Specifieke waarde uit multidimensionele array verwijderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »
Snelle Jaap

Snelle Jaap

07/03/2018 14:21:48
Quote Anchor link
Ik heb een winkelmandje met een een kruisje om een product te verwijderen, dit werkt alleen nog niet. Hoe kan ik dit voor elkaar krijgen?

Mijn cart.php pagina (hier wordt naar gepost via een ajax script):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
<?PHP
if(isset($_POST['product'])){
  $thisProduct = array(
    'product' => $_POST['product'],
    'price' => $_POST['price'],
    'picture' => $_POST['picture'],
    'quantity' => $_POST['quantity'],
  );

  if (isset($_SESSION['cart'])) {
    $_SESSION['cart'][] = $thisProduct;
  }
else {
    //Session is not set, setting session now
    $_SESSION['cart'] = array();
    $_SESSION['cart'][] = $thisProduct;
  }
}

$numberofproducts = count($_SESSION['cart']);

?>

<!-- Shop Cart -->
<ul class="topnav navLeft topnav--cart">
  <li class="drop">
    <a href="#" class="kl-cart-button" title="View your shopping cart">
      <p><i class="glyphicon glyphicon-shopping-cart icon-white flipX-icon xs-icon" data-count="<? echo $numberofproducts; ?>"></i>Winkelwagen</p>
      <span class="hidden-xs hidden-sm hidden-md hidden-lg">Mijn winkelwagen</span>
    </a>
    <div class="pPanel">
      <div class="inner cart-container">
        <div class="widget_shopping_cart_content">
          <ul class="cart_list product_list_widget ">
          <?php
          foreach($_SESSION['cart'] as $cartproduct){
            $productlist .= '
            <li>
              <a href="#" class="remove" title="Remove this item">×</a>
              <a href="#" class="product-title">
                <img src="'
.$cartproduct['picture'].'" alt="'.$cartproduct['product'].'" title="'.$cartproduct['product'].'" />'.$cartproduct['product'].'
              </a>
              <span class="quantity">'
.$cartproduct['quantity'].' × <span class="amount">'.$cartproduct['price'].'</span></span>
            </li>'
;
          }

          echo $productlist;
          // echo '<pre>';
          // print_r($_SESSION['cart']);
          // echo '</pre>';

          ?>

          </ul>
          <!-- end product list -->
          <p class="total">
            <strong>Subtotal:</strong><span class="amount">$99.90</span>
          </p>
          <p class="buttons">
            <a href="cart.html" class="button wc-forward">View Cart</a>
            <a href="checkout.html" class="button checkout wc-forward">Checkout</a>
          </p>
        </div>
      </div>
    </div>
  </li>
</ul>


Mijn array ziet er zo uit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Array
(
    [0] => Array
        (
            [product] => Douche 1
            [price] => 1200
            [picture] => cms/images/douche.jpg
            [quantity] =>
        )

    [1] => Array
        (
            [product] => Douche 1
            [price] => 1200
            [picture] => cms/images/douche.jpg
            [quantity] =>  => 18
        )
)

Hij moet dus on click de juiste key verwijderen, 0 of 1 met alle data die daarin zit.

Wat is de beste manier om dit aan te pakken?

Via ajax moet dit gebeuren, ik zal voor het gemak mijn ajax er nog even bij zetten:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
// Attach a submit handler to the form
tpj( ".cart" ).submit(function( event ) {
  // Stop form from submitting normally
  event.preventDefault();
  // Get some values from elements on the page:
  var $form = tpj( this ),
    $product = $form.find( "input[name='product']" ).val(),
    $price = $form.find( "input[name='price']" ).val(),
    $picture = $form.find( "input[name='picture']" ).val(),
    $quantity = $form.find( "input[name='quantity']" ).val(),
    url = $form.attr( "action" );
  // Send the data using post
  var posting = tpj.post( url, { product: $product, price: $price, picture: $picture, quantity: $quantity} );
  // Put the results in a div
  posting.done(function( data ) {
    var content = tpj( data );
    tpj( "#result" ).empty().append( content );
  });
});
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 12:06:42
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/03/2018 14:25:27
Quote Anchor link
Is het niet gemakkelijker om het artikelnummer als key te gebruiken?
Dan kan je in je deleteknop deze dan verwerken (bijv. een data-attribuut)
 
Snelle Jaap

Snelle Jaap

07/03/2018 14:49:05
Quote Anchor link
- Ariën - op 07/03/2018 14:25:27:
Is het niet gemakkelijker om het artikelnummer als key te gebruiken?
Dan kan je in je deleteknop deze dan verwerken (bijv. een data-attribuut)


Slim. Ik ga dat proberen. Maar voordat ik dat doe moet ik eerst voor elkaar zien te krijgen om bestaande values niet dubbel toe te voegen maar alleen de quantity van het dubbel toegevoegde product bij elkaar op te tellen.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

07/03/2018 17:03:05
Quote Anchor link
Snelle Jaap op 07/03/2018 14:49:05:
Slim. Ik ga dat proberen. Maar voordat ik dat doe moet ik eerst voor elkaar zien te krijgen om bestaande values niet dubbel toe te voegen maar alleen de quantity van het dubbel toegevoegde product bij elkaar op te tellen.

> array_key_exists()
 
Snelle Jaap

Snelle Jaap

08/03/2018 09:42:46
Quote Anchor link
** quoteknip**

Thanks, ik heb het gefixed!
Gewijzigd op 08/03/2018 09:47:06 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.