Spel Sytem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Lead React Developer

Dit ga je doen Als Lead React Developer zul jij je voornamelijk gaan bezighouden met: Het werken aan tal van uiteenlopende projecten waar gloednieuwe (web)applicaties van scratch af aan ontwikkeld worden met o.a. React (Native) en Drupal; Het aansturen van een team bestaande uit 5-6 talentvolle en gedreven ontwikkelaars; Het adviseren en meedenken over nieuwe (technische) oplossingen en te gebruiken tools/frameworks; Het meedenken over de architectuur en de juiste implementatiebeslissingen maken; De doorontwikkeling van huidige applicaties. Hier ga je werken Als je inderdaad een ervaren Lead React Developer bent die zichzelf graag nog verder wil ontwikkelen dan is het goed

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

05/02/2004 18:53:00
Quote Anchor link
Ik wil graag een game page maken maar dat ik de popupjes via de admin panel kan aanmaken en simpel alleen de URL waar de flash game op staat en dat hij dan een popje aanmaakt met die game ik heb het op diverse sites zien staan een daarvan is Gameflop.com ik hoop dat jullie its hebben en ik zouw het zeer op prijs stellen. :+)
Bedankt,
Groeten Carlo
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 03:59:33
 
Arend a

Arend a

05/02/2004 20:51:00
Quote Anchor link
Het is over het algemeen goed gebruik om leestekens in een zin te gebruiken, ook buiten URLS!

Op deze manier kunnen anderen mensen makkelijker begrijpen waar je het over hebt, en is het communiceren een stuk makkelijker!
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

05/02/2004 22:40:00
Quote Anchor link
Ja inderdaad... of je hebt een hele lange adem, of je hebt ADHD, of je kan dit gewoon niet als één zin uitspreken...

Maar goed... geen idee waar je het over hebt... :D

Elwin
 
Mitch X

Mitch X

05/02/2004 22:55:00
Quote Anchor link
Ik denk dat ie bedoelt dat ie wil dat de spelletjes in een POPUP openen (I) :P
 
Arend a

Arend a

06/02/2004 00:26:00
Quote Anchor link
Ik ga niet een halfuur besteden aan het ontcijferen van een zin waar ik geen ruk van snap. Als iemand echt iets wil, kan hij op zn minst duidelijk proberen te maken wat hij wil. Als dat al teveel gevraagd is ;)
 

06/02/2004 16:28:00
Quote Anchor link
Sorry jongens,ik had haast maar dat is nu wel anders.

Ik wil graag een popupje aanmaken via een admin panel en dat die dan uit zich zelf gegenereerd word. En ik hoef alleen de URL in te voeren waar de FLash Game op staat en een gedeelte uit te kiezen ( zoals Schiet Games,Funny Games ecc).Zoals op www.Gameflop.com .

Ik hoop dat ik deze keer wat duidelijker ben.
 
Bart Smulders

Bart Smulders

06/02/2004 17:54:00
Quote Anchor link
Maak eerst een scriptje dat de id's leest uit je link waar je zal op moeten drukken iets zoals $get[id]
dat ie dan zoekt in zen db naar welke link in de popup moet komen.
Vervolgens haal je een popup script af op www.dynamicdrive.com. Vervolgens ga je waar de link komt van de popup een variabele zetten die de link laat invullen volgens het ID . That's it.

Veel succes.
 

06/02/2004 18:18:00
Quote Anchor link
Normaal heb ik wel verstand met php,Scripts van andere manipuleren maar als ik zelf aan de slag moet dan word het wel effe anders,zouw u Bart het alsjeblieft voor me willen doen.ik zouw het errug warderen
 
Bart Smulders

Bart Smulders

06/02/2004 18:54:00
Quote Anchor link
Ok kzal even zien wat ik kan doen dan . Wat heb tot hiertoe al ? heb je al een pagina waar de links op worden gegenereerd? want die zal anders moeten.
 

06/02/2004 18:56:00
Quote Anchor link
Op dit moment heb ik niks,..
 
Bart Smulders

Bart Smulders

06/02/2004 19:34:00
Quote Anchor link
Je moet alleen nog een admin pagina maken waar je de gegevens kan invullen .

----
De tabel :

CREATE TABLE `games` (
`id` INT(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY,
`url` VARCHAR(255) NOT NULL,
`linktitel` VARCHAR(255) NOT NULL,
`spelnaam` VARCHAR(255) NOT NULL,
`datum` VARCHAR(7) NOT NULL
) TYPE = MYISAM;

----------------------------------
// ------ index.php ------

<html>
<title>Gamefun</title>
<head>
<script language="javascript" type="text/javascript">
<!--
var win=null;
function NewWindow(mypage,myname,w,h,scroll,pos){
if(pos=="random"){LeftPosition=(screen.width)?Math.floor(Math.random()*(screen.width-w)):100;TopPosition=(screen.height)?Math.floor(Math.random()*((screen.height-h)-75)):100;}
if(pos=="center"){LeftPosition=(screen.width)?(screen.width-w)/2:100;TopPosition=(screen.height)?(screen.height-h)/2:100;}
else if((pos!="center" && pos!="random") || pos==null){LeftPosition=0;TopPosition=20}
settings='width='+w+',height='+h+',top='+TopPosition+',left='+LeftPosition+',scrollbars='+scroll+',location=no,directories=no,status=no,menubar=no,toolbar=no,resizable=no';
win=window.open(mypage,myname,settings);}
// -->
</script>
</head>
<body>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?

 $host
= "localhost";
    $user = "user";
    $pass = "pass";
    $dbdb = "db";
    
    if (!@mysql_select_db($dbdb, @mysql_connect($host, $user, $pass)))
    {

        echo "Er kan geen database connectie gemaakt worden..<p>";
        
        echo "Probeer het na enkele minuten opnieuw. Wil het dan nog niet, neem dan contact met mij op.";
    }
    

$tabel = "games";

$sql = "SELECT * FROM $tabel order by datum DESC ";
            $res = mysql_query($sql);
if (mysql_num_rows($res) >= 1)
    {

        while ($row = mysql_fetch_object($res))
        {
  
/* hier worden jou links gegenereerd voor je pagina.
waar er staat 450 is de hoogte en breedte deze kan je dus aanpassen
*/

echo "$row->spelnaam<a href=\"http://www.games.com/vieuwgames.php?id=$row->id\" onclick=\"NewWindow(this.href,$row->linktitel ','450','450','yes','center');return false\" onfocus=\"this.blur()\">$row->spelnaam</a> toegevoegd op: $row->datum";

 }
}

else
{
echo" Nog geen games aanwezig";
}

?>

</body>
</html>

// Einde index.php
----------------------

// De vieuwgames.php pagina.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
<?
$host
= "localhost";
    $user = "user";
    $pass = "pass";
    $dbdb = "db";
    
    if (!@mysql_select_db($dbdb, @mysql_connect($host, $user, $pass)))
    {

        echo "Er kan geen database connectie gemaakt worden..<p>";
        
        echo "Probeer het na enkele minuten opnieuw. Wil het dan nog niet, neem dan contact met mij op.";
    }

if(!is_numeric($_GET[verslag]))
{

   echo "<p>Geen geldig spel ID!</p>\n";
}

else
{
$tabel ="games";
   $query = mysql_query("SELECT * FROM $tabel where id=$_GET[id]");  

   $num = mysql_num_rows($query);

   if ($num == "0")
   {

      echo "<p>Het spel is niet aanwezig in de database!</p>\n";
   }

 else
{
$sql = "SELECT * FROM uitslagen WHERE id=$_GET[verslag]";
$res = mysql_query($sql);

if ($res)
{

  if (mysql_num_rows($res) >= 1)
  {
  
 while ($row = mysql_fetch_object($res))
{

// Met andere woorden het url dient enkel voor de pagina waar het spel op staat in de pagina te zetten meer niet.
include("$row->url");
   }
  }
  }  
}
}

?>

// Einde vieuw pagina


Veel succes
 
Bart Smulders

Bart Smulders

06/02/2004 19:35:00
Quote Anchor link
Ik heb het niet gestest dus als er problemen zijn dan smijt je ze maar op tafel.
 

06/02/2004 19:40:00
Quote Anchor link
Heel errug bedankt maar zouw je ook de admin willen maken,....ik ben hem nu aan het installeren
 
Bart Smulders

Bart Smulders

06/02/2004 19:45:00
Quote Anchor link
Carlo je mag heus ook wel wat doen hoor :)
Zo leer je niets bij he :) Kijk eens wat rond ,een admin pagina hoeft niet perse met login en die dingen te zijn he. Veel succes

Ps: heb ook nog een site af te maken :)
 

06/02/2004 19:47:00
Quote Anchor link
even goed bedankt voor alles,maar met een admin pagina bedoel je daarmee gewoon een pass op vieuwgames.php?
 

06/02/2004 19:50:00
Quote Anchor link
ik heb een klein probleempje kijk hier eens


http://members.lycos.nl/damnimgood/vieuwgames.php

hoe kan ik eigenlijk inloggen?
 
Bart Smulders

Bart Smulders

06/02/2004 19:51:00
Quote Anchor link
nej een paginatje om je database handig mee te vullen. Of ga je steeds naar je db en op die manier links toevoegen? Het is maar wat je zelf wil.
 

06/02/2004 19:53:00
Quote Anchor link
ik kies voor het eerste maar hoe maake je zo iets?
 
Bart Smulders

Bart Smulders

06/02/2004 20:06:00
Quote Anchor link
Eum die pagina is de pagina waar uw id's naar toe gaan. en jou index lijkt hetzelfde op vieuwgames

Ik heb het script toch onderverdeeld in 2 delen ?
1 deel index.php en het ander vieuwgames.php
dus als je dat al even wil doen. En een admin pag aanmaken kan je op verschillende manieren.
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

06/02/2004 20:12:00
Quote Anchor link
Offtopic:

Ghehe... volgens mij komt het gewoon door de categorie "Aanvragen"... Mensen denken dat ze dan gewoon een script voor niets in de schoot geworpen krijgen... Mjah.. Humor.. :D
[/Offtopic]

Elwin
 

06/02/2004 20:18:00
Quote Anchor link
Uhm bart , ik bedoel je kan wel mensen gaan vragen om scripts voor je te gaan maken, maar dan moet je zelf wel een beetje basis kennis hebben om scripts bijvoorbeeld te debuggen, zoals het script wat Bart voor je gemaakt heeft.

Als je slim bent volg je effe wat simpele tutorials "php" dan heb je genoeg kennis om zelf effe te kijken waar het mis gaat.

Ten minste, zo ik heb ik gedaan.

greetz,

Anouar
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.