Stageplek voor een aanstormend PHP-talent

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ric swave

ric swave

31/07/2012 14:09:15
Quote Anchor link
Wij hebben per direct ruimte voor een PHP-stagiair(e). Zit het programmeren in je bloed? Ben je goed bekend met PHP en Javascript samen met HTML/CSS, dan is dit echt iets voor jou!

Wat ga je bij ons doen?
Je helpt ons bij het bouwen van websites, webshops en mobiele websites. Je krijgt van ons de ruimte en begeleiding om je hierin te ontwikkelen en te specialiseren. Het meedenken over, het ontwerpen van en vooral het bouwen van complexe websites behoren tot de uitdagingen die wij je te bieden hebben.
Afhankelijk van de stageperiode kunnen wij een opdracht bespreken. Tevens mag je zelf een voorstel doen voor een stageopdracht.

Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat woonachtig in de omgeving van Maassluis. Minimale stageperiode van twee maanden, op basis van 40 uur per week. Vergoeding is bespreekbaar.

Geïnteresseerd?
Spreekt dit alles je aan en heb je zin om bij ons stage te lopen, neem dan contact met ons op.

Webbol
Markt 13 rood
3142 GE Maassluis
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.