sql error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

The Pope

The Pope

04/08/2005 14:31:00
Quote Anchor link
hallo,

ik heb met PMA een tabel aangemaakt om de gebruikte query te bekijken
daarna heb ik hem met behulp van PMA omgezet naar een PHP-code maar dan krijg ik een error!?

Error:
Parse error: parse error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /home/erik/domains/nnnieuws.nl/public_html/test/install.php on line 38

Lijn 36 T/M 40:
$sql = 'CREATE TABLE `install` ('
. ' `id` INT(1) NOT NULL AUTO_INCREMENT,'
. ' `is_installed` INT(1) DEFAULT ''0'' NOT NULL,'
. ' PRIMARY KEY (`id`)'
. ' )';
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 09:47:50
 
Jelmer -

Jelmer -

04/08/2005 14:43:00
Quote Anchor link
[...]AULT ''0'' NOT N[...]
Die 0, staat tussen twee maal ', dat moet 1 maal " worden.
 
The Pope

The Pope

04/08/2005 14:45:00
Quote Anchor link
dankje :)

EDIT: had het bericht verkeerd gelezen sorry
Gewijzigd op 04/08/2005 14:47:00 door The Pope
 
Han eev

Han eev

04/08/2005 14:46:00
Quote Anchor link
jij bedoelt dan dat vier van ' zijn of 2 "? je moet het met " doen en niet met ' ', ^^
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.