Spatie invoegen PHP

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ane Lenstra

Ane Lenstra

09/03/2008 14:53:00
Quote Anchor link
In HTML had je een code om spaties in te voegen. Helaas werkt deze niet voor PHP.. (wellicht omdat er een '';'' in zit?)

Zou iemand mij kunnen helpen spaties in te voegen in een PHP script? Heb op Google gezocht maar kon het helaas niet vinden

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 16:20:10
 
- SanThe -

- SanThe -

09/03/2008 14:58:00
Quote Anchor link
En hoe doe jij dat nu dan?
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

09/03/2008 15:00:00
Quote Anchor link
echo "hoi hey";
echo " ";
 
Ane Lenstra

Ane Lenstra

09/03/2008 15:17:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 09.03.2008 14:58:
En hoe doe jij dat nu dan?


Met:  

Quote:
echo "hoi hey";
echo " ";


Heel erg bedankt maar ik had het inmiddels net gevonden! Bedankt voor de moeite!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ane Lenstra
 
- SanThe -

- SanThe -

09/03/2008 15:28:00
Quote Anchor link
Maar dit werkt toch gewoon?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
echo '&nbsp;';
echo "&nbsp;";
?>
 
- -

- -

09/03/2008 16:26:00
Quote Anchor link
Een spatie weergeven is gewoon html, net als alle andere teksten. Dus met &nbsp; :-)
 
Niek

Niek

09/03/2008 17:24:00
Quote Anchor link
<-- spatie ?


Ik snap het probleem echt niet .. :S
 
Mitch

Mitch

09/03/2008 18:02:00
Quote Anchor link
ik denk dat ze het al heeft,
en dan zegt ze maar niets ^.-
 
Sabine de vries

sabine de vries

23/10/2012 09:31:05
Quote Anchor link
Weet iemand ook hoe ik een hele regel ergens tussen kan plaatsen. Dus geen spatie, maar een hele (lege) regel?
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

23/10/2012 09:37:43
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    echo "\n";
?>


of <br/>
 
Sabine de vries

sabine de vries

23/10/2012 13:24:43
Quote Anchor link
Dankje.

Helaas nog niet gelukt (ik krijg de melding template fout..)
 
- SanThe -

- SanThe -

23/10/2012 13:47:54
Quote Anchor link
echo '<br/>';
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

23/10/2012 14:29:23
Quote Anchor link
Je bedoelt een witregel... dan moet je 2x <br /> doen, dus:

<br /><br />
 
Sabine de vries

sabine de vries

24/10/2012 08:21:26
Quote Anchor link
Het is gelukt, bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.