sql gevens in javascript

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

BlcKJcK

BlcKJcK

03/10/2007 17:47:00
Quote Anchor link
Beste,

Ik ben benieuwd of de constructie die ik wil mogelijk is:

-Er word uit een Mysql database wat gegevens opgehaald door PHP.
-Vervolgens moeten deze gegevens in de javascript worden geladen en aan de gebruiker worden getoond.

Kan ik zomaar php codes in javascript zetten?

Samenvatting:

MySQL > PHP
PHP > Js (zet de sql gegevens in een js popup)
Js > browser een popup met de gegevens

Gr,
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door BlcKJcK
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 12:44:40
 
GaMer B

GaMer B

03/10/2007 17:54:00
Quote Anchor link
Ja, je kunt een variabel in js met PHP vullen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<script type="text/javascript">
    var Dingdong = <?php echo "Dongding"; ?>;
    document.write(Dingdong);
</script>


(Zoiets dacht ik. Ik ben geen held in javascript, maar dit principe kan wel dus).
 
BlcKJcK

BlcKJcK

03/10/2007 18:00:00
Quote Anchor link
Ok thnx, even kijken of dat echt werkt, want dan ben ik al behoorlijk ver.
 
GaMer B

GaMer B

03/10/2007 18:04:00
Quote Anchor link
Ik gebruik bijvoorbeeld dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
    $variabel
= "Yada, yada, yada";
?>

    <script type="text/javascript">
    var pp = "<?php echo $variabel; ?>";
    document.write(pp);
    </script>


EDIT: Getest en werkend. Klik.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door GaMer B
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.