggen dat ik er zelf tegen ben. Maar hoe het er nu voor staat gaat het niet gebeuren.

Verbeteringen en updates kunnen zo inderdaad sneller en gemakkelijker worden toegepast, maar ik denk dat vooral dat dan de veiligheid in het geding komt.

Ik denk dat Bas het zelf maar even moet uitleggen.
 
Kees Schepers

kees Schepers

08/01/2012 23:41:20
Quote Anchor link
Maar goed, hoe denken moderators en alle overige personen die hier enige invloed over hebben over de initiele reactie van Pim? Want wij kunnen inderdaad wel hele leuke ideeën spuien maar als daar vervolgens niets concreet mee gedaan wordt dan schiet het ook niet echt op.

Ik denk ook dat PHPhulp daarom mis mikt op de pro leden en zelfs sommige overstappen naar andere fora's, zoals al eerder genoemd. Ook merk ik dat echte pro's die hier rond hangen heel veel kijken i.p.v. reageren omdat er niets interessants voorbij komt.
Gewijzigd op 08/01/2012 23:41:45 door kees Schepers
 
Jelmer -

Jelmer -

08/01/2012 23:51:21
Quote Anchor link
Kees Schepers op 08/01/2012 23:41:20:
Ook merk ik dat echte pro's die hier rond hangen heel veel kijken i.p.v. reageren omdat er niets interessants voorbij komt.

Amen.

Soms wil ik nog wel eens reageren op een beginnersvraag, gewoon omdat ik het leuk vind om dingen uit te leggen. Maar vervolgens kan ik niet volgen wat er gebeurt met het antwoord. (ok, ik kan het topic 'favoriten' maar handig is anders.) (hint hint, we zijn er bijna!)

Een wiki om dingen uit te leggen lijkt mij ook heel prettig. Ik wil vaak genoeg een uitgebreid antwoord schrijven, maar een heel artikel van begin tot eind typen is me net iets teveel om 'even' te doen. Als ik dan naar de wiki zou kunnen verwijzen, en eventueel dat artikel wat daar dan al staat zou kunnen verbeteren als ik zie dat dat kan, lijkt mij prachtig.

Ik zag iemand voorstellen dat een wiki misschien te publiek is omdat iedereen dan dingen kan verwijderen. Misschien is het idee van github en pull-requests wel aardig om dan te proberen: iedereen kan een revisie van een artikel schrijven, maar alleen mods kunnen een revisie promoveren tot "het" artikel. Zolang je maar door kan werken aan een revisie (een revisie op de eerdere revisie) en kan verwijzen naar jou revisie om vragen op het forum beantwoorden. Je zou dan zelfs voor bepaalde vragen specifieke revisies kunnen schrijven zonder dat iemand er last van heeft!
 
Pim -

Pim -

09/01/2012 00:11:58
Quote Anchor link
Goed plan!

In het verleden bleek het maken van simpele functies alleen behoorlijk moeilijk.
Zoiets gaat nooit lukken...
 
Simon ploegh

simon ploegh

09/01/2012 04:07:00
Quote Anchor link
he jongens.
ik heb een aantal goede dingen gezen in deze topic.
ook al heb ik niet pagina 2 hellemaal gelezen. maar zeg wel dat het makkelijker zou zijn via een wiki een paalde dingen zou kunnen worden uitgelegt worden, en dan daar buiten missichien nog een een tut er om heen, waar altijd nog naar verwzen kan worden.

maar mijn ervaring is dat men zo snel mogelijk een oplossing wil vinden, waardoor vaak niet een helle wiki door te lezen, komen ze vaak nog nergeens.

mijn vraag is dus ook is het wel zo belangrijk om het nivo om hoog te halen hier??
ik heb heb onderande via een enkel website zoals : www.phptuts.nl en nog enkele buiten landse site, me nivo om hoog geschroeft.

maar vraag me ook af of er nog mensen die nog zelf nog een een cms en zo in elkaar zetten? eerlijk zegt denk het haast niet. ook al denken dat veel in de toekomst nog eens in elkaar te krijgen, maar onder tussen krijgen men meer opdrachten binnnen waar door men op een gegeven moment wel over stapt na een framework. waar men dan hellemaal in goot. en op die manier wel veder gaat met hun eigen kennis.

mijn vraag is dus is het echt zo belangrijk om het nivo om hooog te hallen??
zo ja doe het dan via een wiki. dan kan er via de systeem van phhulp(bast) wel een team worden vast gestelt die dit kunne wijzigen. de vaste kern weet ook wel wie hier mee bedoelt wordem;)
 
Fabian M

Fabian M

09/01/2012 08:27:13
Quote Anchor link
Een wiki is een goed idee. Het staat ons toe om tutorials (informatie) over PHP te creëren en als deze fout is door andere mensen te laten aanpassen.
 
Jelle -

Jelle -

09/01/2012 10:01:22
Quote Anchor link
Om nog maar even te reageren op de OP, beginners zoeken vaak eerder hulp dan iemand die wat meer gevorderd is. De soms wat meer uitdagende problemen zijn dan vaak door rond te zoeken op het internet vaak zelf ook op te lossen.

Ik denk dat er eerder discussies kunnen ontstaan over wat complexere dingen dan zozeer "hulp" topics.
 
Kees Schepers

kees Schepers

09/01/2012 10:11:03
Quote Anchor link
Ik wil niet teveel in herhaling vallen maar dan zou ik zeker op Stackoverflow eens kijken. Daar worden toch aardig zieke problemen gepost moet ik zeggen. Zelf heb ik daar ook een aantal threads lopen waar ik op sommige threads zeker tevreden antwoord heb gekregen. Maar goed dat daar zulke vragen gesteld worden is vooral te danken aan hun ranking / tag systeem.

Op die site zie je ook dat het echt kan; beginners en gevorderde integreren in een site.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.