SQL ROUND()

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jan geen

Jan geen

09/12/2006 23:24:00
Quote Anchor link
Het probleem is als volgt, ik heb een query die wel werkt in een mysql console maar niet in een php script...

$query = "SELECT naam, user_id, ROUND(bedrag, 2), datum, comment FROM uitgaven WHERE groep_id = '".$_SESSION['groep']."' ";

weet iemand of ROUND() wel ondersteunt word??

alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 11:43:09
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

09/12/2006 23:28:00
Quote Anchor link
ROUND wordt ondersteund, maar je vergeet hier een alias toe te kennen, wat het fetchen vergemakkelijkt:

ROUND(bedrag, 2) AS afgerond_bedrag
 
Jan geen

Jan geen

09/12/2006 23:30:00
Quote Anchor link
ja, nu werkt het idd, bedankt voor je snelle reactie!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.