spoiler ?? php mysqli

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Kenny iets

kenny iets

09/11/2014 14:23:54
Quote Anchor link
hallo
ik zoek zo soort spoiler maar weet niet het heet hier een voorbeeld

blablbls
sdvffsd

[meer lezen]
[spoiler]ddfgdsffdvg

dfsfsdsd
[/spoiler]

MVG KENNY
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 10:32:02
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2014 15:29:49
Quote Anchor link
Dat kan je toch met jQuery's toggle() doen?
 
Kenny iets

kenny iets

09/11/2014 15:35:58
Quote Anchor link
- Aar - op 09/11/2014 15:29:49:
Dat kan je toch met jQuery's toggle() doen?


iets meer info graag
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2014 16:40:10
Quote Anchor link
Mja, zelf even zoeken was ook niet lastig geweest hoor?


http://www.w3schools.com/jquery/eff_toggle.asp
 
Kenny iets

kenny iets

09/11/2014 16:53:44
Quote Anchor link
ik bedoel he
als er bv 100 worden zijn dat er dan 75 worden gezien en voor die andere 25 moet je ergens op drukken :)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2014 16:59:17
Quote Anchor link
Een pagina-systeem bedoel je? Zoals je vaak in forums ziet, dat je x-aantal reacties per pagina ziet?
 
Kenny iets

kenny iets

09/11/2014 17:10:07
Quote Anchor link
nee wat je ook bij facebook hebt
maar dat heb ik binnekort nodig
bij facebook zie je deel van tekst en daar onder meer lezen
en dat heb ik nodig :)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2014 17:14:03
Quote Anchor link
Maak eens een schets of screenshot?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

09/11/2014 17:18:10
Quote Anchor link
Hij bedoelt gewoon zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
Bla die bla bla bla bla bla
bla blablabla die bla bla
bla bla...

>> lees meer

En als je dan op lees meer klikt, krijg je:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
Bla die bla bla bla bla bla
bla blablabla die bla bla
bla bla. Nog meer bla bla bla
tadalie dadada bla die bla
bla blablabla.

>> lees minder
 
Wouter J

Wouter J

09/11/2014 17:19:10
Quote Anchor link
jQuery slideDown/slideUp, CSS overflow:hidden en PHP substr
 
Kenny iets

kenny iets

09/11/2014 17:19:20
Quote Anchor link
dat ja ozzie
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2014 18:02:34
Quote Anchor link
Lijkt me een CSS-class die wisselt en de hoogte van de div bepaalt als je op "meer" drukt.
 
Kenny iets

kenny iets

09/11/2014 18:42:20
Quote Anchor link
en hoe kan ik dat het beste doen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2014 18:51:21
Quote Anchor link
Met jQuery's addClass kan je een CSS-class toevoegen waarbij je het divje aan langere height geeft.
 
Kenny iets

kenny iets

09/11/2014 18:58:22
Quote Anchor link
ik heb deze code van een vriend gekregen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
function addSpoiler($words){
    $wordsArr = explode(' ', $words);
    $wordsArr[0] = '<div>' . $wordsArr[0];
    $wordsArr[count($wordsArr) - 1] = $wordArr[count($wordsArr) - 1] . '</div>';
    
    if(count($wordsArr) > 75){
        $wordsArr[75] = '</div><div class="spoiler" >' . $wordArr[75];
    }
    
    return implode(' ', $wordsArr);
}  
}
 
?>

<button type="button" onclick="spoiler()">
<script>
function spoiler(){
$('.spoiler').css('display', 'block');
}
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2014 20:05:06
Quote Anchor link
Mooi. Leuke is dat jQuery zelf al een click-event heeft. Dus waarom zou je onclick in HTML willen gebruiken? ;-)
 
Kenny iets

kenny iets

09/11/2014 20:11:41
Quote Anchor link
- Aar - op 09/11/2014 20:05:06:
Mooi. Leuke is dat jQuery zelf al een click-event heeft. Dus waarom zou je onclick in HTML willen gebruiken? ;-)


ik krijg hem van een vriend
heb hem bijna helemaal gefixt
alleen nu deze error
Uncaught ReferenceError: $ is not defined
op dit stukje code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<script>
    function spoiler(){
        $('.spoiler').css('display', 'block');
    }
</script>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2014 20:27:24
Quote Anchor link
Vergeet niet jQuery in te laden en te 'starten'.
 
Kenny iets

kenny iets

09/11/2014 20:28:19
Quote Anchor link
ik krijg die error als op de button klik die met SPOILER()
en dan zegt die $ fout is
<script>
function spoiler(){
$('.spoiler').css('display', 'block');
}
</script>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/11/2014 20:34:02
Quote Anchor link
Ja, dat zei je al ;-)
 
Kenny iets

kenny iets

09/11/2014 20:37:39
Quote Anchor link
maar wat bedoel je dan me inladen starten want dat die doet die

alleen jqeury geef zelf de error in de bedugger van van chrome
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.