[SQL] wat is er fout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Kay Kay

Kay Kay

17/03/2009 18:48:00
Quote Anchor link
Ik maak een zoek functie voor het forum. Ik gebruik MySQL (helaas).
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
SELECT
            t.bericht,
            t.titel,
            MATCH(".$in.") as score
        FROM
            topics as t
        LEFT JOIN
            reacties_forum as r
            ON r.tid = t.id
        WHERE
            MATCH(".$in.") AGAINST('".$z['q']."' IN BOOLEAN MODE)
        ORDER BY
            score ASC

Die code heb ik nou.
var in = t.titel, t.bericht
De foutmelding:
Quote:
to use near 'as score FROM topics as t LEFT JOIN reacties_forum as r ON r.t' at line 4

Wat is er fout dan?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 23:57:55
 
Frank -

Frank -

17/03/2009 18:52:00
Quote Anchor link
MATCH() ....

Daar mist iets, AGAINST() om precies te zijn. Zie de foutmelding, die begint op het punt dat er wat ontbreekt.
 
Kay Kay

Kay Kay

17/03/2009 19:16:00
Quote Anchor link
Oke thnx :) Ik heb verkeerd gekeken in een tutorial..
Ik wist niet dat de foutmelding begint op het punt waar het fout gaat. Weer wat geleerd.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.