SSL-Foutmeldingen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving Op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen PHP? Lees dan snel verder! Wij zoeken een ervaren PHP developer die binnen een organisatie gaat functioneren als verlengstuk van de klant. Wij zoeken voor deze iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme en plezier aanvliegt. Verder moet je instaat zijn om je tijd goed te managen omdat je aan meerdere projecten tegelijkertijd werkt. Je werkt met de nieuwste technieken en tijdens deze uitdaging werk je veel samen met de front-end developers van deze organisatie. Wij zoeken iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd de beste wilt zijn. Bedrijfsprofiel Waar ga

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

15/01/2009 20:52:00
Quote Anchor link
Zie laatste berichten voor SSL onderdeel, ioncube werkt nu goed, alleen SSL nog.


Hallo allemaal,

Op het moment heb ik een probleempje met ioncube, ik krijg deze niet werkend op de server (CentOS, PHP 5):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/home/username/domains/website/public_html/Klanten/../../../../../../home/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so) is not within the allowed path(s): (/home/username/:/tmp:/usr/local/lib/php/)


Ik heb hem ook in de php.ini gezet (en gereboot), alleen is dit de enige zend_extension. Verder heb ik de map met alle .so bestanden in /usr/lcal/lib/php/ioncube gezet. Daar heb ik de extension ook naar gelinkt. Helaas zonder invloed. Wat kan ik hier aan doen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arjan Schuurman
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 17:01:27
 
TJVB tvb

TJVB tvb

15/01/2009 21:24:00
Quote Anchor link
Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/home/username/domains/website/public_html/Klanten/../../../../../../home/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so) is not within the allowed path(s): (/home/username/:/tmp:/usr/local/lib/php/)

Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(home/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so) is not within the allowed path(s): (/home/username/:/tmp:/usr/local/lib/php/)

Volgens de error roep je het bestand home/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so aan.
Aangezien je allen de bestanden in /home/username/* /tmp/* /usr/local/lib/php/* mag aanroepen is dit niet toegestaan.
Als je de bestanden in /usr/local/lib/php/ioncube hebt gezet moet dat wel werken.

Je hebt dus zeer waarschijnlijk ergens een verkeerde link.
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

15/01/2009 21:35:00
Quote Anchor link
Ik heb hem in de laatste optie gezet, daar heb ik immers de zend_extension op gezet. Kan het zijn dat er problemen met Zend zijn?

Edit: Wat ik ook zo raar vind is het terugbladeren van een map (../):
/home/username/domains/website/public_html/Klanten/../../../../../../home/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so, dat kan toch nooit goed gaan... sowieso, er bestaat geen /home/ioncube :S
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arjan Schuurman
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

15/01/2009 22:33:00
Quote Anchor link
Opgelost

Nu het volgende, hoe fix ik dit?:

"You should not use name-based virtual hosts in conjunction with SSL"
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

15/01/2009 22:45:00
Quote Anchor link
/home/username/domains/website/public_html/Klanten/../../../../../../home/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so

is als ik het goed zeg hetzelfde als:

/home/ioncube/ioncube_loader_lin_5.2.so

Je gaat nl. eerst 6 mappen in, en vervolgens weer 6 mappen uit.

@Je volgende vraag:
Je zou geen naam-gebaseerde hosts moeten gebruiken op advies van SSL?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jesper Diovo
 
Rens nvt

Rens nvt

15/01/2009 23:21:00
Quote Anchor link
SSL mag in principe alleen gebruikt worden in combinatie met een vast IP adres, dus niet met meerdere vhosts op 1 IP (name based vhosts).

Dit is overigens niet een fout waar je hele webserver op stopt naar mijn weten.
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

16/01/2009 00:58:00
Quote Anchor link
Rens schreef op 15.01.2009 23:21:
SSL mag in principe alleen gebruikt worden in combinatie met een vast IP adres, dus niet met meerdere vhosts op 1 IP (name based vhosts).

Dit is overigens niet een fout waar je hele webserver op stopt naar mijn weten.


Meestal is er maar één certificaat. Het gaat natuurlijk niet zozeer om de gegevens maar dat de verbinding maar versleuteld is. Met banken en grote organisaties is het natuurlijk een ander verhaal.
 
Rens nvt

Rens nvt

16/01/2009 08:50:00
Quote Anchor link
Jurgen schreef op 16.01.2009 00:58:
Meestal is er maar één certificaat. Het gaat natuurlijk niet zozeer om de gegevens maar dat de verbinding maar versleuteld is. Met banken en grote organisaties is het natuurlijk een ander verhaal.

Ik zit even te zoeken naar wat je hier nu precies mee wilt zeggen in combinatie met het topic. Feit blijft dat het volgens het SSL protocol de bedoeling is dat er aan een certificaat 1 uniek IP gekoppeld is.

In veel hosting omgevingen zul je zien dat er meerdere SSL certificaten aan dezelfde server gekoppeld zijn, en tenzij je 1 server voor 1 domein in de lucht houdt, zal het dus veel voorkomen dat er meerdere SSL certificaten op een server actief zijn. En tuurlijk gaat het wel om het coderen van de gegevens, waarom zou je anders de verbinding encrypten? :-) ;-)

(Wat betreft Plesk servers: hier is deze melding standaard in je error log aanwezig als je met SSL aan de slag gaat)

Maar on topic: deze error zou je server niet mogen stoppen, is dat wel het geval???
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rens nvt
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

16/01/2009 16:21:00
Quote Anchor link
Rens schreef op 16.01.2009 08:50:
Jurgen schreef op 16.01.2009 00:58:
Meestal is er maar één certificaat. Het gaat natuurlijk niet zozeer om de gegevens maar dat de verbinding maar versleuteld is. Met banken en grote organisaties is het natuurlijk een ander verhaal.

Ik zit even te zoeken naar wat je hier nu precies mee wilt zeggen in combinatie met het topic. Feit blijft dat het volgens het SSL protocol de bedoeling is dat er aan een certificaat 1 uniek IP gekoppeld is.

In veel hosting omgevingen zul je zien dat er meerdere SSL certificaten aan dezelfde server gekoppeld zijn, en tenzij je 1 server voor 1 domein in de lucht houdt, zal het dus veel voorkomen dat er meerdere SSL certificaten op een server actief zijn. En tuurlijk gaat het wel om het coderen van de gegevens, waarom zou je anders de verbinding encrypten? :-) ;-)

(Wat betreft Plesk servers: hier is deze melding standaard in je error log aanwezig als je met SSL aan de slag gaat)

Maar on topic: deze error zou je server niet mogen stoppen, is dat wel het geval???


Deze stopt de server zeker niet, maar om nou bij het herstarten van httpd een enorme lijst van domeinen met een SSL-foutmelding te krijgen is ook niet leuk. Het gaat in dit geval om DirectAdmin, is daar ergens een config waar ik het ip kan invullen?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.