[SQL]Update query werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »
Luke Banning

Luke Banning

10/02/2007 20:21:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb een klein probleempje. Ik heb een formulier. Alles gegevens worden keurig opgehaalt en zet het als value in elk vakje. Maar nu moet ik hem ook aanpassen en dan weer veranderen.
Ik heb deze code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
//Formuliertje

while($row=mysql_fetch_assoc($result)){
     echo '<form method="post" action="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'">';
     echo '<p>';
     echo 'Link naar afbeelding: <input name="Afbeelding" type="text" id="Afbeelding" value="'.$row['Afbeelding'].'" /><br />';
     echo 'Titel: <input name="Titel" type="text" id="Titel" value="'.$row['Titel'].'" /><br />';
     echo 'Link: <input name="Link" type="text" id="Link" value="'.$row['Link'].'" /><br />';
     echo 'Beschrijving: <textarea rows="10" cols="50" name="Beschrijving" id="Beschrijving">'.$row['Beschrijving'].'</textarea><br />';
     echo '<input type="submit" value="Wijzigen">';
    echo '</p><hr />';
    echo '</form>';
    }

    
//Oke, veranderen die zooi...

    $ID = mysql_real_escape_string($_POST['ID']);
    $Link = mysql_real_escape_string($_POST['Link']);
    $Titel = mysql_real_escape_string($_POST['Titel']);
    $Afbeelding = mysql_real_escape_string($_POST['Afbeelding']);
    $Beschrijving = mysql_real_escape_string(nl2br($_POST['Beschrijving']));
    $query2 = "UPDATE portfolio SET Link='$Link', Titel='$Titel', Afbeelding='$Afbeelding', Beschrijving='$Beschrijving' WHERE ID='".$ID."'";
    $result2 = mysql_query($query2) or die(mysql_error());
?>


Hij verandert vreemd genoeg niks in de database, en als ik hem dus opnieuw uitlees krijg ik hetzelfde als al in de database stond...
Kan iemand me helpen?
Gr. Luke
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Luke Banning
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:20:05
 
- SanThe -

- SanThe -

10/02/2007 20:27:00
Quote Anchor link
Zet eerst dit maar eens bovenin je script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);
?>
 
Luke Banning

Luke Banning

10/02/2007 20:32:00
Quote Anchor link
Gedaan ;)
N.a.v. dat stukje kwam ik er achter dat $ID leeg was, omdat ik die niet in een post had staan. (duh!! ;))
Dat moest dus dit zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
//Formuliertje

while($row=mysql_fetch_assoc($result)){
     echo '<form method="post" action="'.$_SERVER['PHP_SELF'].'">';
     echo '<p>';
     echo 'Link naar afbeelding: <input name="Afbeelding" type="text" id="Afbeelding" value="'.$row['Afbeelding'].'" /><br />';
     echo 'Titel: <input name="Titel" type="text" id="Titel" value="'.$row['Titel'].'" /><br />';
     echo 'Link: <input name="Link" type="text" id="Link" value="'.$row['Link'].'" /><br />';
     echo 'Beschrijving: <textarea rows="10" cols="50" name="Beschrijving" id="Beschrijving">'.$row['Beschrijving'].'</textarea><br />';
     echo '<input type="submit" value="Wijzigen">';
    echo '</p><hr />';
    echo '</form>';
    }

    
//Oke, query gedaan, laat maar zien dan!

    $ID = $row['ID'];
    $Link = mysql_real_escape_string($_POST['Link']);
    $Titel = mysql_real_escape_string($_POST['Titel']);
    $Afbeelding = mysql_real_escape_string($_POST['Afbeelding']);
    $Beschrijving = mysql_real_escape_string(nl2br($_POST['Beschrijving']));
    $query2 = "UPDATE portfolio SET Link='$Link', Titel='$Titel', Afbeelding='$Afbeelding', Beschrijving='$Beschrijving' WHERE ID='".$ID."'";
    $result2 = mysql_query($query2) or die(mysql_error());
?>


Maar dan werkt ie nog niet...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Luke Banning
 
- SanThe -

- SanThe -

10/02/2007 20:35:00
Quote Anchor link
Je gebruikt een while. Zijn er dan meerdere resultaten? Zo ja, Dan pak je altijd het laatste 'ID".

Na een update kun je checken of er ook echts iets is veranderd met mysql_affected_rows().

Edit: Typo.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Luke Banning

Luke Banning

10/02/2007 20:42:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 10.02.2007 20:35:
Je gebruikt een while. Zijn er dan meerdere resultaten? Zo ja, Dan pak je altijd het laatste 'ID".

En wat bedoel je daar mee? Ik vat 'm even niet ;)
En inderdaad zijn er meerdere resultaten
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Luke Banning
 
- SanThe -

- SanThe -

10/02/2007 20:50:00
Quote Anchor link
@Luke Banning: Dank je voor het netjes aanpassen van mijn typo in jouw quote. ;-))

Als je slechts één record uit de database krijgt, (en je weet dat zeker) dan gebruik je geen while-loop om de data op te halen. Krijg je echter meerdere records dan gebruik je een while.

Aangezien $ID = $row['ID']; NA de while staat, pakt dit altijd alléén het 'ID' uit het laatste record.
 
Luke Banning

Luke Banning

10/02/2007 20:53:00
Quote Anchor link
Oke, dus ik moet die regel verder naar boven in de code zetten, (boven het form. dus?) als ik het goed begrijp?
P.S. Ik zag nog een typo hoor :P
Quote:
mysql_affercted_rows()

Zullen we daar maar even de r weghalen? ;)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3

dus :)
Edit:

SanThe, bedankt, dat werkt als een tierelier!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Luke Banning
 
- SanThe -

- SanThe -

10/02/2007 20:57:00
Quote Anchor link
Luke Banning schreef op 10.02.2007 20:53:
P.S. Ik zag nog een typo hoor :P

Oeps: Ik heb het snel aangepast. Thanks.
 
- SanThe -

- SanThe -

10/02/2007 20:59:00
Quote Anchor link
Luke Banning schreef op 10.02.2007 20:53:
SanThe, bedankt, dat werkt als een tierelier!

Maak ik hier uit op dat het probleem is verholpen?
 
Luke Banning

Luke Banning

10/02/2007 21:03:00
Quote Anchor link
Haha, ja Lukeje is soms best scherp ;)
Maar het werkt, helemaal zoals het mijn bedoeling was! Bedankt!
Edit:

Voor het wijzen op een aantal typo's, haha, no problem :p
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Luke Banning
 
- SanThe -

- SanThe -

10/02/2007 21:07:00
Quote Anchor link
Graag gedaan, Jij ook bedankt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.