Spel Sytem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

05/02/2004 18:53:00
Quote Anchor link
Ik wil graag een game page maken maar dat ik de popupjes via de admin panel kan aanmaken en simpel alleen de URL waar de flash game op staat en dat hij dan een popje aanmaakt met die game ik heb het op diverse sites zien staan een daarvan is Gameflop.com ik hoop dat jullie its hebben en ik zouw het zeer op prijs stellen. :+)
Bedankt,
Groeten Carlo
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 09:36:04
 
Arend a

Arend a

05/02/2004 20:51:00
Quote Anchor link
Het is over het algemeen goed gebruik om leestekens in een zin te gebruiken, ook buiten URLS!

Op deze manier kunnen anderen mensen makkelijker begrijpen waar je het over hebt, en is het communiceren een stuk makkelijker!
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

05/02/2004 22:40:00
Quote Anchor link
Ja inderdaad... of je hebt een hele lange adem, of je hebt ADHD, of je kan dit gewoon niet als één zin uitspreken...

Maar goed... geen idee waar je het over hebt... :D

Elwin
 
Mitch X

Mitch X

05/02/2004 22:55:00
Quote Anchor link
Ik denk dat ie bedoelt dat ie wil dat de spelletjes in een POPUP openen (I) :P
 
Arend a

Arend a

06/02/2004 00:26:00
Quote Anchor link
Ik ga niet een halfuur besteden aan het ontcijferen van een zin waar ik geen ruk van snap. Als iemand echt iets wil, kan hij op zn minst duidelijk proberen te maken wat hij wil. Als dat al teveel gevraagd is ;)
 

06/02/2004 16:28:00
Quote Anchor link
Sorry jongens,ik had haast maar dat is nu wel anders.

Ik wil graag een popupje aanmaken via een admin panel en dat die dan uit zich zelf gegenereerd word. En ik hoef alleen de URL in te voeren waar de FLash Game op staat en een gedeelte uit te kiezen ( zoals Schiet Games,Funny Games ecc).Zoals op www.Gameflop.com .

Ik hoop dat ik deze keer wat duidelijker ben.
 
Bart Smulders

Bart Smulders

06/02/2004 17:54:00
Quote Anchor link
Maak eerst een scriptje dat de id's leest uit je link waar je zal op moeten drukken iets zoals $get[id]
dat ie dan zoekt in zen db naar welke link in de popup moet komen.
Vervolgens haal je een popup script af op www.dynamicdrive.com. Vervolgens ga je waar de link komt van de popup een variabele zetten die de link laat invullen volgens het ID . That's it.

Veel succes.
 

06/02/2004 18:18:00
Quote Anchor link
Normaal heb ik wel verstand met php,Scripts van andere manipuleren maar als ik zelf aan de slag moet dan word het wel effe anders,zouw u Bart het alsjeblieft voor me willen doen.ik zouw het errug warderen
 
Bart Smulders

Bart Smulders

06/02/2004 18:54:00
Quote Anchor link
Ok kzal even zien wat ik kan doen dan . Wat heb tot hiertoe al ? heb je al een pagina waar de links op worden gegenereerd? want die zal anders moeten.
 

06/02/2004 18:56:00
Quote Anchor link
Op dit moment heb ik niks,..
 
Bart Smulders

Bart Smulders

06/02/2004 19:34:00
Quote Anchor link
Je moet alleen nog een admin pagina maken waar je de gegevens kan invullen .

----
De tabel :

CREATE TABLE `games` (
`id` INT(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY,
`url` VARCHAR(255) NOT NULL,
`linktitel` VARCHAR(255) NOT NULL,
`spelnaam` VARCHAR(255) NOT NULL,
`datum` VARCHAR(7) NOT NULL
) TYPE = MYISAM;

----------------------------------
// ------ index.php ------

<html>
<title>Gamefun</title>
<head>
<script language="javascript" type="text/javascript">
<!--
var win=null;
function NewWindow(mypage,myname,w,h,scroll,pos){
if(pos=="random"){LeftPosition=(screen.width)?Math.floor(Math.random()*(screen.width-w)):100;TopPosition=(screen.height)?Math.floor(Math.random()*((screen.height-h)-75)):100;}
if(pos=="center"){LeftPosition=(screen.width)?(screen.width-w)/2:100;TopPosition=(screen.height)?(screen.height-h)/2:100;}
else if((pos!="center" && pos!="random") || pos==null){LeftPosition=0;TopPosition=20}
settings='width='+w+',height='+h+',top='+TopPosition+',left='+LeftPosition+',scrollbars='+scroll+',location=no,directories=no,status=no,menubar=no,toolbar=no,resizable=no';
win=window.open(mypage,myname,settings);}
// -->
</script>
</head>
<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?

 $host
= "localhost";
    $user = "user";
    $pass = "pass";
    $dbdb = "db";
    
    if (!@mysql_select_db($dbdb, @mysql_connect($host, $user, $pass)))
    {

        echo "Er kan geen database connectie gemaakt worden..<p>";
        
        echo "Probeer het na enkele minuten opnieuw. Wil het dan nog niet, neem dan contact met mij op.";
    }
    

$tabel = "games";

$sql = "SELECT * FROM $tabel order by datum DESC ";
            $res = mysql_query($sql);
if (mysql_num_rows($res) >= 1)
    {

        while ($row = mysql_fetch_object($res))
        {
  
/* hier worden jou links gegenereerd voor je pagina.
waar er staat 450 is de hoogte en breedte deze kan je dus aanpassen
*/

echo "$row->spelnaam<a href=\"http://www.games.com/vieuwgames.php?id=$row->id\" onclick=\"NewWindow(this.href,$row->linktitel ','450','450','yes','center');return false\" onfocus=\"this.blur()\">$row->spelnaam</a> toegevoegd op: $row->datum";

 }
}

else
{
echo" Nog geen games aanwezig";
}

?>

</body>
</html>

// Einde index.php
----------------------

// De vieuwgames.php pagina.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
<?
$host
= "localhost";
    $user = "user";
    $pass = "pass";
    $dbdb = "db";
    
    if (!@mysql_select_db($dbdb, @mysql_connect($host, $user, $pass)))
    {

        echo "Er kan geen database connectie gemaakt worden..<p>";
        
        echo "Probeer het na enkele minuten opnieuw. Wil het dan nog niet, neem dan contact met mij op.";
    }

if(!is_numeric($_GET[verslag]))
{

   echo "<p>Geen geldig spel ID!</p>\n";
}

else
{
$tabel ="games";
   $query = mysql_query("SELECT * FROM $tabel where id=$_GET[id]");  

   $num = mysql_num_rows($query);

   if ($num == "0")
   {

      echo "<p>Het spel is niet aanwezig in de database!</p>\n";
   }

 else
{
$sql = "SELECT * FROM uitslagen WHERE id=$_GET[verslag]";
$res = mysql_query($sql);

if ($res)
{

  if (mysql_num_rows($res) >= 1)
  {
  
 while ($row = mysql_fetch_object($res))
{

// Met andere woorden het url dient enkel voor de pagina waar het spel op staat in de pagina te zetten meer niet.
include("$row->url");
   }
  }
  }  
}
}

?>

// Einde vieuw pagina


Veel succes
 
Bart Smulders

Bart Smulders

06/02/2004 19:35:00
Quote Anchor link
Ik heb het niet gestest dus als er problemen zijn dan smijt je ze maar op tafel.
 

06/02/2004 19:40:00
Quote Anchor link
Heel errug bedankt maar zouw je ook de admin willen maken,....ik ben hem nu aan het installeren
 
Bart Smulders

Bart Smulders

06/02/2004 19:45:00
Quote Anchor link
Carlo je mag heus ook wel wat doen hoor :)
Zo leer je niets bij he :) Kijk eens wat rond ,een admin pagina hoeft niet perse met login en die dingen te zijn he. Veel succes

Ps: heb ook nog een site af te maken :)
 

06/02/2004 19:47:00
Quote Anchor link
even goed bedankt voor alles,maar met een admin pagina bedoel je daarmee gewoon een pass op vieuwgames.php?
 

06/02/2004 19:50:00
Quote Anchor link
ik heb een klein probleempje kijk hier eens


http://members.lycos.nl/damnimgood/vieuwgames.php

hoe kan ik eigenlijk inloggen?
 
Bart Smulders

Bart Smulders

06/02/2004 19:51:00
Quote Anchor link
nej een paginatje om je database handig mee te vullen. Of ga je steeds naar je db en op die manier links toevoegen? Het is maar wat je zelf wil.
 

06/02/2004 19:53:00
Quote Anchor link
ik kies voor het eerste maar hoe maake je zo iets?
 
Bart Smulders

Bart Smulders

06/02/2004 20:06:00
Quote Anchor link
Eum die pagina is de pagina waar uw id's naar toe gaan. en jou index lijkt hetzelfde op vieuwgames

Ik heb het script toch onderverdeeld in 2 delen ?
1 deel index.php en het ander vieuwgames.php
dus als je dat al even wil doen. En een admin pag aanmaken kan je op verschillende manieren.
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

06/02/2004 20:12:00
Quote Anchor link
Offtopic:

Ghehe... volgens mij komt het gewoon door de categorie "Aanvragen"... Mensen denken dat ze dan gewoon een script voor niets in de schoot geworpen krijgen... Mjah.. Humor.. :D
[/Offtopic]

Elwin
 

06/02/2004 20:18:00
Quote Anchor link
Uhm bart , ik bedoel je kan wel mensen gaan vragen om scripts voor je te gaan maken, maar dan moet je zelf wel een beetje basis kennis hebben om scripts bijvoorbeeld te debuggen, zoals het script wat Bart voor je gemaakt heeft.

Als je slim bent volg je effe wat simpele tutorials "php" dan heb je genoeg kennis om zelf effe te kijken waar het mis gaat.

Ten minste, zo ik heb ik gedaan.

greetz,

Anouar
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.