SPAM.. Coppermine Photo Gallery

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »
Une2008

une2008

24/01/2008 16:48:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik gebruik Coppermine Photo Gallery daar kunnen de mensen die ook niet ingelogd zijn een foto door sturen naar vrienden...

Mijn probleem is dat ik nu spam krijg....(er worden automatisch e-card gestuurd...SPAM denk ik)

Ik dacht wie een e-card wil sturen (niet ingelogde leden) dat ze dan een code van een plaatje kunnen over typpen.. dat is tegen spam dacht ik...Vb: gelijk dat bij rapidshare is...

Kunnen jullie mij helpen bij deze script te vinden of denk jullie aan een andere script...?

Danku wel
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 07:32:34
 
Jacco Engel

Jacco Engel

24/01/2008 16:49:00
Quote Anchor link
google -> capcha script (of scriptlib natuurlijk)
 
Une2008

une2008

24/01/2008 18:25:00
Quote Anchor link
Het lukt mij niet...

---------ecard.php---------

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
<?php
/*************************
  Coppermine Photo Gallery
  ************************
  Copyright (c) 2003-2006 Coppermine Dev Team
  v1.1 originally written by Gregory DEMAR

  This program is free software; you can redistribute it and/or modify
  it under the terms of the GNU General Public License as published by
  the Free Software Foundation; either version 2 of the License, or
  (at your option) any later version.
  ********************************************
  Coppermine version: 1.4.5
  $Source: /cvsroot/coppermine/stable/ecard.php,v $
  $Revision: 1.21 $
  $Author: gaugau $
  $Date: 2006/03/02 08:17:40 $
**********************************************/


define('IN_COPPERMINE', true);
define('ECARDS_PHP', true);

require('include/init.inc.php');
require('include/smilies.inc.php');
require('include/mailer.inc.php');

if (!USER_CAN_SEND_ECARDS) cpg_die(ERROR, $lang_errors['access_denied'], __FILE__, __LINE__);

//print_r(get_defined_constants());

function get_post_var($name, $default = '')
{


    return isset($_POST[$name]) ? $_POST[$name] : $default;
}


$pid = (int)$_GET['pid'];
$album = $_GET['album'];
$pos = (int)$_GET['pos'];

$sender_name = get_post_var('sender_name', USER_NAME ? USER_NAME : (isset($USER['name']) ? $USER['name'] : ''));
if (defined('UDB_INTEGRATION')AND USER_ID) $USER_DATA = array_merge($USER_DATA,$cpg_udb->get_user_infos(USER_ID));
if ($USER_DATA['user_email']){
$sender_email = $USER_DATA['user_email'];
$sender_box = $sender_email;
}
else {
$sender_email = get_post_var('sender_email',$USER['email'] ? $USER['email'] : '');
$sender_box = "<input type=\"text\" class=\"textinput\" value=\"$sender_email\" name=\"sender_email\" style=\"width: 100%;\" />";
}

$recipient_name = get_post_var('recipient_name');
$recipient_email = get_post_var('recipient_email');
$greetings = get_post_var('greetings');
$message = get_post_var('message');
$sender_email_warning = '';
$recipient_email_warning = '';
// Get picture thumbnail url
$result = cpg_db_query("SELECT * from {$CONFIG['TABLE_PICTURES']} WHERE pid='$pid' $ALBUM_SET");
if (!mysql_num_rows($result)) cpg_die(ERROR, $lang_errors['non_exist_ap'], __FILE__, __LINE__);
$row = mysql_fetch_array($result);
$thumb_pic_url = get_pic_url($row, 'thumb');

$pic_title = $row['title'];
$pic_caption = bb_decode($row['caption']);

if (!is_image($row['filename'])) cpg_die(ERROR, $lang_ecard_php['error_not_image'], __FILE__, __LINE__);

// Check supplied email address
$valid_email_pattern = "^[_\.0-9a-z\-]+@([0-9a-z][0-9a-z-]*\.)+[a-z]{2,6}$";
$valid_sender_email = eregi($valid_email_pattern, $sender_email);
$valid_recipient_email = eregi($valid_email_pattern, $recipient_email);
$invalid_email = '<font size="1">' . $lang_ecard_php['invalid_email'] . ' (' . $recipient_email . ')</font>';
if (!$valid_sender_email && count($_POST) > 0) $sender_email_warning = $invalid_email;
if (!$valid_recipient_email && count($_POST) > 0) $recipient_email_warning = $invalid_email;

pageheader($lang_ecard_php['title']);

if (isset($_POST['submit'])) {

// Create and send the e-card
if (count($_POST) > 0 && $valid_sender_email && $valid_recipient_email) {
    $gallery_url_prefix = $CONFIG['ecards_more_pic_target']. (substr($CONFIG['ecards_more_pic_target'], -1) == '/' ? '' : '/');
    if ($CONFIG['make_intermediate'] && max($row['pwidth'], $row['pheight']) > $CONFIG['picture_width']) {
        $n_picname = get_pic_url($row, 'normal');
    }
else {
        $n_picname = get_pic_url($row, 'fullsize');
    }


    if (!stristr($n_picname, 'http:')) $n_picname = $gallery_url_prefix . $n_picname;

    $msg_content = process_smilies($message, $gallery_url_prefix);

    $data = array('rn' => $_POST['recipient_name'],
        'sn' => $_POST['sender_name'],
        'se' => $sender_email,
        'p' => $n_picname,
        'g' => $greetings,
        'm' => $message,
        'pid' => $pid,
        'pt' => $pic_title,
        'pc' => $pic_caption,
        );


    $encoded_data = urlencode(base64_encode(serialize($data)));

    $params = array('{LANG_DIR}' => $lang_text_dir,
        '{TITLE}' => sprintf($lang_ecard_php['ecard_title'], $sender_name),
        '{CHARSET}' => $CONFIG['charset'] == 'language file' ? $lang_charset : $CONFIG['charset'],
        '{VIEW_ECARD_TGT}' => "{$gallery_url_prefix}displayecard.php?data=$encoded_data",
        '{VIEW_ECARD_LNK}' => $lang_ecard_php['view_ecard'],
        '{VIEW_ECARD_LNK_PLAINTEXT}' => $lang_ecard_php['view_ecard_plaintext'],
        '{PIC_URL}' => $n_picname,
        '{URL_PREFIX}' => $gallery_url_prefix,
        '{GREETINGS}' => $greetings,
        '{MESSAGE}' => bb_decode($msg_content),
        '{PLAINTEXT_MESSAGE}' => $message,
        '{SENDER_EMAIL}' => $sender_email,
        '{SENDER_NAME}' => $sender_name,
        '{VIEW_MORE_TGT}' => $CONFIG['ecards_more_pic_target'],
        '{VIEW_MORE_LNK}' => $lang_ecard_php['view_more_pics'],
        '{PID}' => $pid,
        '{PIC_TITLE}' => $pic_title,
        '{PIC_CAPTION}' => $pic_caption,
        );


                                $message = template_eval($template_ecard, $params);
                                $plaintext_message = template_eval($template_ecard_plaintext, $params);

        $tempTime = time();
        $message .= sprintf($lang_ecard_php['ecards_footer'], $sender_name, $_SERVER['REMOTE_ADDR'], localised_date(-1,$comment_date_fmt));
                                $subject = sprintf($lang_ecard_php['ecard_title'], $sender_name);

                                $result = cpg_mail($recipient_email, $subject, $message, 'text/html', $sender_name, $sender_email, $plaintext_message);

        //write ecard log
        if ($CONFIG['log_ecards'] == 1) {
          $result_log = cpg_db_query("INSERT INTO {$CONFIG['TABLE_ECARDS']} (sender_name, sender_email, recipient_name, recipient_email, link, date, sender_ip) VALUES ('$sender_name', '$sender_email', '$recipient_name', '$recipient_email',   '$encoded_data', '$tempTime', '{$_SERVER["REMOTE_ADDR"]}')");
          }


    if (!USER_ID) {
        $USER['name'] = $sender_name;
        $USER['email'] = $sender_email;
    }


    if ($result) {
        //pageheader($lang_ecard_php['title']);
        msg_box($lang_cpg_die[INFORMATION], $lang_ecard_php['send_success'], $lang_continue, "displayimage.php?album=$album&amp;pos=$pos");
                                echo '<br />';
                                starttable('100%', $lang_ecard_php['preview']);
                                echo '<tr><td>';
                                echo template_eval($template_ecard, $params);
                                echo '</td></tr>';
                                endtable();
        pagefooter();
        ob_end_flush();
        exit;
    }
else {
        cpg_die(ERROR, $lang_ecard_php['send_failed'], __FILE__, __LINE__);
    }
        }
}
//submit

elseif (isset($_POST['preview'])) {

    if ($CONFIG['make_intermediate'] && max($row['pwidth'], $row['pheight']) > $CONFIG['picture_width']) {
        $n_picname = get_pic_url($row, 'normal');
    }
else {
        $n_picname = get_pic_url($row, 'fullsize');
    }

    if (!stristr($n_picname, 'http:')) $n_picname = $gallery_url_prefix . $n_picname;
    $msg_content = process_smilies($message, $gallery_url_prefix);
    $data = array(
        'sn' => $_POST['sender_name'],
        'se' => $sender_email,
        'p' => $n_picname,
        'g' => $greetings,
        'm' => $message,
        'pid' => $pid,
        'pt' => $pic_title,
        'pc' => $pic_caption,
        );


    $params = array('{LANG_DIR}' => $lang_text_dir,
        '{TITLE}' => sprintf($lang_ecard_php['ecard_title'], $sender_name),
        '{CHARSET}' => $CONFIG['charset'] == 'language file' ? $lang_charset : $CONFIG['charset'],
        '{VIEW_ECARD_TGT}' => "{$gallery_url_prefix}displayecard.php?data=$encoded_data",
        '{VIEW_ECARD_LNK}' => $lang_ecard_php['preview_view_ecard'],
        '{PIC_URL}' => $n_picname,
        '{URL_PREFIX}' => $gallery_url_prefix,
        '{GREETINGS}' => $greetings,
        '{MESSAGE}' => bb_decode($msg_content),
        '{SENDER_EMAIL}' => $sender_email,
        '{SENDER_NAME}' => $sender_name,
        '{VIEW_MORE_TGT}' => $CONFIG['ecards_more_pic_target'],
        '{VIEW_MORE_LNK}' => $lang_ecard_php['view_more_pics'],
        '{PID}' => $pid,
        '{PIC_TITLE}' => $pic_title,
        '{PIC_CAPTION}' => $pic_caption,
        );


                                starttable('100%', $lang_ecard_php['preview']);
                                echo '<tr><td>';
                                echo template_eval($template_ecard, $params);
                                echo '</td></tr>';
                                endtable();
                                echo '<br />';
}
//preview

//pageheader($lang_ecard_php['title']);

//ecard form

if ($CONFIG['show_bbcode_help']) {$captionLabel = '&nbsp;'. cpg_display_help('f=index.html&amp;base=64&amp;h='.urlencode(base64_encode(serialize($lang_bbcode_help_title))).'&amp;t='.urlencode(base64_encode(serialize($lang_bbcode_help))),470,245);}
starttable("100%", $lang_ecard_php['title'], 3);

echo <<<EOT
        <tr>
                <td class="tableh2" colspan="2"><b>{$lang_ecard_php['from']}</b></td>
                <td rowspan="6" align="center" valign="top" class="tableb">
                        <a href="displayimage.php?pos=-{$pid}">
                                                                                                <img src="$thumb_pic_url" alt="" vspace="8" border="0" class="image" /></a><br />
                </td>
        </tr>
        <tr>
                <td class="tableb" valign="top" width="40%">
                        <form method="post" name="post" action="{$_SERVER['PHP_SELF']}?album=$album&amp;pid=$pid&amp;pos=$pos">
                        {$lang_ecard_php['your_name']}<br />
                </td>
                <td valign="top" class="tableb" width="60%">
                        <input type="text" class="textinput" name="sender_name"  value="$sender_name" style="width: 100%;" /><br />
                </td>
        </tr>
        <tr>
                <td class="tableb" valign="top" width="40%">
                        {$lang_ecard_php['your_email']}<br />
                </td>
                <td valign="top" class="tableb" width="60%">
                        {$sender_box}
                        {$sender_email_warning}
                </td>
        </tr>
        <tr>
                <td class="tableh2" colspan="2"><b>{$lang_ecard_php['to']}</b></td>
        </tr>
        <tr>
                <td class="tableb" valign="top" width="40%">
                        {$lang_ecard_php['rcpt_name']}<br />
                </td>
                <td valign="top" class="tableb" width="60%">
                        <input type="text" class="textinput" name="recipient_name"  value="$recipient_name" style="width: 100%;" /><br />
                </td>
        </tr>
        <tr>
                <td class="tableb" valign="top" width="40%">
                        {$lang_ecard_php['rcpt_email']}<br />
                </td>
                <td valign="top" class="tableb" width="60%">
                        <input type="text" class="textinput" name="recipient_email"  value="$recipient_email" style="width: 100%;" /><br />
                        $recipient_email_warning
                </td>
        </tr>
        <tr>
                <td class="tableh2" colspan="3"><b>{$lang_ecard_php['greetings']}</b></td>
        </tr>
        <tr>
                <td class="tableb" colspan="3">
                        <input type="text" class="textinput" name="greetings"  value="$greetings" style="width: 100%;" /><br />
                </td>
        </tr>
        <tr>
                <td class="tableh2" colspan="3"><b>{$lang_ecard_php['message']}$captionLabel</b></td>
        </tr>
        <tr>
                <td class="tableb" colspan="3" valign="top"><br />
                        <textarea name="message" class="textinput" rows="8" cols="40"  onselect="storeCaret_post(this);" onclick="storeCaret_post(this);" onkeyup="storeCaret_post(this);" style="width: 100%;">$message</textarea><br /><br />
                </td>
        </tr>
        <tr>
                <td class="tableb" colspan="3" valign="top">

EOT
;
echo generate_smilies();
echo <<<EOT
                </td>
        </tr>

        <tr>
                <td colspan="3" align="center" class="tablef">
                        <input type="submit" class="button" name="preview" title="{$lang_ecard_php['preview_button']}" value="{$lang_ecard_php['preview_button']}" />
                                                                                                &nbsp;&nbsp;
                        
<form method="post" action="write.php">
<input class="input" type="text" name="norobot">
<img src="captcha.php"><input type="submit" name="submit" value="Toevoegen" />
                        </form>
                </td>
        </tr>
EOT
;

endtable();
pagefooter();
ob_end_flush();

?>


--------ecard.php--------





--------captcha.php--------

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
<?php
// het random nr. aanmaken en gecodeerd opslaan in php sessie

session_start();

$randomnr = rand(1000, 9999);
$_SESSION['randomnr2'] = md5($randomnr);

// captcha plaatje met nummer maken - afmetingen kun je aanpassen gebruikte font

$im = imagecreatetruecolor(200, 50);

// Kleurenbepaling

$white = imagecolorallocate($im, 255, 255, 255);
$grey = imagecolorallocate($im, 128, 128, 128);
$black = imagecolorallocate($im, 0, 0, 0);

// zwarte rechthoek tekenen - afmetingen kun je aanpassen aan verschillende fonts

imagefilledrectangle($im, 0, 0, 200, 35, $black);

// hier - font.ttf' vervangen met de locatie van je eigen font bestand

$font = 'font.ttf';

// schaduw toevoegen

imagettftext($im, 35, 0, 22, 24, $grey, $font, $randomnr);

// randomnr. toevoegen

imagettftext($im, 35, 0, 15, 26, $white, $font, $randomnr);

// voorkomen dat afbeelding ge-cached wordt

header("Expires: Wed, 1 Jan 1997 00:00:00 GMT");
header("Last-Modified: " . gmdate("D, d M Y H:i:s") . " GMT");
header("Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate");
header("Cache-Control: post-check=0, pre-check=0", false);
header("Pragma: no-cache");

// plaatje verzenden naar browser

header ("Content-type: image/gif");
imagegif($im);
imagedestroy($im);
?>


--------captcha.php--------



--------write.php--------

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
session_start();

if (md5($_POST['norobot']) == $_SESSION['randomnr2'])

{
// plaats hier php code voor geslaagde captcha

echo "goedzo - u bent geen robot";
}


else

{ // plaats hier php code voor gefaalde captcha

echo "foei robot, foei foei foei!";

}

?>

--------write.php--------



Waar zou de fout zijn...

Ik kan dus nog altijd fotos sturen zonder dat ik de code moet intyppen....

Danku
 
Une2008

une2008

24/01/2008 23:46:00
 
- -

- -

25/01/2008 06:41:00
Quote Anchor link
Misschien heb je hier (in de toekomst) nog wat aan: tutorial.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.