Specifieke waarde uit multidimensionele array verwijderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »
Snelle Jaap

Snelle Jaap

07/03/2018 14:21:48
Quote Anchor link
Ik heb een winkelmandje met een een kruisje om een product te verwijderen, dit werkt alleen nog niet. Hoe kan ik dit voor elkaar krijgen?

Mijn cart.php pagina (hier wordt naar gepost via een ajax script):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
<?PHP
if(isset($_POST['product'])){
  $thisProduct = array(
    'product' => $_POST['product'],
    'price' => $_POST['price'],
    'picture' => $_POST['picture'],
    'quantity' => $_POST['quantity'],
  );

  if (isset($_SESSION['cart'])) {
    $_SESSION['cart'][] = $thisProduct;
  }
else {
    //Session is not set, setting session now
    $_SESSION['cart'] = array();
    $_SESSION['cart'][] = $thisProduct;
  }
}

$numberofproducts = count($_SESSION['cart']);

?>

<!-- Shop Cart -->
<ul class="topnav navLeft topnav--cart">
  <li class="drop">
    <a href="#" class="kl-cart-button" title="View your shopping cart">
      <p><i class="glyphicon glyphicon-shopping-cart icon-white flipX-icon xs-icon" data-count="<? echo $numberofproducts; ?>"></i>Winkelwagen</p>
      <span class="hidden-xs hidden-sm hidden-md hidden-lg">Mijn winkelwagen</span>
    </a>
    <div class="pPanel">
      <div class="inner cart-container">
        <div class="widget_shopping_cart_content">
          <ul class="cart_list product_list_widget ">
          <?php
          foreach($_SESSION['cart'] as $cartproduct){
            $productlist .= '
            <li>
              <a href="#" class="remove" title="Remove this item">×</a>
              <a href="#" class="product-title">
                <img src="'
.$cartproduct['picture'].'" alt="'.$cartproduct['product'].'" title="'.$cartproduct['product'].'" />'.$cartproduct['product'].'
              </a>
              <span class="quantity">'
.$cartproduct['quantity'].' × <span class="amount">'.$cartproduct['price'].'</span></span>
            </li>'
;
          }

          echo $productlist;
          // echo '<pre>';
          // print_r($_SESSION['cart']);
          // echo '</pre>';

          ?>

          </ul>
          <!-- end product list -->
          <p class="total">
            <strong>Subtotal:</strong><span class="amount">$99.90</span>
          </p>
          <p class="buttons">
            <a href="cart.html" class="button wc-forward">View Cart</a>
            <a href="checkout.html" class="button checkout wc-forward">Checkout</a>
          </p>
        </div>
      </div>
    </div>
  </li>
</ul>


Mijn array ziet er zo uit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
Array
(
    [0] => Array
        (
            [product] => Douche 1
            [price] => 1200
            [picture] => cms/images/douche.jpg
            [quantity] =>
        )

    [1] => Array
        (
            [product] => Douche 1
            [price] => 1200
            [picture] => cms/images/douche.jpg
            [quantity] =>  => 18
        )
)

Hij moet dus on click de juiste key verwijderen, 0 of 1 met alle data die daarin zit.

Wat is de beste manier om dit aan te pakken?

Via ajax moet dit gebeuren, ik zal voor het gemak mijn ajax er nog even bij zetten:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
// Attach a submit handler to the form
tpj( ".cart" ).submit(function( event ) {
  // Stop form from submitting normally
  event.preventDefault();
  // Get some values from elements on the page:
  var $form = tpj( this ),
    $product = $form.find( "input[name='product']" ).val(),
    $price = $form.find( "input[name='price']" ).val(),
    $picture = $form.find( "input[name='picture']" ).val(),
    $quantity = $form.find( "input[name='quantity']" ).val(),
    url = $form.attr( "action" );
  // Send the data using post
  var posting = tpj.post( url, { product: $product, price: $price, picture: $picture, quantity: $quantity} );
  // Put the results in a div
  posting.done(function( data ) {
    var content = tpj( data );
    tpj( "#result" ).empty().append( content );
  });
});
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 10:20:11
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/03/2018 14:25:27
Quote Anchor link
Is het niet gemakkelijker om het artikelnummer als key te gebruiken?
Dan kan je in je deleteknop deze dan verwerken (bijv. een data-attribuut)
 
Snelle Jaap

Snelle Jaap

07/03/2018 14:49:05
Quote Anchor link
- Ariën - op 07/03/2018 14:25:27:
Is het niet gemakkelijker om het artikelnummer als key te gebruiken?
Dan kan je in je deleteknop deze dan verwerken (bijv. een data-attribuut)


Slim. Ik ga dat proberen. Maar voordat ik dat doe moet ik eerst voor elkaar zien te krijgen om bestaande values niet dubbel toe te voegen maar alleen de quantity van het dubbel toegevoegde product bij elkaar op te tellen.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

07/03/2018 17:03:05
Quote Anchor link
Snelle Jaap op 07/03/2018 14:49:05:
Slim. Ik ga dat proberen. Maar voordat ik dat doe moet ik eerst voor elkaar zien te krijgen om bestaande values niet dubbel toe te voegen maar alleen de quantity van het dubbel toegevoegde product bij elkaar op te tellen.

> array_key_exists()
 
Snelle Jaap

Snelle Jaap

08/03/2018 09:42:46
Quote Anchor link
** quoteknip**

Thanks, ik heb het gefixed!
Gewijzigd op 08/03/2018 09:47:06 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.