Spam

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Angular

Functie Er zijn momenteel 5 SCRUM-teams waarvan drie gefocust zijn op DevOps en de huidige projecten en twee op innovatie van de platformen. Jij zal onderdeel worden van het innovatie Scrum team. De 2 multidisciplinaire innovatie teams bestaan momenteel uit 14 werknemers. Jij als senior Front end developer wordt onderdeel van onze innovatieteams. De innovatieteams houden zich bezig met het door ontwikkelen van de huidige producten en denken na over nieuwe functionaliteiten. Binnen de rol van Front end developer krijg je veel vrijheid en kan je je dag zelf indelen. Dingen waar jij je dagelijks mee bezig zult houden is

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
- Pepijn  -

- Pepijn -

19/12/2011 19:37:41
Anchor link
De laatste tijd krijg ik veel te veel berichten op mijn forum je drukt namelijk ff F5 en hij staat er 10 keer is dit te beveiligen?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 14:54:18
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2011 19:41:38
Anchor link
Ja. Sessie plaatsen met een verloopdatum, IP/accountnaam blokkeren voor xx minuten bij het topic-id.
Gewijzigd op 19/12/2011 19:42:41 door - Ariën -
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

19/12/2011 19:46:00
Anchor link
Dat lukt me dus niet
Gewijzigd op 19/12/2011 19:46:37 door - Pepijn -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2011 19:46:53
Anchor link
Ah gut....
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

19/12/2011 19:55:47
Anchor link
- Aar - op 19/12/2011 19:46:53:
Ah gut....

dat was te verwachten.

Wat heb je zelf al geprobeerd? Laat eens wat relevante code zien.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

19/12/2011 19:57:31
Anchor link
toe noe iemand een code ofzo
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2011 19:57:38
Anchor link
Pepijn, doe me een lol en reageer in het vervolg eens een keer nuttig, en niet met one-liners waar wij niks mee kunnen.

Toevoeging op 19/12/2011 19:58:30:

Pepijn --- op 19/12/2011 19:57:31:
toe noe iemand een code ofzo

Het is hier geen afhaalbalie. Het is hier phpHulp, en we willen je graag helpen, maar laat zelf eens wat zien wat je geprobeerd hebt.

Anders moet je maar een vacature aanmaken.
Gewijzigd op 19/12/2011 19:59:28 door - Ariën -
 
Wouter J

Wouter J

19/12/2011 19:59:07
Anchor link
- book.session
- reserved.variables.server
- time, date, strtotime
- if
- operator.logical
- include/require of header of die/exit

Zomaar wat functies die je denk ik wel nodig hebt...
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

19/12/2011 20:00:57
Anchor link
- include/require of header of die/exit kan ik al
- if tuurlijk
-time, date, strtotime kan ik
- book.session ook
 
Wouter J

Wouter J

19/12/2011 20:02:21
Anchor link
Nou, dan ben je dus in staat om zelf de code te schrijven en hoef je geen geld te betalen voor een andere developer!

Veel succes, en mocht je problemen hebben met de code geef dan even wat relevante code...!
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

19/12/2011 20:03:02
Anchor link
dan hebben jullie mijn forum
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2011 20:04:43
Anchor link
Pepijn --- op 19/12/2011 20:03:02:
dan hebben jullie mijn forum

Hoe bedoel je? Krijgen we die dan? Zelf gebouwd? Met of zonder leden etc..?
Of... wees nou eens duidelijker...........
**sigh**
Gewijzigd op 19/12/2011 20:05:55 door - Ariën -
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

19/12/2011 20:05:53
Anchor link
dan hebben jullie stukken van mijn forum enne daar kan je niks mee het zit heel simpel in elkaar een paar vakken text en een post ding die niet goed werkt in sommige browsers.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2011 20:06:38
Anchor link
Pepijn, probeer zelf eens wat. Er zijn al wat tips gegeven, dus doe eens wat ermee.
 
Fabian M

Fabian M

19/12/2011 20:13:21
Anchor link
Dit zijn even wat voorbeelden die laten zien hoe je iets kunt doen, maar zijn geschikt voor gebruik.

Iets als dit bij het posten van een post.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
if (!isset($_SESSION['CHECK'])) {
   // Als de gebruiker nog niet gepost heeft.
   $_SESSION['CHECK'] = DATUM_OF_TIJD_FUNCTIE();
}
else if (!VERGELIJK_DATUM($_SESSION['CHECK']))  {
  // Als een gebruiker wil posten voor dat de tijd om is.
  die("Je moet x min wachten voordat je weer kan posten.");
}
else {
  // Als de gebruiker kan posten.
  post($id, $bla, $user);
}

?>
Gewijzigd op 19/12/2011 20:14:00 door Fabian M
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

19/12/2011 20:15:48
Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
echo 'Jammer genoeg kan dat niet bij whear...';
echo 'We zoeken wel door';
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/12/2011 20:16:53
Anchor link
En uiteraard zou ik geen die() gebruiken, maar goed, het is een leuke code-opzet.

Wat bedoel je NU weer Pepijn? Kan je niet je zinnen door iemand anders laten controleren? We willen je vast wel graag helpen, maar zorg dan het liefst voor leesbare posts.
Gewijzigd op 19/12/2011 20:18:21 door - Ariën -
 
Chris -

Chris -

19/12/2011 21:48:45
Anchor link
Dit topic wordt gesloten. Pepijn, maak een fatsoenlijke topic aan waarin je een klein stuk relevante code plaats. Óf gebruik de URL's die ze hebben gestuurd.

Wil je dat iemand dit er voor jou in zet? Dan kun je een vacature aanmaken.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.