sql selecteert niet alles

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Timmy

timmy

06/07/2007 08:39:00
Quote Anchor link
hey ik ben bezig met een stamboom script en ik wilde ook een tabel maken (overzicht voor de admin) maar hij selecteert niet alles, als ik order by asc doe laat hij de eerste weg en als ik order bij desc doe staat de laatste er niet, als ik geen asc doe krijg ik het zelfdem, wie weet waar mijn probleem zit?

script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
$result5
= mysql_query("select * from stamboom ORDER BY id asc");
$row5 = mysql_fetch_object($result5);
while ($row5 = mysql_fetch_object($result5)) {
echo "<tr><td>$row5->id</td><td>$row5->naam</td><td>$row5->geboren</td><td>$row5->gestorfen</td>";
}

?>


thanks tim
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Timmy
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 02:35:53
 
- wes  -

- wes -

06/07/2007 08:47:00
Quote Anchor link
rij 3 weghalen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - wes -
 
Timmy

timmy

06/07/2007 09:15:00
Quote Anchor link
woot t werkt bedankt man
 
Dennis

dennis

06/07/2007 09:26:00
Quote Anchor link
euh kleine detail het is gestorVen ipv gestorFen
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

06/07/2007 09:28:00
Quote Anchor link
Het is klein detail ipv kleine detail ;-)
 
Timmy

timmy

06/07/2007 09:31:00
Quote Anchor link
ben dyslectisch (ofzo :P), ik heb t geloof ik overal door elkaar heb :P
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.