SPAM.. Coppermine Photo Gallery

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »
Une2008

une2008

24/01/2008 16:48:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik gebruik Coppermine Photo Gallery daar kunnen de mensen die ook niet ingelogd zijn een foto door sturen naar vrienden...

Mijn probleem is dat ik nu spam krijg....(er worden automatisch e-card gestuurd...SPAM denk ik)

Ik dacht wie een e-card wil sturen (niet ingelogde leden) dat ze dan een code van een plaatje kunnen over typpen.. dat is tegen spam dacht ik...Vb: gelijk dat bij rapidshare is...

Kunnen jullie mij helpen bij deze script te vinden of denk jullie aan een andere script...?

Danku wel
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 11:07:16
 
Jacco Engel

Jacco Engel

24/01/2008 16:49:00
Quote Anchor link
google -> capcha script (of scriptlib natuurlijk)
 
Une2008

une2008

24/01/2008 18:25:00
Quote Anchor link
Het lukt mij niet...

---------ecard.php---------

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
<?php
/*************************
  Coppermine Photo Gallery
  ************************
  Copyright (c) 2003-2006 Coppermine Dev Team
  v1.1 originally written by Gregory DEMAR

  This program is free software; you can redistribute it and/or modify
  it under the terms of the GNU General Public License as published by
  the Free Software Foundation; either version 2 of the License, or
  (at your option) any later version.
  ********************************************
  Coppermine version: 1.4.5
  $Source: /cvsroot/coppermine/stable/ecard.php,v $
  $Revision: 1.21 $
  $Author: gaugau $
  $Date: 2006/03/02 08:17:40 $
**********************************************/


define('IN_COPPERMINE', true);
define('ECARDS_PHP', true);

require('include/init.inc.php');
require('include/smilies.inc.php');
require('include/mailer.inc.php');

if (!USER_CAN_SEND_ECARDS) cpg_die(ERROR, $lang_errors['access_denied'], __FILE__, __LINE__);

//print_r(get_defined_constants());

function get_post_var($name, $default = '')
{


    return isset($_POST[$name]) ? $_POST[$name] : $default;
}


$pid = (int)$_GET['pid'];
$album = $_GET['album'];
$pos = (int)$_GET['pos'];

$sender_name = get_post_var('sender_name', USER_NAME ? USER_NAME : (isset($USER['name']) ? $USER['name'] : ''));
if (defined('UDB_INTEGRATION')AND USER_ID) $USER_DATA = array_merge($USER_DATA,$cpg_udb->get_user_infos(USER_ID));
if ($USER_DATA['user_email']){
$sender_email = $USER_DATA['user_email'];
$sender_box = $sender_email;
}
else {
$sender_email = get_post_var('sender_email',$USER['email'] ? $USER['email'] : '');
$sender_box = "<input type=\"text\" class=\"textinput\" value=\"$sender_email\" name=\"sender_email\" style=\"width: 100%;\" />";
}

$recipient_name = get_post_var('recipient_name');
$recipient_email = get_post_var('recipient_email');
$greetings = get_post_var('greetings');
$message = get_post_var('message');
$sender_email_warning = '';
$recipient_email_warning = '';
// Get picture thumbnail url
$result = cpg_db_query("SELECT * from {$CONFIG['TABLE_PICTURES']} WHERE pid='$pid' $ALBUM_SET");
if (!mysql_num_rows($result)) cpg_die(ERROR, $lang_errors['non_exist_ap'], __FILE__, __LINE__);
$row = mysql_fetch_array($result);
$thumb_pic_url = get_pic_url($row, 'thumb');

$pic_title = $row['title'];
$pic_caption = bb_decode($row['caption']);

if (!is_image($row['filename'])) cpg_die(ERROR, $lang_ecard_php['error_not_image'], __FILE__, __LINE__);

// Check supplied email address
$valid_email_pattern = "^[_\.0-9a-z\-]+@([0-9a-z][0-9a-z-]*\.)+[a-z]{2,6}$";
$valid_sender_email = eregi($valid_email_pattern, $sender_email);
$valid_recipient_email = eregi($valid_email_pattern, $recipient_email);
$invalid_email = '<font size="1">' . $lang_ecard_php['invalid_email'] . ' (' . $recipient_email . ')</font>';
if (!$valid_sender_email && count($_POST) > 0) $sender_email_warning = $invalid_email;
if (!$valid_recipient_email && count($_POST) > 0) $recipient_email_warning = $invalid_email;

pageheader($lang_ecard_php['title']);

if (isset($_POST['submit'])) {

// Create and send the e-card
if (count($_POST) > 0 && $valid_sender_email && $valid_recipient_email) {
    $gallery_url_prefix = $CONFIG['ecards_more_pic_target']. (substr($CONFIG['ecards_more_pic_target'], -1) == '/' ? '' : '/');
    if ($CONFIG['make_intermediate'] && max($row['pwidth'], $row['pheight']) > $CONFIG['picture_width']) {
        $n_picname = get_pic_url($row, 'normal');
    }
else {
        $n_picname = get_pic_url($row, 'fullsize');
    }


    if (!stristr($n_picname, 'http:')) $n_picname = $gallery_url_prefix . $n_picname;

    $msg_content = process_smilies($message, $gallery_url_prefix);

    $data = array('rn' => $_POST['recipient_name'],
        'sn' => $_POST['sender_name'],
        'se' => $sender_email,
        'p' => $n_picname,
        'g' => $greetings,
        'm' => $message,
        'pid' => $pid,
        'pt' => $pic_title,
        'pc' => $pic_caption,
        );


    $encoded_data = urlencode(base64_encode(serialize($data)));

    $params = array('{LANG_DIR}' => $lang_text_dir,
        '{TITLE}' => sprintf($lang_ecard_php['ecard_title'], $sender_name),
        '{CHARSET}' => $CONFIG['charset'] == 'language file' ? $lang_charset : $CONFIG['charset'],
        '{VIEW_ECARD_TGT}' => "{$gallery_url_prefix}displayecard.php?data=$encoded_data",
        '{VIEW_ECARD_LNK}' => $lang_ecard_php['view_ecard'],
        '{VIEW_ECARD_LNK_PLAINTEXT}' => $lang_ecard_php['view_ecard_plaintext'],
        '{PIC_URL}' => $n_picname,
        '{URL_PREFIX}' => $gallery_url_prefix,
        '{GREETINGS}' => $greetings,
        '{MESSAGE}' => bb_decode($msg_content),
        '{PLAINTEXT_MESSAGE}' => $message,
        '{SENDER_EMAIL}' => $sender_email,
        '{SENDER_NAME}' => $sender_name,
        '{VIEW_MORE_TGT}' => $CONFIG['ecards_more_pic_target'],
        '{VIEW_MORE_LNK}' => $lang_ecard_php['view_more_pics'],
        '{PID}' => $pid,
        '{PIC_TITLE}' => $pic_title,
        '{PIC_CAPTION}' => $pic_caption,
        );


                                $message = template_eval($template_ecard, $params);
                                $plaintext_message = template_eval($template_ecard_plaintext, $params);

        $tempTime = time();
        $message .= sprintf($lang_ecard_php['ecards_footer'], $sender_name, $_SERVER['REMOTE_ADDR'], localised_date(-1,$comment_date_fmt));
                                $subject = sprintf($lang_ecard_php['ecard_title'], $sender_name);

                                $result = cpg_mail($recipient_email, $subject, $message, 'text/html', $sender_name, $sender_email, $plaintext_message);

        //write ecard log
        if ($CONFIG['log_ecards'] == 1) {
          $result_log = cpg_db_query("INSERT INTO {$CONFIG['TABLE_ECARDS']} (sender_name, sender_email, recipient_name, recipient_email, link, date, sender_ip) VALUES ('$sender_name', '$sender_email', '$recipient_name', '$recipient_email',   '$encoded_data', '$tempTime', '{$_SERVER["REMOTE_ADDR"]}')");
          }


    if (!USER_ID) {
        $USER['name'] = $sender_name;
        $USER['email'] = $sender_email;
    }


    if ($result) {
        //pageheader($lang_ecard_php['title']);
        msg_box($lang_cpg_die[INFORMATION], $lang_ecard_php['send_success'], $lang_continue, "displayimage.php?album=$album&amp;pos=$pos");
                                echo '<br />';
                                starttable('100%', $lang_ecard_php['preview']);
                                echo '<tr><td>';
                                echo template_eval($template_ecard, $params);
                                echo '</td></tr>';
                                endtable();
        pagefooter();
        ob_end_flush();
        exit;
    }
else {
        cpg_die(ERROR, $lang_ecard_php['send_failed'], __FILE__, __LINE__);
    }
        }
}
//submit

elseif (isset($_POST['preview'])) {

    if ($CONFIG['make_intermediate'] && max($row['pwidth'], $row['pheight']) > $CONFIG['picture_width']) {
        $n_picname = get_pic_url($row, 'normal');
    }
else {
        $n_picname = get_pic_url($row, 'fullsize');
    }

    if (!stristr($n_picname, 'http:')) $n_picname = $gallery_url_prefix . $n_picname;
    $msg_content = process_smilies($message, $gallery_url_prefix);
    $data = array(
        'sn' => $_POST['sender_name'],
        'se' => $sender_email,
        'p' => $n_picname,
        'g' => $greetings,
        'm' => $message,
        'pid' => $pid,
        'pt' => $pic_title,
        'pc' => $pic_caption,
        );


    $params = array('{LANG_DIR}' => $lang_text_dir,
        '{TITLE}' => sprintf($lang_ecard_php['ecard_title'], $sender_name),
        '{CHARSET}' => $CONFIG['charset'] == 'language file' ? $lang_charset : $CONFIG['charset'],
        '{VIEW_ECARD_TGT}' => "{$gallery_url_prefix}displayecard.php?data=$encoded_data",
        '{VIEW_ECARD_LNK}' => $lang_ecard_php['preview_view_ecard'],
        '{PIC_URL}' => $n_picname,
        '{URL_PREFIX}' => $gallery_url_prefix,
        '{GREETINGS}' => $greetings,
        '{MESSAGE}' => bb_decode($msg_content),
        '{SENDER_EMAIL}' => $sender_email,
        '{SENDER_NAME}' => $sender_name,
        '{VIEW_MORE_TGT}' => $CONFIG['ecards_more_pic_target'],
        '{VIEW_MORE_LNK}' => $lang_ecard_php['view_more_pics'],
        '{PID}' => $pid,
        '{PIC_TITLE}' => $pic_title,
        '{PIC_CAPTION}' => $pic_caption,
        );


                                starttable('100%', $lang_ecard_php['preview']);
                                echo '<tr><td>';
                                echo template_eval($template_ecard, $params);
                                echo '</td></tr>';
                                endtable();
                                echo '<br />';
}
//preview

//pageheader($lang_ecard_php['title']);

//ecard form

if ($CONFIG['show_bbcode_help']) {$captionLabel = '&nbsp;'. cpg_display_help('f=index.html&amp;base=64&amp;h='.urlencode(base64_encode(serialize($lang_bbcode_help_title))).'&amp;t='.urlencode(base64_encode(serialize($lang_bbcode_help))),470,245);}
starttable("100%", $lang_ecard_php['title'], 3);

echo <<<EOT
        <tr>
                <td class="tableh2" colspan="2"><b>{$lang_ecard_php['from']}</b></td>
                <td rowspan="6" align="center" valign="top" class="tableb">
                        <a href="displayimage.php?pos=-{$pid}">
                                                                                                <img src="$thumb_pic_url" alt="" vspace="8" border="0" class="image" /></a><br />
                </td>
        </tr>
        <tr>
                <td class="tableb" valign="top" width="40%">
                        <form method="post" name="post" action="{$_SERVER['PHP_SELF']}?album=$album&amp;pid=$pid&amp;pos=$pos">
                        {$lang_ecard_php['your_name']}<br />
                </td>
                <td valign="top" class="tableb" width="60%">
                        <input type="text" class="textinput" name="sender_name"  value="$sender_name" style="width: 100%;" /><br />
                </td>
        </tr>
        <tr>
                <td class="tableb" valign="top" width="40%">
                        {$lang_ecard_php['your_email']}<br />
                </td>
                <td valign="top" class="tableb" width="60%">
                        {$sender_box}
                        {$sender_email_warning}
                </td>
        </tr>
        <tr>
                <td class="tableh2" colspan="2"><b>{$lang_ecard_php['to']}</b></td>
        </tr>
        <tr>
                <td class="tableb" valign="top" width="40%">
                        {$lang_ecard_php['rcpt_name']}<br />
                </td>
                <td valign="top" class="tableb" width="60%">
                        <input type="text" class="textinput" name="recipient_name"  value="$recipient_name" style="width: 100%;" /><br />
                </td>
        </tr>
        <tr>
                <td class="tableb" valign="top" width="40%">
                        {$lang_ecard_php['rcpt_email']}<br />
                </td>
                <td valign="top" class="tableb" width="60%">
                        <input type="text" class="textinput" name="recipient_email"  value="$recipient_email" style="width: 100%;" /><br />
                        $recipient_email_warning
                </td>
        </tr>
        <tr>
                <td class="tableh2" colspan="3"><b>{$lang_ecard_php['greetings']}</b></td>
        </tr>
        <tr>
                <td class="tableb" colspan="3">
                        <input type="text" class="textinput" name="greetings"  value="$greetings" style="width: 100%;" /><br />
                </td>
        </tr>
        <tr>
                <td class="tableh2" colspan="3"><b>{$lang_ecard_php['message']}$captionLabel</b></td>
        </tr>
        <tr>
                <td class="tableb" colspan="3" valign="top"><br />
                        <textarea name="message" class="textinput" rows="8" cols="40"  onselect="storeCaret_post(this);" onclick="storeCaret_post(this);" onkeyup="storeCaret_post(this);" style="width: 100%;">$message</textarea><br /><br />
                </td>
        </tr>
        <tr>
                <td class="tableb" colspan="3" valign="top">

EOT
;
echo generate_smilies();
echo <<<EOT
                </td>
        </tr>

        <tr>
                <td colspan="3" align="center" class="tablef">
                        <input type="submit" class="button" name="preview" title="{$lang_ecard_php['preview_button']}" value="{$lang_ecard_php['preview_button']}" />
                                                                                                &nbsp;&nbsp;
                        
<form method="post" action="write.php">
<input class="input" type="text" name="norobot">
<img src="captcha.php"><input type="submit" name="submit" value="Toevoegen" />
                        </form>
                </td>
        </tr>
EOT
;

endtable();
pagefooter();
ob_end_flush();

?>


--------ecard.php--------





--------captcha.php--------

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
<?php
// het random nr. aanmaken en gecodeerd opslaan in php sessie

session_start();

$randomnr = rand(1000, 9999);
$_SESSION['randomnr2'] = md5($randomnr);

// captcha plaatje met nummer maken - afmetingen kun je aanpassen gebruikte font

$im = imagecreatetruecolor(200, 50);

// Kleurenbepaling

$white = imagecolorallocate($im, 255, 255, 255);
$grey = imagecolorallocate($im, 128, 128, 128);
$black = imagecolorallocate($im, 0, 0, 0);

// zwarte rechthoek tekenen - afmetingen kun je aanpassen aan verschillende fonts

imagefilledrectangle($im, 0, 0, 200, 35, $black);

// hier - font.ttf' vervangen met de locatie van je eigen font bestand

$font = 'font.ttf';

// schaduw toevoegen

imagettftext($im, 35, 0, 22, 24, $grey, $font, $randomnr);

// randomnr. toevoegen

imagettftext($im, 35, 0, 15, 26, $white, $font, $randomnr);

// voorkomen dat afbeelding ge-cached wordt

header("Expires: Wed, 1 Jan 1997 00:00:00 GMT");
header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");
header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate");
header("Cache-Control: post-check=0, pre-check=0", false);
header("Pragma: no-cache");

// plaatje verzenden naar browser

header ("Content-type: image/gif");
imagegif($im);
imagedestroy($im);
?>


--------captcha.php--------



--------write.php--------

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
session_start();

if (md5($_POST['norobot']) == $_SESSION['randomnr2'])

{
// plaats hier php code voor geslaagde captcha

echo "goedzo - u bent geen robot";
}


else

{ // plaats hier php code voor gefaalde captcha

echo "foei robot, foei foei foei!";

}

?>

--------write.php--------



Waar zou de fout zijn...

Ik kan dus nog altijd fotos sturen zonder dat ik de code moet intyppen....

Danku
 
Une2008

une2008

24/01/2008 23:46:00
 
- -

- -

25/01/2008 06:41:00
Quote Anchor link
Misschien heb je hier (in de toekomst) nog wat aan: tutorial.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.