spullen uit database halen in 2 of 3 rijen zetten

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mohammed el-faquir

mohammed el-faquir

24/12/2010 23:24:40
Quote Anchor link
Slot
Gewijzigd op 25/12/2010 01:36:59 door Mohammed el-faquir
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 14:57:57
 
- SanThe -

- SanThe -

24/12/2010 23:30:24
Quote Anchor link
Zet je script tussen code-tags.
Zie http://www.phphulp.nl/veel-gestelde-vragen/#bbcode
 
Kris Peeters

Kris Peeters

24/12/2010 23:32:05
Quote Anchor link
Kan je je code tussen code tags zetten? [code][/code]
Gewijzigd op 24/12/2010 23:32:35 door Kris Peeters
 
Mohammed el-faquir

mohammed el-faquir

24/12/2010 23:36:53
Quote Anchor link
Kris Peeters op 24/12/2010 23:32:05:
Kan je je code tussen code tags zetten? [code][/code]


Thnx heb ik gedaan :P
 
- SanThe -

- SanThe -

24/12/2010 23:57:27
Quote Anchor link
Als je maar één resultaat ziet dan zit er waarschijnlijk maar één record in de database want de while() zou alles moeten aflopen.
 
Mohammed el-faquir

mohammed el-faquir

25/12/2010 00:00:57
Quote Anchor link
- SanThe - op 24/12/2010 23:57:27:
Als je maar één resultaat ziet dan zit er waarschijnlijk maar één record in de database want de while() zou alles moeten aflopen.


laat ik het zo uit lege :

ik wil dat uit database het er zo uit komt :

1 2 3
4 5 6
7 8 9
 
Dindong Veter

Dindong Veter

25/12/2010 00:01:49
Quote Anchor link
dat zou je met css kunnen doen
 
Mohammed el-faquir

mohammed el-faquir

25/12/2010 00:04:05
Quote Anchor link
Paul L op 25/12/2010 00:01:49:
dat zou je met css kunnen doen


Hoe :P ?
 
- SanThe -

- SanThe -

25/12/2010 00:06:21
 
Mohammed el-faquir

mohammed el-faquir

25/12/2010 00:29:18
Quote Anchor link
nop maar ik heb het al :D

Toevoeging op 25/12/2010 00:29:30:

kan op slotje

Toevoeging op 25/12/2010 00:29:59:

voor andere die het willen weten ik heb het met een DIV gedaan die met css
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

25/12/2010 09:22:55
Quote Anchor link
en weer zo iemand die z'n begin post begint te verwijderen....
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.