Spaties in Url

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jeffrey boud

jeffrey boud

13/12/2006 10:03:00
Quote Anchor link
Beste hulper
Ik heb een url opgebouwd

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href=index_files.php?file_id=<?php echo $row_Recordset1['file_id'] ?>&action=delete&filename=<?php echo $row_Recordset1['filename'] ?>>Wissen</a>


Maar hij neemt dus wel de spaties mee als die bij een geselecteerde recordset zitten hoe kan ik dit oplossen
Hoe krijg is het voor elkaar dat ie spaties wel meeneemt maar niet de url afbreekt.
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 19:12:44
 
Martijn B

Martijn B

13/12/2006 10:09:00
Quote Anchor link
je kunt toch gewoon, dit doen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$row_Recordset1
['filename'] = str_replace(' ', '', $row_Recordset1['filename']);
?>


Of begrijp ik je verkeerd?
 
Jeffrey boud

jeffrey boud

13/12/2006 10:20:00
Quote Anchor link
Nee dit lukt niet want hij moet een bestand verwijderen met deze link dus die spatie moet we erin blijven

Bijvoorbeeld het bestand Hup hup.text en dat gaat mis als het veranderd in huphup.text
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door jeffrey boud
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

13/12/2006 10:21:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href=index_files.php?file_id=<?php  str_replace(' ', '%20', $row_Recordset1['fileid'])?>&action=delete&filename=<?php  str_replace(' ', '%20', $row_Recordset1['filename'])?>>Wissen</a>


zo bedoel je?

edit: foutje eruit
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Terence Hersbach
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

13/12/2006 10:22:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$row_Recordset1
['filename'] = str_replace(' ', '%20', $row_Recordset1['filename']);
?>


Quote:
edit:
Hehe je was me net voor ^^
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jurgen assaasas
 
Jeffrey boud

jeffrey boud

13/12/2006 10:36:00
Quote Anchor link
Thanks a lot guys works like a charm
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

13/12/2006 10:47:00
Quote Anchor link
Kan je niet ipv de filename beter de fileid gebruiken? Eg, de numerieke auto_increment nummers?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.